Vind en gaveæske der giver lange vipper fra M2Beauté

Skærmbillede 2015-11-17 kl. 15.23.50

Vind en gaveæske der giver lange vipper fra M2Beauté

Julen starter tidligt i år – herinde hos Ibbyheart. I kan ligeså godt få det at vide nu. Jeg laver ingen kalenderjulegave-hejs til Jer i år. Jeg blev så træt af det sidste år, hvor jeg synes at alle lignede hinandens! – og det til syvende og sidst var de samme der deltog over det hele. Jeg gider det ikke. Så julen starter nu i år herinde. Indtil den 24.december laver jeg (sporadiske) fede, ekstraordinære, dejlig og lækre giveaways. BUM. Kig med. Vær med. Jul med mig, lige når I vil. Det sker herinde, når jeg føler for det. Så er det ægte, og det er hyggeligt. FOR MIG, og forhåbentligt også for JER (?)…

I skal bare skrive en kommentar herunder for at vinde denne ekstraordinære gaveæske fra M2Beauté.

GAVEÆSKEN’S værdi er på kr 990,00
Den fås ellers kun i Magasin! Årets julegaveæske fra M2 Beauté (5 ml.) garanterer ikke bare strålende øjne under juletræet, men opfylder også drømmen om lange og fyldige øjenvipper. Det fine sæt indeholder den populære Eyelash Activating Serum, som på bare 5-8 uger giver synligt længere, fyldigere og stærkere vipper. Sættet indeholder også en charmerende mini porcelænskrukke i et udsøgt farverigt design, som f.eks. kan bruges til at gemme dine yndlingssmykker.

Alle med dansk postadresse kan deltage.
Husk at skrive korrekt mailadresse (som kun jeg ser).
Det er også muligt at deltage på min side på FB – lige HER (og dermed er det muligt at få to lodder i mormors suppeterrin)
Jeg har ingen indtægt ved giveaways på min blog.
Denne konkurrence er hverken sponsoreret, støttet af, eller på anden vis associeret med Facebook.
Vinderne får direkte besked, og vindernavnet offentliggøres også på bloggen i en blogpost fredag den 20.november.

 • Lad verden glimre
 • lad vipperne gro
 • lad fred i vore hjerter bo

Knus fra Ibbe

I kan følge M2Beauté på Facebook HER

188 Comments
 1. Jeg har de allerkorteste vipper du ever har set!😉Og nænner ikke at bruge så mange kr på M2Beaute fordi vi har lovet ældstesønnen og kæresten hans, at de til sommer kommer med os til Menorca. Og det ville bare være uendeligt overmåde skønt at kunne blinke med laaaange øjenvipper💚♥️💚♥️Fantastisk god jul til dig og dine

 2. Ville være en helt vidunderlig julegave til mor’en, som jo nok igen kommer til at bruge alle pengene på gaver til drengebarnet og lidt til hunden og katten 🙂

 3. M2 til bryn eller den til vipper. For en milliard år siden overplukkede jeg brynene. For det gjorde man jo dengang Og i dag kan jeg ikke få fylde i dem og det der med at gro, er åbenbart ikke noget de gør i… Og vipperne? Hvorfor bliver de bare færre og færre og kortere og kortere, jo ældre man bliver? 😀 😀

 4. Nu har du flere gange nævnt hvor fantastisk den serum, så er i den grad nysgerrig efter selv at afprøve resultatet på mine korte tynde vipper 😊

 5. Ja tak,jeg snyder mig til de lange vipper,bruger den hvide dior du en gang anbefalede mig,det fungerer fint,men kunne jo også være dejligt at de blev efter makeuppen kom af 🙂
  God dag til dig og dine

 6. Årh, den ville jeg gerne vinde! Sikke en flot give-away! Har kigget på den i… over et år… Men den er øverst på min ønskeseddel 😉

 7. Vil elske at vinde en M2. Har prøvet den en gang, hvor jeg var heldig at få den på tilbud 😃😃😃

  1. Krydser alt hvad krydses kan. Tænk hvis den skulle bo hjemme hos mig…. Please træk mit navn op af terrinen

 8. Jeg ønsker mig Clarins Beauty Flash Balm.. Og glæder mig til at holde december med dig, og alle dine blog-kolleger.. Elsker jul på nettet.
  <3

 9. Jeg troede egentlig ikke på serums der skulle give længere vipper, men du Ibbe, du og dine lækre lange vipper har overbevist mig, så nu krydser jeg fingre og håber på en december forkælelse

