Lækkerier fra Ecooking, MJ og Darphin

Lækkerier fra Ecooking, MJ og Darphin

I skal lige se nogle udvalgte sager, jeg har fået sendt til test. De er alle sammen gået lige ind på “populær-hylden” herhjemme.

Plump lips med farve, der holder

Marc Jacobs Le Marc 458 Slow Burn Liquid lip creme plump lip kr 245. Findes i seks nude nuancer. Le Marc-læbestifterne er kendt for lang holdbarhed – nå ja – og det fede design. Der er tilsat collagen og cupuca-smør for yderligere pleje, næring og plump-effekt. Dækker perfekt. Holder optimalt. Fin matterende finish. Ejer I endnu ikke en MJ-læbesag, så skal I undersøge udvalget hos Sephora. Det er kvalitet og luksus venner. Ved godt, at I ikke alle bor tæt ved en Sephora, og at vi alle venter på deres webshop, der KOMMER I ÅR – WUHU

Dagcreme/primer med faktor 50 med pleje og let konsistens

Darphin Intral environmental lightweight shield spf 50. Jeg har mange af denne type her; en god, let, beskyttende dagcreme/primer med høj faktor. Jeg bruger dem HVER DAG ovenpå min serum OG DAGCREME om morgenen – og under min BBcreme/foundation. Darphin’s er en letvægtsudgave. Så delikat. Intral har også antiinflammations-komplex og antiforurenings-komplex i sig. Det er en slags solbeskyttelses-primer, da naturlige mineralpigmenter efterlader huden glat og strålende (som en god primer med highlighteffekt).

Rystes grundigt inden brug. Meget drøj. Kan også bruges ved og omkring øjnene – genialt!. Kr 399. Nærmeste forhandler oplyses på: 33 32 33 22

PS: I Intral-serien er der også lanceres en rensemousse, der også er værd at kigge efter.

Dansk, dejlig læbepleje

Ecooking Lip Scrub peeling til læberne kr 69.  Peelende sukker-scrub til læberne – plejer, blødgører og beskytter. Ja, I kan selv lave den, men jeg elsker, den er lavet for mig.

Ecooking Lip Scrub indeholder E-vitamin og Abrikoskerne Olie, der heler og plejer tørre og sprukne læber. Sheabutter er med til at blødgøre læberne. Simpelthen så vidunderlig at bruge – og læberne trænger efter en mut og grå tid. Solen er her nu, og vores læber skal beskyttes og plejes. Husk altid et læbeprodukt med solfaktor i denne tid!

 

Ecooking Lip Balm m granatæble kr 69 – Åh så dejlig, fin og flot en sag. God pris for god økologisk pleje. Er god til tørre og sprukne læber. Giver pleje og glans. Giver læberne en let svag rose farve.

Indeholder bl.a.:

  • Økologisk Arganolie
  • Økologisk Olivenolie
  • Økologisk Mandelolie
  • Naturlig Bivoks
  • E-vitamin
  • Økologisk Sheabutter

#ecooking #darphin #marcjacobs #sephora

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>