Rosa, azur og jordfarvede toner fra Idun Minerals

Sponsoreret* Dvs jeg har fået produkterne sendt til test dog uden foregående aftale om omtale – der er kun omtale, når jeg synes, at produkterne SKAL omtales på bloggen

Rosa, azur og jordfarvede toner fra Idun Minerals

Der er kommet ialt 8 nye læbenuancer fra Idun Minerals. I ser her et lille udvalg. Jeg har fået tilsendt fire af læbeprodukterne, og jeg er så vild med dem. Jeg linker til alle farverne senere i dette blogindlæg.

Idun Minerals forhandles bla af Matas og Gettheglow (der ikke har lakkerne, men alt andet). I “gamle dage” handlede jeg Idun Minerals på apoteket. Det stoppede da lovgivningen i apotekerland blev ændret…

Derfor må der shoppes en del online, når Idun Minerals skal hjem i makeuptasken.

Lipgloss

Der er kommet fire nye farver; AGNES (den fine lyse uden shimmer på fotoet), RONJA (nude med glimmer), CHARLOTTE (rosa med shimmer) og LOUISE (fin lys med glimmer). Jeg er så glad for Idun Minerals lipgloss’s. Jeg har fem varianter, og mine to favoritter hedder Josephine og Marleen. Prisen er kr 155. Den er smagsneutral, klistrer IKKE, og holder godt. Gode ingredienser; E-vitamin, jojobaolie og multebærolie. PRØV DEM – der findes så mange fine farver. SE HER.

Læbestifter

Har I først prøvet en Idun læbestift, så køber man bare flere. Atter er de smagsneutrale (dog med en rar snert af multebær-duft/smag), og der er to slags; alm. læbestifter i intense farver, matte,  og der er creme læbestifter, der er blødere, med mere shine – mere cremede.

De fire nye farver er lyse og nudish; STINA (bronze-ish med shimmer), KATJA (beige med shimmer, cremet), KRUSEBÄR (brunlig) og LINGDON (brunrødlig). Prisen er kr 169.

Neglelakker

Se lige de tre fine farver. Jeg hoppede direkte på den lyserøde, da de kom med posten. Jeg sys, de kom med foråret. Jeg tog bare et lag på, og det sad så pænt i to dage, så lagde jeg lad to på, og så havde jeg pæne negle i ialt 5 hele dage.

STJÄRNSAFIR – SOMMERLYSERØD, GLÆDE 

AZURIT – AZUR, SØD SOMMER, HAV, FERIE

AMETRIN

Idun Minerals forhandles bla hos Matas online.

Ekstra Tip

Jeg har ikke selv testet den, men det siges, at denne nyhed – en mascara, skal være helt igennem fantastisk.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>