 10. Øv øv at du ikke laver din fine julekalender i år, men kan godt følge dit argument for det.
  Men uanset hvad, så ønsker jeg alle herindeheld og lykke i konkurrencen, og takker Ibbe for denne skønne giveaway 😉

 11. Jeg er vild med M2 Beauté, for det virker virkelig. Hvis ikke budgettet var lidt stramt for tiden, havde jeg forkælet mig selv med gaveæsken 🙂

 12. Mine øjenvipper er så korte, har altid ønsket mig længere øjenvipper, så det ville være skønt, hvis jeg er heldig. 😉

 13. Super lækker giveaway 😍 krydser virkelig fingre for mine vipper kunne i den grad trænge til et boost – de midterste bliver ved med at knække. Har ønsket mig denne længe, så ville være fantastisk at vinde 😄

 14. Jeg ønsker mig allermest en pink MOLeCULE parfume. Jeg er ved at løbe tør og er slet ikke færdig med at dufte af denne herlighed 😍
  På forhånd glædelig jul (-emåned) ☃🎄🌨🍾

 15. Elsker at julen starter tidligt, det er lige hvad vi har brug for! Specielt hvis man kan nå at få bambi vipper til det nye år ❤️

 16. 😍 fantastisk giveaway 👏🏼 jeg krydser alt til på fredag og håber på at Jan the man trækker mig navn.

 17. Jeg ønsker mig Nilens Jord palette og ønsker mig også en rigtig god mascara og en masse andre ting, der er ingen grænser i mine ønsker, bare det er noget til selvforkælelse, så er jeg med

 18. Det vil jeg gerne vinde! Tænk hvis jeg starter nu, så jeg kan droppe de falske, jeg altid finder frem til juleaften og sidde og piller i, fordi jeg ikke får dem limet godt nok på 😉

 19. Åhh hvor lækkert. Jeg følger allerede flittigt med, så jeg skal nok kigge forbi.
  Elsker i det hele taget julen meget 😉

 20. Jeg ønsker mig en MINERALPUDDER MED SELVBRUNER. Hvor en skøn præmie, har ikke prøvet det men det er luksus.

 21. uhh det kunne jeg virkelig godt bruge. Jeg vil rigtig gerne deltage og håber så på lidt held til at Jan trækker mig.

 22. Ååh, sådan én ønsker jeg mig virkelig! Jeg har bare på ingen måde råd. Det ville være fantastisk at vinde den! 😊

 23. Jeg ønsker mig tøroilen fra Nuxe, jeg har prøvet rigtig mange andre kropsolier, men ingen som den og så elsker jeg duften!

 24. Åh, skønne og hyggelige Ibbe! Fantastiske at du vil forkæle os indimellem – helt sporadisk.
  Jeg krydser fingre for, at det er min tur til at være heldig denne gang 😘

 25. Gah! Gah! Gah! For jävlan, den pakke gad jeg godt at vinde!! Og jeg synes, det er en meget bedre strategi kun at lave give aways, når det føles rigtigt for DIG! Det tager nemlig meget mere tid og mange flere ressourcer, end man lige tror! I øvrigt er det også stressende for mig/os at skulle deltage hver dag 😉 Thumbs up!

  Og så skynder jeg mig lige ind på FB og smider et lod i puljen der også ;D

 26. Såden en ville jeg gerne vinde, da jeg har få små korte vipper 😁 Tror også den ville stå helt perfekt i mit skab 😃

 27. Lækker lækker præmie (som altid, når du “gør det” 😉 ) … efter jeg fandt ud af at bruge den rigtigt, er jeg bare blevet endnu gladere for M2Beauté 🙂

  <3

 28. Krydser alt hvad krydses kan. Tænk hvis den skulle bo hos mig. .. Please træk mit navn op af terrinen ibbe💜

 29. Jeg ønsker mig en vippebukker ☺😊 også en må til mine øjenbryn . Dem mister jeg ligesom mit hår 😯 det ville Være skønt 💗💗

 30. Jeg stod netop igår og kiggede mig i spejlet, forundret over at mine vipper synes at blive kortere og kortere! Jeg kunne virkeligt godt bruge det 🙂

 31. Læste med interesse da du beskrev og selv afprøvede serum til øjenvipper, kunne godt tænke mig selv at prøve 😉😉

 32. Den skønne serum ville være en dejlig gave 🙂 Jeg er dog også brændt varm på “Frosted Plum” bodyscrub fra The Body Shop 🙂

  Kh Rikke

 33. Åh Ibbe denne give away vil betyde ar jeg tør gå udenfor igen med mine migræneøjne og sortsyn😊 Og jeg vil glæde mig til at ligge i mormors suppeterrin❤️❤️

 34. Det er altså svært Ib. Et ønske ! Armani Beauty er mine nye makeupdarlings – har aldrig tidl haft øjenskygger og eyelinere der holder så godt og med smuk gennemfed farveintensitet. I love it ! Mit juleønske er en supersmuk flydende blush, hvor farven bare er så flot – jeg er helt solgt. Maestro Fusion Blush hedder vidunderet. God jul !

