Darphin nyheder derude lige nu

Spiffe tulipaner fra en venindes have med Darphin news

Annonce (sendt til test)

Darphin nyheder derude lige nu

I er vilde med Darphin – ligesom jeg er. Jeg får så mange gode tilbgemeldinger på de anbefalinger, jeg er kommet med til jer, når det gælder Darphin. Tak for jeres tillid. I køber Darphin hos kosmetologer – og nogle af jer handler også Darphin online  (der har jeg også købt nogle af mine Darphin-produkter).

Nærmeste “in-store”-forhandler af Darphin i Danmark kan oplyses på tlf. 33 32 33 22. Så ringer I bare og finder Darphin-produkter nær jer.

Lidt om Darphin, inden jeg fortæller om nyhederne, der bestemt er værd at læse om

Darphin er en Fransk hudplejeserie, med rødder i Paris. Darphin bruger de fineste botaniske ingredienser, innovative teknologier samt aroma-eksperter, der kan give os luksus-produkter, der stimulerer sanserne.

DARPHIN minder om Clarins og Decléor – i deres oprindelse. Clarins er familieejede, Decléor er opkøbt af L’Oréal, og Darphin i hus hos Estée Lauder. Så ved I det.

Vetiver og sanserne

En vetiver-olie “vil du teste den Ib?”, ja tak, een ved, jeg elsker vetiver (og herredufte med Vetiver i toppen). Denne olie skuffer ikke. Det er sanse-glæde i højeste potens. Olien er afstessende og kræser for min inde hippie. I love it. Hvis I også er til vetiver og olier, så er den et must. Super drøj i brug.

Elixiren indeholder også olier fra lavendel, geranium, merian, morgenfrue, abuyssinian olie og alger samt bisabolol (fra kamille- hudberoligende).

Jeg anbefaler, at I kommer nogle dråber i håndfladerne, gnider dem mod hinanden og derefter holder dem op foran ansigtet og tager nogle dybe indåndinger. Derefter stryges/presses olien forsigtigt ind i huden. Jeg bliver altid dejlig afslappet af det.
Jeg bruger den også som parfume på mine håndled. MUMS – og lidt bag ørerne – årh det er lækkert…

Olie-elixiren koster 499 kr. Der er også en gelémaske med samme æteriske olier og øvrige ingredienser. Den lægges i et tykt lag og skylles af med vand efter  10 minutter. Prisen for den er også kr 499.

Vetiver olie

Limier Essentielle – rense-sager

Lumière Essentielle Illuminating Micellar Cleanser og Instant Purifying and Illuminating Mask – nyheder – og et herligt rense-makkerpar med en særlig kombination af planteingredienser, der fjerner urenheder og grå og trist skær på huden. Produkterne giver huden fugt og fylde indefra, samt efterlader den strålende og levende igen.

I hjertet af hvert produkt findes en blanding af det eksklusive Lumière Essentielle Oil Blend.

Illuminating Micellar Cleanser

Gel’en (i tuben) er en gel-til-olie-til-rensemælk hybrid med essentielle olier, der efterlader huden friskere, rensere, pænere… Micellerne i denne formel er fremstillet af et rensende udtræk fra kokosnød. Den er så dejlig at arbejde med. Kommes på tør hud, og vaskes af med lunkent vand.

Instant Purifying and Illuminating Mask

Masken (to-faset i krukken) er en dobbeltvirkende 2-trins ansigtsmaske bestående af:

1) en dybderensende maske med hvidt kaolin ler,  botanisk rod- og algeekstrakt

2) en maske, der fylder huden indefra, udglatter fine linjer, nærer huden i dybden samt fremmer hudens ungdommelige glød. Læs mere her.

Darphin Lumiere Essentielle Illuminating Micellar Water 125 ml kr 295

Darphin Lumiere Essentielle Instant Purifying Illuminating Mask kr 499

Stimulskin plus divine splash mask lotion

En essence med muskler – årh den giver mening. Der er plump-effekt, og fugtundertrøjen er tæt tæt (tak Anette, for at lære mig om den undertrøje). Bruges efter rens inden serum. Kom et par dråber i håndfladerne. Klap den på. Kan også bruges som en splash-maske (spørg hvis I vil vide hvordan…). Indeholder nogle af mine yndlings-ingredienser; koffein, glucosamin og probiotika. 125 ml kr 795. 

Hvis I vil prøve eet Darphin-produkt, så vil jeg anbefale jer denne. For den gør en forskel. Det er den bedste “essence”, jeg har prøvet – ubetinget…

Håber I er blevet inspireret til at prøve Darphin – en fantastisk aromaterapeutisk hudpleje-serie, men nogle af mine absolutte favoritter indenfor hudpleje. Spørg mig, hvis I får lyst til Darphin. Jeg har godt styr på serien – produkterne – da jeg også brugte Darphin INDEN jeg blev blogger.

Møs og god aften fra Ibbe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.