Fjolle og jeg på DOGCOACH

Fjolle og jeg på DOGCOACH

Præsentationen af Fjolle og jeg hos Dogcoach;

“Vi er Fjolle og Ibbe. Fjolle er en PBGV. Jeg er – ja et menneske, der nogen gange ønsker, at ”jeg dog bare var hund”. For jeg elsker hunde – og deres færden og verden. Fjolle er min hund nr to. Min første hund, Blop, fik jeg i gave af min mand, da jeg blev alvorligt syg med sclerose. Fjolle og jeg glæder os til at være en del af dette fine BLOG-UNIVERS.”

Jeg sagde ja tak til at være en del af et blogger-team hos Dogcoach sidste år, og jeg har skrevet otte blogpost’s derinde nu. Vi skriver alle ulønnede. Vi gør det, fordi vi elsker det. De andre bloggere derinde er helt fantastiske, dygtige, hundekyndige og skriver fremragende. Jeg kan varmt anbefale jer et kig forbi

Vi skiftes til at skrive derinde. Så der er varierende blogposts omhandlende vores hunde – og hunde in generel.

Dogcoach

Linn (har hunden Nemo) er stifter af Dogcoach, og det var hende, der spurgte mig, om jeg ville være med i blogger-teamet. Hun er en skøn kvinde, godt hjerte, god energi og iværksætter. Det er hos hende, jeg får min elskede Hundelufterjakke. Dén jakke I ved, jeg bor i hele vinteren.

Fremadrettet vil I kunne finde alle blogposts by Fjolle and I herinde også. Ved at klikke på DOGCOACH under kategorien HUNDE, kommer I direkte derind. Der er ingen aff.links eller lignende ved det. Det er blot en service for de af jer, der er ligeså hundetossede (eller tæt på) – som jeg er.

Feltet er på vej, og bliver sat ind i ugens løb – sammen med den seneste blogpost by me.

Knus og vuf fra Fjolle og jeg.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>