 35. Det lyder som en rigtig god og hyggelig plan! Og hold op hvor vil jeg gerne vinde dette sæt!! Tak for en skøn blog:)

 36. Jeg deltager.. Krydser fingre.. Og med det der sker i verden i denne tid et ønske om “this to Shall pass”.. 😢😘

 37. Uh hvor ville det være fedt. At blive den heldige ejer af dette sæt, som du har rost så meget 🍀
  Lækker give-away 😉

 38. Jeg ønsker mig M2 BEAUTÉ serum, så jeg kan få rigtig lange vipper og endnu mere gennemslagskraft, når jeg skal plage om noget til jul, “plir plir” 😉

 39. Ville være skønt at være den heldige; har længe ikke brugt øjen make up men nu har jeg besluttet mig til at jeg gerne vil gøre noget ved mine øjenomgivelser og er godt i gang med at øve mig, så derfor vil den skønne M2BEAUTÉ være rigtig god for mig og hjælpe mig videre i mit program så jeg kan have en meget større og forbedret udstråling når det bliver jul
  Tak for at give os muligheden Ibbe.

 40. Jeg har lige haft et uheld, hvor alle ydre spidser af mine øjenvipper er knækket af. Haha! Så jeg kunne virkelig godt bruge et ekstra boost på længden af mine vipper! 🙏 Håber og krydser alt jeg kan.
  – Katrine

 41. Læste ikke dit opslag helt rigtigt igennem på fb, hvor du bad om et skønhedsprodukt ønske, så jeg skrev 2…slettede det sidste, så der kun var 1 høhø
  Så nu får du nr.2 her…jeg ønsker mig nemlig (også) Urban Decay 24/7 Eye Pencil i farven Oil Slick

 42. Åh vil så gerne prøve det. Savner mine lange, tætte og flotte vipper jeg havde for 10 år siden….suk
  Krydser alt og håber <3

 43. Jeg ønsker rigtig meget den meget roste m2beauty serum. Mine vipper er så små og korte. Har hørt så meget godt om den ❤️

 44. Vil SÅ gerne prøve den serum! Har jo læst utallige lovprisninger af den!
  Mine øjenvipper er simpelthen nogle gnallinger.. Bliver nogle gange (bare lidt) misundelig på min søn, der har de vildeste, lange øjenvipper (som han altså ikke har fra mig, men sin far..) Krydser fingre! – og hvis mine øjenvipper var lange nok, ville jeg også krydse dem.. 😉

 45. Det er farligt at følge lidt med herinde, så der er mange ønsker. Bl.a “LA PALETTE NUDE” som du har omtalt. 🙂

 46. Det er da sjov Susanne Madsen og jeg stod lige og kikkede og hørte om den i går o matas. Så den ville jeg da gerne vinde ville være skønt. God da til dig

 47. Jeg synes ikke selv at jeg har brug for længere vipper, men man ved jo aldrig hvad en serum kan udrette, måske vil jeg synes om effekten? Ellers kender jeg én der kan have brug for den og hun følger ikke med i blogs (og lukker ørerne når jeg formaner hende om skønhedspleje).

 48. Mig-mig-mig…Julegave nu(!) stemmer jeg 100% for. Der blir nok at se til i december, så det passer perfekt👍 Jeg vil vinke med vipperne og har jo set at “din” er mere cremet end den jeg hidtil har brugt og måske lidt nemmere..
  Jeg tror det lille bæger kan rumme ringe og øreringe til natten og vippe/bryn farve om søndagen. Så jeg ikke kommer til at ligne julemanden

 49. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde denne gave – og du er tilgivet mht. kalender – meget forståeligt!!! 🙂

 50. Hej
  Jeg véd øjenvippeserum virker. Det er Storepigen her hos os et tydeligt bevis på. Og DE er lange nu, hendes øjenvipper.
  Men hvorfor er det kun hende, det ska’ ha’ lov?
  Ha’ lov til at sende Bambiblik? 😀
  Så, NU hvor chancen… muligheden… for selv … måske… at få gjort noget ved stumperne … HA HA 😀 Ja, så ku’ det være, at glukkerne ku’ matche det seriøst forventet vægttab medio september.
  Whos nose. Or who knows 😀

 51. Jeg er også med. Og forstår godt du ikke orker at lave kalendergaver, der er jo også nok at tage sig til i December, så fint bare at gøre det sporadisk når du selv har tid og lyst

 52. Det er netop et af de produkter, som jeg VIRKELIG gerne vil have afprøvet – men pga. prisen er det ikke lykkes mig endnu. Så det ville være en fantastisk gave at vinde!

