Bloggerlivet The Good and The Bad – Aflysning

Insiderviden om bloggerlivet:

Jeg hader at måtte aflyse. Og så idag. Ej, det kunne ikke være værre, nærmest. Kat Von D er in the city. Jeg kender hende fra PETA. I ved, alt mit “undercover-work” for en verden uden pels i fashion-industrien.

Vi (Bloggere og Presse) var inviteret ind i Nikolaj  Kunsthal for at blive præsenteret for Kat Von D Beauty. Kat Von D ville være der in person. She is a hero of mine.

A F L Y S N I N G. Ibbyheart kan ikke komme idag. En mail måtte sendes afsted i morges. Jeg vidste det allerede, da jeg vågnede kl 06.11 med spasmer i bækken og ryg. Når jeg vågner op som en reje (helt sammenkrummet) med spasmer, og de ik’ vil samarbejde med yoga øvelser og smerte-og-spasme-drugs. Så må jeg aflyse. Øv. Det er risikoen for firmaerne der inviterer mig med til events. Sygdom kan komme i vejen. (Det kan også ske for de andre inviterede – I know).

The Good er, at de inviterer mig, at de vil se mig og min blog i sammenhæng med det brand de repræsenterer. The Bad, for begge parter, er, når jeg, grundet sclerosen, må aflyse. Det er LOOSE LOOSE for begge lejre. Ibbyheart går glip af muligheden for at se hende live – Kat Von D talking and sharing her entrepreneur-ship. ØV. Jeg går glip af muligheden for at lege med hendes produkt-serie, der lanceres i Sephora om en måned. Jeg må vente, ligesom alle andre ikke-bloggere – ikke-presse. Sephora mister muligheden for, at jeg leger med nogle produkter herhjemme, og kan anmelde dem inden de lander på hylderne i Sephora. For sådan er dealen; -dukker man/jeg ikke op til et event (sick or not), forpasses muligheden for at lege med produkter fra serien inden de kan købes i handlen. Sephora kunne have inviteret en anden…

Jeg glæder mig til at Kat Von D Beauty lander i Danmark very soon. Det er et brand med sjæl, kant og drive. Kat Von D passer perfekt til min nyeste profil med flere cruelty free-brands på bloggen. Sådan ser Kat Von D også fremtiden; uden dyreforsøg i beautyindustrien og uden pels i fashion-industrien. Kan I lige se, hvilken god snak, jeg kunne have haft med hende. Åh, jeg er ærgelig.

Hilsner fra sofaen med varmepuder, te og drugs.

4e1be5eba602a4055b738915acc59e17

VIGTIG INFO:

… “Score not one but six more victories for animals in laboratories. Kendo Brands, which manufactures Kat Von D Beauty, Bite Beauty, Ole Henriksen, Elizabeth and James Nirvana, Formula X, and Marc Jacobs Beauty, has joined PETA’s Beauty Without Bunnies program“…

Det skete i maj i år. Det var en stor dag for sådan en nørd, som jeg er. Der går op i cruelty free-living…

#katvond #katvondbeauty #sephora #peta2 #kendobrands #tattoo #makeup #ms

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.