Fortid og fotos – også med Jan the man

1997 – fra dagen, hvor jeg blev udlært materialist

Idag skrev Kit en besked på Messenger imorges. Hun havde set blogindlægget med old photos. Det var ret populært, dog har jeg glemt det – midt i MS og TIDEN …

Dog vil jeg altså lige sige dette; Kit har fat i noget. Det er dejligt, (også) at se tilbage i tiden, der har været. Jeg ved godt, det er dejligt, at se frem og fremad, men med disse kommende foto-serier (low or high quality) ser jeg (sammen med jer) tilbage – mindes og smiler ..

Er I med på den? – med på denne rejse – tilbage i min tid – inden jeg blev IBbyHEART???

I hvert fald, så laver jeg lidt blogindlæg fremadrettet med tilbageblik og indblik i dén Heidi/Ib…

På det øverste billede er jeg glad. Jeg er endelig udlært materialist. Kit holder festen for mig. Det foregår i festsalen på dét kollegie, hun boede på (hun læste på UNI dengang). Vi havde en herlig fest med fadøl og glade gæster.

Mauritius 1998, vi spiller bordtennis – og vi er lige gode.

Jan the man i bar overkrop på Mauritius, hva’ siger I så? Årh vi havde en fed tre ugers ferie med luksus og gode mennesker. Steven hed manden, der var sportschef på det resort, vi boede på, og vi endte med at lave bordtennisturneringer med ham, og nogle af de andre ansatte. Vi blev venner, og græd ved afsked. Det var også på Mauritius, jeg blev jagtet af en kæmpe hvid blæksprutte. Den tager vi en anden gang…

USA 1991 sammen med min veninde overthere Kamilla

Kamilla og jeg elskede begge Monty Python, og derfor laver vi her en sketch, som vi opfører for hendes værtsfamilie hahaha. Åh, det var good times.

Monty Python hahahaha
Hawaii under a waterfall

På Hawaii i 1994. Good times. I min Jackpot bikini. Det var tider. Her er vi på Maui. Vi var også på Oahu, men vi elskede Maui mest. Jeg elsker vandfald, og det synes jeg, man godt kan se på fotoet…

Kunne I lide et kig tilbage??? Svar lige i kommentarfeltet – det vil gøre mig så glad. You want mere???

Møs og god dag fra Ibbe

18 Comments
 1. Hvor er det sjovt at se dette. Vi kender dig jo nu. Mere af det fra dengang Ib. Skønt faktisk.

  Knus fra

  Mejse

 2. det er virkelig dejligt at se tilbage sammen med dig. tak for tilbageblik, og lad der endelig komme mere. Tak fordi du er tilbage på bloggen. Jeg har ikke soc medier, så jeg kigger kun forbi herinde, og jeg har savnet dig meget.
  Venlig hilsen Anni

 3. Anni hvor er det dejligt, skønt – og du er her. Jeg har også savnet at være herinde – meget. Håber snart vi “SES herinde” igen. Ibbe (tak for søde ord)

 4. Åhh hvor dejlige billeder og minder❤️❤️
  Det vi kommer af… jeg kan genkende flere af dine ansigtsudtryk – gæt selv hvilken jeg især tænker på😉

 5. Det er altid skønt at se tilbage på gode minder , dem må man ikke glemme ❤️ Jeg syntes at du er god til at udtrykke dig i alt du fortager dig , i med gang og modgang , holder man med dig .
  Knus

 6. Ja tak gerne meget mere af de gode gamle dage billeder 🙂
  Det bringer jo også minder frem herhjemme.
  I ser skønne ud begge2 både dengang og stadig i dag 🙂

 7. De dejligste billeder og minder. 🥰🥰🥰👌🏼👌🏼🥂🤩 Ja kom bar’ do, med flere skønne minder 😘😘🥂

 8. Jeg kan sgu godt forstå, at Jan the Man forelskede sig i den unge materialist 💕 Og har var og er jo stadig en nysselig mand, som altid er rolig og velafbalanceret 🤣🤣🤣
  Heldigvis elsker jeg ham uanset hans balance 😜

Leave a Reply

Your email address will not be published.