De selvstændige

De selvstændige

Reklame

Jeg har veninder, der er selvstændige. De ejer deres egen virksomhed. Det er sejt. Jeg har også veninder, der ikke er selvstændige – de er også seje…

Jeg har en ven, der hedder Mette. Hun er blevet selvstændig – for nyligt. Hun har en fed webshop. Hun har en sjov og herlig Instagram-profil også. I skal love mig at kigge på begge dele. Jeg har sat link ind.

Hun aner ikke, at jeg laver dette. Jeg laver blot denne blogpost, for at dele med jer, at kvinder som Mette vil jeg gerne ENDORSE/støtte. Hvis I også HELLERE vil støtte dén type energi fremfor parallelimport og salg af varer, der er “for gamle” – så ved jeg, at I gør det på jeres helt egen og skønne måde.

At handle hos Mette’s webshop er effektivt, særligt, oplysende, venligt, alsidigt, med god service og hurtig ekspedition. Hendes udvalg af varer er bredt, og der er keret for alle detaljer og produkter. De er valgt med omhu og en ildhu så stor, at den er smittende.

Hermed min anbefaling til hendes webshop <3

PS: På billedet øverst ses Mette’s to dyr – som jeg er så glad for at følge – mød Bella (kat) og Balto (hund) <3

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>