Essence i Danmark

Essence i Danmark

Essence kender jeg fra een af jer, og lidt fra mine jyske rødder. Essence så man altid i Tyskland i de fine grænsebutikker. Det var ved standene med Essence, jeg stod og kiggede, når jeg var dernede. Gad da ikke slik og sodavand, når der var makeup i farvandet.

Charlotte (der har bloggen, SKALOTTE) fortalte mig engang for år tilbage, at jeg altid skulle købe Essence Nail Polish corrector pens, da de var ligeså gode som de dyre, hun havde set på bloggen, at jeg brugte. Siden har mine fars venner (der tit handler i Tyskland) og Nanna (der har familie tæt ved den tyske grænse) slæbt hjem af corrector pens og andre negle-sager fra det tyske brand Essence.

Nail Polish Corrector pen

I Føtex og Bilka

Herhjemme kan vi få Essence i Føtex og Bilka. Da jeg aldrig handler ind (det gør Jan the man) kommer jeg ikke derhen. Til gengæld har jeg siddet og kigget på Essence’s online side og fået Jan the man (han er så god) til at købe fine sager med hjem. Det koster jo IKKE EN SKID. Ej, det lyder så jysk, “ikke en skid”, men det er altså rigtigt. Prøv lige at tjekke priserne på Essence ud, når I er ude at handle. Det er rørende billigt.

Ikke kun til de unge, men godt sted at starte

Essence har alt hvad vi begærer af makeup. De har det hele, sågar contour, eyebrow gel og paletter, værktøj og primere. Hvis jeg sammenligner Essence med Nyx og Rimmel eks.vis, så er produkterne billigere og kvaliteten også. Forstået på dén måde, at det både ser billigere ud og også er det. Kvaliteten ligger på niveau med Rimmel (med et lille dyk ned af). Nyx har mere fashion og mod og fest over sig, lidt mere kvalitet,  hvor Essence er mere “jeg prøver lige med lidt makeup, og ser om jeg kan lide det – det er så sjovt med noget nyt”. Det er da alletiders. Der skal være noget derude for os alle.

Hvis I vil lege

Så prøv da at lege med Essence. Hvad kan der ske? I kan købe lidt sjovt og sødt med hjem til jeres unger. I kan købe en ny gloss til jer selv. I kan , som jeg, tjekke hele neglepleje-afdelingen ud, og finde jeres små musthaves der til 20-30 kroner pr.del. JA TAK.

#essence #essenceidanmark

6 Comments
  1. Det er nemlig super billigt – Det var der jeg startede dengang interessen for skønhed meldte sig 🙂 Jeg er vild med deres lakker. Til så billige penge er de fantastiske pigmentrige og med en bred pensel der når ud på hele neglen i første strøg. Nogle af deres håndcremer har også reddet mine hænder i en slem kulde.

    Jeg er dog ikke fan af deres makeupfjernere. Men ja.. Fantastiske priser og en masse fine produkter <3 Min niece er også startet med at interessere sig lidt for makeup i fin og sjov emballage, så har overvejet at give hende lidt forskelligt til hendes fødselsdag 🙂

    Knus til dig søde Ib

  2. Har lige været i Berlin med min store datter, hun har tilbragt vinteren i Østrig og dernede opdaget Essence. I Tyskland sælges mærket i butikker som er en kombi af Matas/Kiosk/Apotek DM hedder de. Vi gik lidt amok i sager vi skulle prøve så det var mest det vi havde med hjem fra Berlin. Noget er fejlkøb, men har jo så også kostet tæt på ingenting. Jeg er faktisk allerede blevet ret glad for en dækkende mat Foundation til under 4 euro – kvaliteten virker ok, og den holder fint hele dagen.Neglelakkerne købte vi i mange farver og også noget blush og faktisk den der nail corrector, du taler om 🙂 tænker det er et fint alternativ til f.eks. ELF og så kan man jo sagtens kombinere det med den dyrere hudpleje og den mascara man nu er så glad for. Kh Pernille

    1. Kære Pernille hvor er det vidunderligt at læse og ja til godt at kombinere dyrt og billigt

  3. Hej Ib. Har i dag spurgt i Matas, om hjælp til at finde en foundation til TØR halvgammel hud. Der skal være mere dækning end ved en BH, men det må absolut ikke være maske. Fik anbefalet Lancomes Teint Miracle, kender du den? Ville du anbefale en anden i stedet? Knus L

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>