Favorit med mandarin

Reklame

Favorit med mandarin

Ingen parfumer har været mere populære herinde (sammen med CLEAN parfumer) som WHITE TEA-parfumerne fra Elizabeth Arden. Åh, hvor I elsker WHITE TEA og WILD ROSE-udgaven. Jeg får så meget ros for mine anbefalinger af disse parfumer.

OG DET STOPPER IKKE, for der er kommet en ny variant – den fjerde i rækken, og den er lige præcis så god, som jeg håbede…

DEN HEDDER WHITE TEA MANDARIN BLOSSOM

White Tea Mandarin Blossom INDEHOLDER skønne noter af Italiensk Mandarin sammen med eksotiske frugter. Alt dette er sat sammen med de vidunderlige noter, vi I forvejen kender fra den originale WHITE TEA.

Vi har jasmin og den hvide te, der leder tankerne hen på luksus og forkælelse, mens noter af musk og cedertræ skaber et dybt og inderligt duftindtryk.

En frisk, sommerkåd og sanselig duft med en behagelig varme indover.

Alle de fire varianter <3

Noter

Denne parfume er beriget med noter af mandarin, hvid te, jasmin, cedertræ, neroli, bergamotte, osmanthus, musk, orangeblomst, citron, exotiske frugter og ambroxan – hva’ mere vil vi have???

Sommerparfume

 En sikker vinder for os der gerne vil dufte af sommer og varme dage og nætter. I skal simpelthen bare gå ud og snuse til den. I ved, at jeg elsker priserne på de her WHITE TEA-sager. De er til at betale, og de er ofte på tilbud. Der må I lige selv ind og google løs på det der “innernet do'”

Det var bare lige vigtigt for mig, at fortælle jer om denne variant og sige til jer, at jeg selv har fået den, og jeg er så glad for den.

IND OG SNUS – og fortæl mig endelig om den <3

Knus og citruskrammere fra Ibbe

2 Comments
  1. Åhhh og ihhhhh 😍 det lyder som endnu en super frisk og dejlig White Tea duft 🍊. Må i Matas i morgen og dufte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.