 53. Jeg ønsker mig en lilla eyeliner fra MAC. Den hedder Designer Purple, er fra Toledo kollektionen og glimter og glitrer så smukt!

 54. Ih det ville jeg så gerne vinde. Har sådan nogle kedelige vipper og ville så gerne have noget mere længde 🙂

 55. Jeg har altid ønsket mig længere vipper, og overvejet lash extentions, men jeg vil så meget hellere få naturlige lange bambi-vipper 😍💕🎁

 56. Skønne Ibbyheart…takket være dig, har jeg fået de smukkeste og lange vipper m M2Beauté!!!!! Det virker!! Ved at løbe tør, så håber mit navn bliver udtrukket i den lækre jule-konkurrence 🙂

 57. Hej Ibbe😊
  Jeg har (synes jeg selv) prøvet alt (andet end M2Beauté). B-vitaminer, ekstra fiskeolie, silica, diverse kosttilskud fra apoteket og en lang pause fra traditionel mascara og lige lidt har det hjulpet. Neglene er blevet pænere, håret fælder mindre, men vipperne….nix. Jeg drømmer ikke om bambi-øjne, jeg vil bare gerne have vipper, som er så tætte, at der er noget at putte mascara på, og det gerne så hurtigt som muligt😊

 58. Hej Ibbe😊
  Min kommentar blev ikke uploadet, så prøver lige igen….
  Jeg har, synes jeg selv, prøvet ALT (andet end M2Beauté). Stærke b-vitaminer, silica, ølgær, div kosttilskud fra apoteket og en længere mascarapause. Resultat: pænere negle-ja, hår der fælder mindre-ja, tættere og længere øjenvipper-nix! Jeg drømmer ikke om bambiøjne, slet ikke, men jeg vil så forfærdelig gerne have mine normale vipper igen😊

 59. Jeg forstår ikke, hvor det sidste år er forsvundet hen???… Jeg synes næsten lige, at jeg har pakket alt julehalløjet væk og er noget overrasket over, at det allerede er tid til at finde det frem igen…😳 Jeg håber, at julestemningen venter lige om hjørnet. For jeg synes den er noget langt væk i år…😞
  Til gengæld vil jeg bryde ud i jubelstemning, hvis jeg vandt M2Beaute vippetrylleri….😍 Jeg har ikke selv prøvet denne vippeserum, men har jo set virkningen og glæden ved den, fra bla. dig. og dine ord er nogle som jeg vægter, når jeg skal vælge og afprøve nye produkter. Jeg krydser fingre og håber på det bedste…😀

 60. Det ville være så skøn tur at vinde, jeg krydser alt mit vasketøj fra ferien og håber at blive den heldige 😆😄🌞Dejlig weekend til jer

 61. Jeg får ingen julegaver i år, så jeg håber. 😁🙏 Eller jo, altså jeg får et hus, ikk? Eller, det vil sige, at jeg skylder banken en masse penge… 🙈 Nåmen fremgang på vippefronten kunne jeg eddermugme godt bruge. 😍

 62. Jeg har længe drømt om denne 😍 Jeg har ikke de længste vipper, og jeg har hørt den skulle være SÅ god! 👌🏼 krydser ALT jeg har 🙏🏼

 63. Jeg har længe gået at drømt om denne 😍 Jeg har ikke de længste vipper og har hørt den skulle være SÅ god!
  Jeg krydser alt jeg har! 🙏🏼

 64. Åh jeg har tusind beautyønsker – men jeg vil rigtig gerne have de smukke bambi vipper og et M2 beauté sæt – kære jan the julenissemand

 65. Den mp jeg bare eje. Har de korste vipper og ikke ret mange af dem efter jeg har fået skrap sclerose medicin der har gjort at jeg bliver så tyndhåret…..og det gælder oigså mine stakkelse vipper. Den er øverst på ønskelisten så det ville være skønt at vinde den

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>