Bioderma Sensibio stadig den bedste Micellar Rensevand 

Bioderma er stadig den bedste micellar rensevand PUNKTUM

Jeg købte den på Amagercentrets apotek Idag. Den svier aldrig. Den renser altid, og den er drøj og dejlig. Den er uden parfume og parabener, og mild ved huden. Jeg fandt den med det pumpesystem, der gør det så dejlig nemt (for sådan en kognitivt udfordret en som jeg er) at rense huden hurtigt og effektivt – især på dage, hvor jeg ikke orker det helt store…

Jeg lægger en vatrondel på toppen af flasken (hvor der er en lille tut), presser ned to til tre gange, og vupti er væsken på vattet. Hold øje med denne udgave der hvor I handler Jeres Sensibio Micellar rensevand.

Jeg gav kr 194 for 500 ml.

Den fås også som 100 ml rejsestørrelse – uundværlig i ferietiderne! Kr 79 kostede den derude på Amager💪🏿

#sensibio #bioderma

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>