Essie Winter Collection 2014

IMG_8086.JPG

Essie Winter Collection 2014

Denne  kollektion er min favorit af alle jeg til dato har bevidnet og haft fingrene i. Jeg har bare ikke haft fingrene i den, sådan helt rigtigt, som jeg plejer (enten ved at male på sten, på negle eller pynte dem med unge bryster). I ved det godt, der har været (og er) lidt bøvl med mine øjne, de skal hvile mest muligt. En god ven af mig har leget med dem. Hendes swatches kan i se HER, hvor farverne fremstår lige præcis, som de ser ud i virkeligheden. Jeg er forelsket i dem alle, og navnene er Essie-folket altså bare fænomenale til: (fra v mod h) jump in my jumpsuit, double breasted jacket (min favorit), jiggle high, jiggle low, tuck it in my tux, back in the limo, bump up the pumps. Der er nogle gode julegaveidéer i de farver. Især er jump in my jumpsuit en famme fatale fræk rød, der aldrig går af mode, og som mange mænd også sys’ er fræk, på deres koner eller andre…

Kollektionen er i butikkerne nu. Limited Edition. Hurry up – hvis du vil sikre dig nogle af de smukke farver – eller dem alle. To tillægsfarver til kollektionen er glitter-and-fun. Se dem i butikkerne. De hedder rock at the top og summit a style.

#essiewintercollection

 

Jeg fik prøvet denne darling
Jeg fik prøvet denne darling
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>