Stella McCartney nyhed, Pop Bluebell

Stella McCartney Pop Bluebell Eau De Parfum – nyhed

Jeg har ikke duftet til den endnu, men jeg så den lige på Stella’s hjemmeside, da jeg var derinde, for at drømme om Stella McCartney tøj og den nye POPPER taske, som jeg har forelsket mig i (og drømmer om).

Jeg skal så meget, og så hurtige (imorgen) i Matas og dufte til Bluebell. Måske kommer I før mig???

Priser på Pop Bluebell:

30 ml 440

50 ml 595

100 ml 775 

POP

Jeg skrev om POP parfumen HER. Den er jeg stadig meget glad for, og jeg er på min 2.flaske. Tænk, at jeg ikke vidste, at der er kommet en ny POP-parfume, før jeg selv “snusede” mig frem til det.

Jeg skal nok finde ud af mere.

Dette blogindlæg så I kan blive inspirerede til at drøne ud efter en prøve i butikkerne. Jeg kaster mig på min cykel imorgen tidlig, og drøner afsted til Matas for at sniffe Bluebell, og finde ud af, hvad den er opbygget af, hvilke noter….

#stellamccartney #bluebell

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>