Clinique og Kræftens Bekæmpelse

Sponsoreret

Clinique og Kræftens Bekæmpelse – Clinique DDML for BCA

Køb en Clinique bestseller og støt kampen mod brystkræft. Støt op, hvis I alligevel mangler “den gule fugtbombe”. Støt op, hvis I vil have en god fugtcreme, der både kan bruges af konen og manden. Jan og jeg har altid en DDML herhjemme (og præcis i den udgave her*).

Clinique donerer 100% af udsalgsprisen ex. moms til Kræftens Bekæmpelse, i alt 372 kr per solgt vare. Det er flot, synes jeg. Sælges online på clinique.dk

DDML (den gule creme)

Fugtgivende lotion udviklet af hudlæger. Styrker hudens beskyttende barriere, så fugten bliver, hvor den skal.  Jo mere fugt huden indeholder, des blødere og mere spændstig føles den. Trin 3 i Cliniques 3-Trinssystem. Kan sagtens stå alene, hvis I ikke bruger 3-trinssystemet.

  • Hudtyper: Meget tør, Tør/kombineret
  • 200ml kr. 465,- + en fin nøglering

Om Clinique

​​​​​Clinique blev grundlagt i New York i 1968 med filosofien ” Alle kan opnå en smuk hud” og det var første hudpleje- og kosmetikmærke, der blev skabt af hudlæger. Her skabte de 3-Trinssystemet bestående af Liquid Facial Soap, Clarifying Lotion og Dramatically Different Moisturizing Lotion, som den dag i dag er nogle af Clinique mest solgte produkter.

Clinique har skræddersyet hudpleje efter behov, som f.eks. Anti-Blemish Solutions til uren hud. Herudover parfumer samt et bredt og lækkert makeup sortiment.

Alle Clinique hudpleje og makeup produkter er allergitestet og 100 % uparfumeret.

BCA og Støt Brysterne

BCA er navnet “bag” alle Pink Ribbon-kampagnerne. I kan læse meget mere om deres fantastiske arbejde (25 år har de knoklet for at sprede viden om den forfærdelige sygdom; brystkræft). De har været formidable til at skabe opmærksomhed om det ondsindede væsen brystcancer er – blot med en lille lyserød sløjfe. IMPONERENDE.

Støt brysterne kender vi herfra Danmark, og de har også skabt opmærksomhed om en sygdom der rammer hver 9.kvinde i Danmark.

Støt

Støt hvor der støttes kan. Køb et fint lille armbånd, køb et smykke, køb noget løbetøj , et tørklæde eller køb hudpleje, der støtter forskningen, så vi en gang for alle, kan få knækket koden til cancer.

Vi kender alle en (mange), vi har elsket, der har mistet livet til kræft.

Vi må støtte op sammen. Vi er stærkere sammen. Det skal lykkes.

Knus fra Ibbe, der med endnu en opfordning til at støtte op her i lyserøde oktober, håber I bliver inspireret til at GØRE NOGET <3

*den findes også i gel- og i creme-form

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>