Express nail polish remover for feet er til fusser – men

Det er ikke altid lige let – at være producent…
Når en succes er blevet så omfattende  som Sephora’s Express neglelakfjerner (til neglene på fingrene), er det da klart, at de lige sætter de små grå i omdrejninger og prøver at få endnu en succes  – til neglene på tæerne. 

Express nail polish remover for feet  er til fusser – men det er en fuser. 

Den duer ikke. Den fjerner lidt af lakken – og lakfjerneren render ud af bøtten ned under mine fødder og ud på vores tæpper. Nej nej nej, det må kunne gøres smartere. Jeg har testet den tre gange. Mine veninder har også prøvet, og lige meget hvor små eller store vores pølsetæer er, så duer den ikke for os.

Heldigvis viser det sig, at de små grå hos producenten alligevel rammer plet med mange andre produkter.

Instant nail and cuticle care er et sådan produkt. Jeg er faktisk forelsket i den. Den er blevet min sengekammerat. Ja intet mindre. Jeg dypper ti trætte fingre i dåsen, inden jeg sover. 
Den dufter himmelsk (faktisk ligesom min yndlings bodycreme fra Sephora). Det er en negleolie, som dem vi kender det (jeg bruger Herôme’s og Cnd) med mandelolie som hovedingrediens. Der er cameliaolie i, der fugter og plejer og dufter. Jeg er vild med dyp og sov princippet. Så har olien rigtig tid til at virke. Jeg dypper lige inden jeg slukker lyset, bogen er lagt på kommoden, og inden jeg kryber i Jans ske (eller ja i forstår…). 

Jeg har altid haft mine negleolier stående i soveværelset, så intet nyt deri, men jeg plejer at skulle udøve præcision (sent aften!!!) og dét at jeg slipper for det med dyppe-systemet, er lykke for mig.

Den koster 70 kroner, og jeg slipper den aldrig.
Mine neglebånd er glade og neglene trives.

The good er klart Instant nail and cuticle care
The bad er Express nail polish remover for feet

Har du erfaringer med disse to nyheder fra Sephora?
Vil du dele dem med mig (og os) herinde?
Bruger du Express nail polish remover allerede – eller har du fundet et andet neglelak-fjerner-middel, der gør det for dig? 

BONUSINFO:
Min Herôme lakfjerner kan ingen nogensinde tage fra mig. Den bruger jeg fortsat til mine fusser og ind imellem til mine negle på fingrene. Punktum. Det er den bedste lakfjerner for mig. 

Fremadrettet vil der være posts herinde med The good and The Bad fra samme brand. Der kommer et nyt indlæg hver uge. Det er på denne måde, jeg vælger at anmelde produkter, der ikke lige er min kop te. Hvad siger i til det? 

Er det a good eller a bad idea???

HUSK AT LIKE DENNE POST, hvis du har fået noget ud af at læse den.
TAK. 

5 Comments
  1. Jeg synes at det er en spændende ide. Måske ikke hver uge men engang imellem. Jeg har ikke prøvet nogle af Sephora’s nyheder men jeg vil straks gå forbi Illum imorgen og købe “dyp og sov” haha

  2. Det var næsten også for godt til at være sandt! Måske skal man have modeltynde tæer for at den virker? Spøg til side.
    Kender du forresten et godt trick til at få glimmerneglelak af?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>