Første uge med mindre overvægt

Ham, der holder mig på græsset og ude i livet

Status efter syv dage – første uge med mindre overvægt

er;

 • Jeg har det bedre uden slik og for meget sukker
 • Jeg skal spise flere grøntsager
 • Jeg skal have langt flere proteiner
 • Jeg skal mærke mere sult
 • Jeg skal prøve at skabe mere plads/tid til motion
 • jeg kan godt klare onde smerter*** uden at dulme med søde sager
 • Jeg kan godt
 • Jeg er dygtig, og har ikke vejet mig endnu – det bliver først på onsdag (hver 10.dag)
 • Jeg kan godt sige NEJ TAK
 • JEG KAN OGSÅ SIGE JA TAK – uden at gå på sukker-rov bagefter
 • jeg er på vej mod mindre overvægt  – mere ligevægt

***

Jeg tror desværre, jeg har et attak. Det havde jeg ikke set komme. Sådan er det med sclerosen, den smadrer altid noget, når man står i det smukkeste glashus

Jeg har så mange gode aftaler, så mange skønne planer, og de må lige op på en glashylde og stå i mit glashus. Jeg aflyser ikke alle aftaler, men jeg må skære i dem. Der vil være nogle “glasskulpturer”, der falder ned og smadrer, når man putter en elefant i et glashus (når sclerosen smadrer/rammer)…

Idag skal I virkelig lege med metaforer, fordi jeg ikke orker skrive alt for meget om sclerosen og dens satans konsekvenser for mig og mit liv – mine nærmeste og mine relationer i blogger-livet. Jeg har allerede idag aflyst to aftaler…

SÅ blot denne status for at besvare jeres søde hilsner i løbet af ugen, når I har “opdaget”, at mit ene øje har lidt tics, at jeg tager mig til ryggen – og så videre (det er jer, der ser med LIVE på Instagram, der er meget opmærksomme).

Jeg tror altid, at jeg kan fake det til jeg maker det, for at overdøve kroppens råb om ubalance og for meget at se til. Det kan jeg åbenbart ikke overfor jer – kære læsere.

Jeg erkender, at jeg må trække stikket lidt. Det er bare ikke fedt. Jeg hader det. For så skal jeg jo også erkende, at sclerosen stadig er en satan – og stadig er aktiv i mig. Grrrrr.

Ikke sliktruget

Men tilstanden lige nu får mig ikke til sliktruget. Den får mig til at tude  – jo vel – men den får mig også til at huske på, at jeg ér syg, selvom jeg ikke gider være det. Jeg vil stadig leve mit liv efter mindre overvægt mere ligevægt, og det kunne i virkeligheden ikke være mere passende – NU.

God mandag til jer venner. Idag for 17 år siden blev Blop født – så jeg vil takke Universet hele dagen for, at han kom ind i mit liv – og gjorde det så sjovt og kærligt i 13 år og 9 måneder (indtil den 3.7.2015).

Smil gennem tårer til jer

Ibbe

 

 

 

 

 

3 Comments
 1. Først – men vigtigst 🇩🇰🇩🇰🇩🇰
  Tillykke kære Blop ❤️Jeg savner dig 😘

  Og dig din dejligste steg, savner jeg også 😘😘😘 jeg er så fucking utidig… tror det er fordi jeg får for lidt Ib og Fjolle 😆 jeg synes du er MEGA sej at du ikke ryger lige ned i Rottefælden under jeres hus og køber tons vis af trøstechokolade og is 💪💪💪 labre laver og andet guf. Jeg ville ALDRIG kunne styre at bo der hvor du bor.
  Jeg ville bruge en formue på alt muligt junk og blomster 🙃😜⭐️⭐️⭐️
  Sender dig heeling og kærlighed og styrke – den stærkeste jeg har !!!
  Møs og kærlighed

 2. Jeg sender kys retur og elsker blomster – så dem køber jeg – men ikke i Netto haha – dem køber jeg hos vores blomsterhandler – jeg har tre tæt på haha – så der er valgmuligheder dér også.. Du er aldrig utidig for mig – du er mere sådan en lækker type der elsker livet – og jeg elsker dig

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>