Summer Cruise med Goodiebox og grønne kys

AdobePhotoshopExpress_2015_05_22_12:33:59

Summer Cruise med Goodiebox og grønne kys

GB bakkede også op sidste år. Op om Kys Sclerose Farvel-kampagnen. Det betyder virkelig meget for en kampagne, at der er opbakning og synlighed i alle kroge af medier og mennesker. TAK atter engang Goodiebox. Denne gang med et smukt overkysset postkort med en tekst på, der oplyser om muligheden for at støtte forskning i sclerose med 30 kr (SMS teksten KYS30 til 1231). Jeg tror mange får lyst til at nuppe mobilen i hånden, og lige smaske grønne kys videre ud i Universet. Jeg håber…

I boksen (en af de fedeste boxe, jeg har oplevet) var der også:

Jorgobé Scrub maske (full size) – en skrubbemaske og dybderensende maske i et. Den er skøn, Jeg har ejet to stk. Dejligt med en tredje.

The Wet Brush – har jeg i forvejen, men ikke med animal print. Den er da for fed. Åh, den er lige mig.

Mesauda Milano Nailpolish – turkis sommerneglelak fra Italien.

Coolcos Compact Single Eyeshadow – i mørkeblå “som det dybe hav, jeg sejler på”.

Dove Advanceed Hair Series Oxygen & Moisture shampoo og conditioner

Compeed Vabelplaster

Denne måneds Goodiebox hedder Summer Cruise. Turkis og hav-mørkeblå = kunne være Kreta, nye sommersandaler = mulig compeed, solcreme i hovedet = rens er godt (jvf Jorgobé), klorvand kræver et godt shampoo/balsam makkerpar.

Goodiebox er stadig en lise for mig at modtage. Jeg nyder at åbne boxen hver gang, og bliver aldrig skuffet. Der er altid noget, jeg kan bruge i boxen. Denne gang ramte Goodiebox rigtigt med det hele. Alt sammen er noget, jeg har lyst til at bruge…

Du kan tilmelde dig Goodiebox HER. Hvis du også har lyst til forkælelse med posten en gang i måneden (forkælelse du selv betaler for jo vel – men det føles ikke sådan, når pakken kommer).

#grønnekys #kyssclerosefarvel #goodiebox #summercruise #dove #jorgobe #mesauda #compeed #kys30

FullSizeRender
Jeg gjorde det lige Måske har du også lyst? KYS30 til 1231

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>