En god bronzer

Reklame

En god bronzer

Hvert år kommer der sommersager fra Yves Rocher. I år har de blandt andet produceret en supersmuk bronzer i to farver (jeg har fået den lyse).

Exhilarating Bronzing Powder – Hâle Léger (den lyse) – den varmere tone hedder Hâle Chaud.

Det er en semi-MAT solpudder, der SOLKYSSER huden og giver den en varmere tone. Med en BRONZER skabes et naturligt solbrunt look, der er uden orange undertoner. Jeg elsker duften af MONOI, og så er den utrolig nem at arbejde med.

Pris kr 169 (kig efter mulig rabat)

den mørke//warm


Det fine solpudder er også god at have med i tasken på grund af den nye emballage med spejl. Husk også lille KABUKI-børste til et FRESH ME UP på farten,..
Produktets fine fordele:
– Giver huden en varm og naturligt solkysset tone.
– Fremhæver og former ansigtet uden overgange // fin contour (Kan I huske 3-tallet???)
– flotte farver (kig på hjemmesiden eller øverste billede her for at se farverne. Lyse hudtoner og medium tager den lyseste og olivenhudtoner og mørkere tager den VARMERE 02)

I har set mig bruge bronzeren på Instagram i en måneds tid. Den sidder flot hele dagen. Har I allerede en god bronzer, så brug den – skab lidt sol i ansigtet. Mangler I en ny, så er denne her et godt bud.

Knus og god dag fra Ibbe

3 Comments
  1. Vil lige høre, har du oplevet at selvbruner spay giver lidt uheldig farve på brynene?
    Og så vil jeg bare sige tak for et tip jeg mener du gav for mange pr siden. Yoga with Adriene, mener du anbefalede hende en gang. Jeg har nu afsluttet et 30 dages program, og det er det bedste jeg her gjort for mig selv længe. Lidt godt er der kommet ud af Coronaen ❤️

  2. Jaaaaaa elsker hende Adrianne – simpelthen så sød og dygtig – fedt du har gjort det. Hvor er du cool. Mht bryn så tørrer jeg altid brynområdet af med en vatrondel dyppet i rensevand af efter påførsel. Så jeg har aldrig gule bryn <3 gir det mening?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>