Fire musthave genkøb

Kissedbymiifire

Fire fantastiske genkøb

De her fire er tomme herhjemme, og alle fire er netop genbestilt. Lad os lige se på dem med Ibbeluppen;

Kissed by Mii Daily Boost cream: stadig en af mine yndlingsselvbrunere til kroppen. Den giver den smukkeste, naturlige farve, der holder lang tid, der ikke efterlader skjolder og ikke smitter af. Den er lidt svær at få fat i – (for tiden), men fandt den hos en kosmetolog.
Biotherm Aquasource Everplump: tuben er i butikkerne (kampagne) ellers findes den i krukke. Jeg elsker tuber, derfor har jeg lige bestilt to stk. Jeg elsker duften af den, effekten er plump hud med sund glød, og den er genial på varme dage som fugtbase under solcreme.
Clarins Hydra Quench Cream mask: Den fugtmaske jeg altid finder hjem i. Den fugtmaske, jeg altid får effekt af. Den fugtmaske med den dejligste duft og fulde udbytte. Den er kommet i forbedret udgave ved dette køb, også ny emballage. Jeg købte den i Matas (da de havde minus 20% på Clarins via Club Matas).
EMBRYOLISSE lait-creme concentré: Jeg behøves vidst ikke skrive, at jeg altid har en Lait-Creme concentré herhjemme i brug, og en på lager. Jeg køber dem, når de er på tilbud i Magasin (eller på franske apoteker via veninder, der rejser til Frankrig). Eller hos Wegabeauty eller Mette.

TIP:

Når det allersidste er presset ud af disse tuber, kommer de i Matas’ Retursystem. Der bliver de genbrugt. Læs om Matas’ Retursystem og lov mig at overveje om ikke også I synes, at tomme tuber er guldgruber for vores alle sammens Moder Jord.

7 Comments
  1. Ibber, hvilken af disse ville være god til dehydreret hud med tendens til urenheder? Jeg synes, det er så svært at finde en tilpas nærende/reparerende creme, der ikke tilstopper mine porer 🙁

    1. Skatte helt sikkert EMBRYOLISSE lait creme fluide eller creme ❤️❤️❤️❤️ den vil gøre dig digt

  2. Hej Ibbe var inde og søge rundt på din side… Laver du ikke snart en hudløst 👀 ærlig test om antiage produkter, ansigts og øjencremer til os der er fyldt 40? Og et helt andet spørgsmål, hvor er hoola fra benefit?? Hvor kan man købe den? Har søgt højt og lavt – keep up the good work elsker din side!! Mvh Mille

    1. det med antiage kan siges ret nemt; jeg har aldrig i min tid i Matas solgt en creme på, at den fjernede rynker. Jeg sagde (og siger) “lige gyldigt hvad de kalder en creme, gælder det om at finde en, der giver huden glød, næring, fugt og en god følelse. Fuck alle ordene der følger cremerne. Hoola kan altid fås i Sephora Tak for dig herinde – og tak for din søde hilsen – møs fra Ibbe

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>