Anmeldelse af Estelle & Thild

Ibbyhearts dejlige øko-glade og passionerede fortaler for økologiske valg i livet – Christine Rasmine Johansen er tilbage.
Jeg giver hermed ordet til Christine – take it away:

Anmeldelse af Estelle & Thild

Som med mascara-anmeldelsen, bør man nok kende min baggrund indenfor hudpleje, før man kan bedømme, om man personligt kan bruge min anmeldelse.

Ligesom med make-up’en, har jeg prøvet meget indenfor hudpleje.
Jeg har været igennem alle de store mærker, og i 2005 havde jeg skiftet alt – både hudpleje og make-up – til Chanel. Det var en luksus-følelse, men…
Jeg begyndte at slå ud omkring øjnene med rødme og kløe. 
Efter Chanel fandt jeg Dermalogica, og min hud havde aldrig set bedre ud. 
Senere blev jeg optaget af økologi og dét at undgå de hormonforstyrrende stoffer, som vi er mange, der har fokus på i dag. 

I junglen af alle serier fandt jeg Jurlique (ja, jeg er godt klar over, at de ikke kalder sig selv økologiske, men biodynamiske), og jeg var forelsket. 
Jeg syntes at konsistensen, duften og effekten af de forskellige produkter er fantastisk – MEN det er desværre ikke specielt studievenlige priser, og jeg måtte lede videre…

Det bringer mig så til Estelle & Thild. 
Nej, det er ikke det billigste mærke, men det er bestemt heller ikke det dyreste. 
Jeg vil her anmelde Neroli-serien til normal og kombineret hud. 
Jeg har selv kombineret hud, der er meget påvirket af årstiden. Om vinteren er min hud tør, om sommeren lettere fedtet. 
Jeg anmelder desuden også rensemælken fra den parfumefri serie, som jeg har vundet – ellers havde jeg valgt at købt den i Neroli-serien. 
Jeg anmelder også øjencremen, selvom jeg ikke købte den, men den søde ekspedient i Matas i Frederiksberg Centret gav mig en god prøve med, som holdt i næsten 14 dage. 
Jeg anmelder dem i den rækkefølge, jeg bruger dem i.

Estelle & Thild Fragrance Free Cleansing Milk, 175 kr. for 150 ml

Jeg starter altid med rensemælken, som jeg burger som en make-up-fjerner. 
Den er parfumefri, men der er alligevel noget duft/lugt i den. Jeg synes den minder lidt om lugten på et hospital, men jeg ved, at Ibby synes den dufter godt, så det er – som altid – et spørgsmål om smag. 
Mælken er meget fed, og der skal 2 gange til, før den fjerner øjenmake-uppen. 
Jeg bruger den på tør hud første gang og våd hud anden gang. Jeg synes, at den efterlader en fed hinde, som jeg ikke ville bryde mig om at lægge creme på – heller ikke om vinteren, hvor min hud er tør. Det skal så også skrives, at jeg foretrækker ”vand og sæbe”, så jeg bliver nok aldrig solgt på en decideret rensemælk.

Jeg giver den 3 ud af 6 stjerner. 
Det positive for mig er, at den er økologisk, og jeg ELSKER designet. Det negative for mig er, at jeg ikke bryder mig om duften, og jeg synes den er for fed, og også fordi der skal 2 omgange til, før den fjerner make-upen.

Estelle & Thild Neroli Cleansing Gel, 169 kr. for 150 ml

Jeg kan til gengæld rigtig godt lide duften i Neroli-serien. Den måtte godt være en smule mere kraftig, men den er mild og god, hvis man gerne vil undgå alt for meget parfume. 
Konsistensen er meget let og flydende, og man kan hurtigt komme til at tage lidt for meget. Den skummer nemt op med små, fine bobler og føles let og frisk på huden. Huden føles ikke tør og stram bagefter. Jeg er rigtig glad for den.

Jeg giver den 5 ud af 6 stjerner. 
Der er stort set kun positivt ved denne, og den eneste grund til, at den ikke får topstjerner, er fordi den ikke er Jurlique, og fordi den godt kunne have en smule mere duft.

Estelle & Thild Neroli Facial toner, 169 kr. for 150 ml

Toneren er en toner. Den har heller ikke så meget duft, som jeg gerne ville have, og det store minus ved denne er, at det ikke er en sprayflaske, for jeg har det med at overdosere mængden. Men den er fin og trænger rimelig hurtigt ind i huden.

Jeg giver den 4 ud af 6 stjerner. 
Positivt: Økologisk og trænger hurtigt ind i huden. 
Negativt: den har ikke spray, og der kunne godt være lidt mere duft i den.

Estelle & Thild Neroli Face Cream Day, 229 kr. for 50 ml

Af en serie til normal til kombineret hud, føles cremen rimelig fed. Når man kommer den på, danner den et hvidt lag, som er lang tid om at trænge ind – man bliver lige lidt forskrækket første gang. Skal du lægge make-up bagefter, så vent lige 5 minutter ekstra i forhold til, hvad du ellers plejer. Den giver god fugt, og når den først er trængt ind, føles den ikke fedtet. Duften er mild, men god – som i den øvrige Neroli-serie. Doseringen er nem at styre på grund doseringspumpen.

Jeg giver den 5 ud af 6 stjerner. Det eneste negative er, at den er lang tid om at trænge ind i huden og at duften godt kunne være lidt mere kraftig.

Estelle & Thild Neroli Face Cream Night, 245 kr. for 50 ml

Natcremen minder meget om dagcremen. Den virker fed, og er lang tid om at trænge ind – men det synes jeg ikke gør ligeså meget i en natcreme som en dagcreme. Den føles heller ikke fedtet, når den først er trængt ind. Ligeledes har den den supergode doseringspumpe.

Jeg giver ligeledes denne 5 ud af 6 stjerner, og eneste negative er, at den er lang tid om at trænge ind, og at der godt måtte være mere duft i.

Estelle & Thild Neroli Eye Balm, 195 kr. for 15 ml

Øjencremen kalder de en Balm, men den er meget tynd af en balsam at være. 
Den er faktisk mere som en lotion. Nu havde jeg kun en prøve, så jeg fik konsekvent for meget op, men som i cremerne, er der en doseringspumpe, der vil gøre dosering fra beholderen meget nemmere. På grund af konsistensen, trænger den meget hurtigt ind i huden, der kommer til at føles dejlig blød.

Jeg giver øjencremen 5 ud af 6 stjerner. Jeg mangler lige det lidt ekstra ”je ne sais crois” for at kunne give den 6 stjerner, og duften måtte godt være mere kraftig.

For at opsummere, så synes jeg, at det er en god serie til en rimelig penge. 
Det er dejligt, at den er økologisk, designet er lækkert, og det er stort set kun ved toneren, jeg kunne ønske mig en anden udformning. 
Konsistenserne på de forskellige produkter er overordnet set lækre, og jeg synes det er et rigtig godt bud, hvis man gerne vil have en lækker serie, men synes at det bliver for dyrt at investere i for eksempel Jurlique eller REN. 
De har en parfumefri serie, hvor der også et en ansigtsolie og de har også en rose-serie til moden og tør hud, som også virker ret lækre. Ligeledes har de produkter til hår og krop samt en serie til børn. 

Læs mere om Estelle & Thild her

Estelle & Thild kan købes hos gode velassorterede helse-beauty-butikker, I Sephora og i udvalgte Matas butikker (bl.a naturligvis Frederiksberg Centrets Matas)


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>