Sephora sommer 2017 – dét jeg kan lide

Sephora sommer 2017 – dét jeg kan lide

Jeg har ikke selv prøvet disse produkter, men jeg ønsker mig dem alle sammen. Jeg så produkterne ved en event, og har siden sukket efter dem. Jeg har ikke (ligesom I heller ikke har) råd til at købe alt, hvad jeg drømmer om, men vi må gerne ønske os…

Fra Kat Von D – Alchemist Holographic Palette

Altså sådan en gammel sag, som jeg er, kan huske Lancôme’s look fra 90’erne, der til forveksling lignede denne palette fra Kat Von D. Looket dengang hed noget med metamorphic. Det er præcis dét, denne palette er skabt til; at den kan transformere (“metamorphe) med lys i funklende fine farver. Den kan bruges på kindben, næseryg, øjne og læber. Sådan gjorde vi også i 90’erne. Det var så sjovt, fedt og flot. Paletten koster kr 290 – og en dag må jeg eje den.

Marc Jacobs Dew drops

Den prøvede jeg på håndryggen, og jeg kan sgu stadig huske, hvor flot den var. Den koster kr 325, og dufter af kokos. Den kan bruges i enten din primer eller foundation. Åh. Ej, så flot venner.

Too Faced – chocolate brownie, lip injection glossy og love light

I ved, at jeg elsker Too Faced, og jeg ville ønske, at jeg altid fik alle nyheder fra Too Faced. Det gør jeg ikke. Jeg ønsker mig Love Light og så vil jeg til Sephora og købe Brow-nie-tingen. Jeg fik Lip injection glossy til en event, og den har jeg brugt flittigt. I skal tjekke de her sager ud – asap. Love light-highligterne er  så smukke, især den lyserøde…

Priser: lip injection kr 165, love light kr 215 og brow-nie kr 190

Benefit Cosmetics Hoola Lite

Et af mine første blogindlæg var om Hoola Lite’s storesøster Hoola. Endelig har Hoola fået en lillesøster, Hoola Lite, og den vil jeg så gerne eje. Lige sådan een jeg har søgt efter; lysere end “storesøster” – og god til lyse hudtoner. Kr 295. Den skal jeg eje en dag.

Gule læber bliver koralfarvede og sommerglade

Mornin’ sunshine fra Lipstick Queen er en gul læbestift, der bliver koral på læberne. Kr 185. Jeg har lyst til at købe denne allerede imorgen. Er den ikke fed?
Dette var lidt news fra Sephora, som jeg ved er i butikkerne NU. Skynd jer afsted og tjekke dem ud – hvis I er så heldige, at bo tæt på en Sephora…
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>