Ghd eclipse og en makeupartist i mit hår

“Jeg vil da gerne komme forbi og vise dig lidt tricks med din nye ghd eclipse styler”, sagde makeupartisten og Hairstylisten, som jeg spiste morgenmad med i sidste uge på Sokkelund. 

Det sagde jeg ikke nej til da. Johanne var den første og den eneste blogger, der talte til mig, da jeg i sin tid mødte op til min første bloggerevent. Jeg var den nye pige i klassen, og ingen andre havde tid! til at sige hej, men Johanne havde tid til en snak og lidt grin. Det var trygt og like old friends.

Det er efterhånden et par år siden. 
Vi har fået et venskab. Jeg er meget glad. Vi har samme humor, og er lige passionerede omkring vores blogs – og omkring det at leve et godt liv – det gode liv.

Igår var hun forbi. I et par timer. Vi grinede meget. Mest over den udfordring det var for hende, at lære en kognetivt udfordret at lave flotte krøller med en ghd styler. 
Jeg har fået masser af tips og inspirerende, nyttige tricks til at få knækket koden, så jeg selv kan lave sådan nogle fine krøller, som Johanne efterlod mig med. Der kommer videoer, tutorials, på bloggen, som jeg lærer at gøre det.

Videoer fra dagen igår, hvor Johanne havde mit hår mellem fingrene og ghd styleren, er lagt op på min Youtube Kanal HER

I havde en masse spørgsmål til Johanne. I sendte mig mails og i skrev på bloggen og på Facebook.

Her kommer svarene. Der er mange guldskatte i ordene…

Hvilken concealer er bedst til mørke rande under øjnene? 

Johanne bruger Nars’ eller Sensai’s. “Concealere til under øjnene må ikke være for tørre. Derfor er de to førnævnte gode”. Til letdækning bruger Johanne Oriflames eller L’oreal’s lumi
Jeg har ikke prøvet nogle af dem Johanne anbefaler. Det vil jeg bestræbe mig på fremadrettet. Jeg bruger Clarins’ concealer-pen, og den elsker jeg. 

Jeg fik et tip til holdbarhed, nemlig at komme transperant pudder over concealeren omkring øjnene. Det modvirker at den glider ned og sætter sig i de fine linjer. Tak Johanne. En test af dette tip er på vej i en video…

Hvordan tabte du dig så mange kilo Johanne?

Johanne droppede al sukker. Al sukker. Spiste mindre og færre måltider. “Jeg holdt op med at stopfodre mig selv. Jeg spiste med maven og ikke med mine følelser”. BUM

Hvilken lækbestift har du på på billedet med de røde læber?

Det er en fra Dior, nr 999.

Hvordan skjules bumser (bylder)?

Det er svært at skjule højden på en bums/byld. Formen kan skjules bedst med airbrush. Altid benytte antibakterielle concealere, evt fra Clinique (anti-blemish-serien) – ellers gå på Apoteket og hør om VICHY’s serie til behandling af uren hud. De har nogle rigtig gode produkter til uren hud.

Hvor kommes rouge på?

Det kommes altid på dér, hvor en naturlig rødme opstår, den naturlige rødme vi opnår efter god sex eller en rar løbetur. Midt på æblekinden.

Hvad mener du om CONTOUR?

“Jeg er af den mening, at contour er bedst på billeder og ikke i “virkeligheden”.
“Jeg synes altid, jeg kan se, når der er lagt contour. Jeg er mere til ansigtets naturlige form”.

Hvilken BB cream er du gladest for?

“Der er så mange. Det er et af mine absolutte yndlingsredskaber, når jeg arbejder med makeup i det daglige. Jeg bruger lige nu Delarom, som du også har anmeldt Ib (ja HER), og SHISEIDO’s er også god. VICHY Idealia er også en favorit, men den er lidt tør her i en tid, hvor huden efter en lang sommer virkelig mangler fugt. Hvilken bruger du Ib?” spørger Johanne til sidst, og jeg viser hende min favorit, som hun slet ikke kender, og den vil jeg vise jer senere idag…

Tak for svar Johanne. Vi håber begge, at det er svar i kan bruge…

Det hele startede med en snak på en café om den nye ghd styler/ eclipse (se den HER).

Jeg er bedst, når jeg møder nogen i bloggermiljøet, der ligesom jeg, gerne vil deles og hjælpes ad. Sådan er Johanne også. Anette fra Beautyspace er også sådan en – Rijah ligeså – og Lise ligeså. 
Skønne, dygtige (på deres felt) kvinder, der alle vil det bedste for os selv (høhø) – og andre. Det er i hvert fald dem jeg har mødt, der har bakket mit hjerteprojekt op helt fra starten. 
Det betyder meget i min sjæl.

Den der labre hvide sag fra ghd er så lækker og i kommer til at følge vores venskab i nogle videoer, hvor jeg vil style mit hår med de udfordringer jeg nu har – såsom spasmer i arme og føleforstyrrelser, så jeg ikke kan mærke, hvis den brænder mig. Det skal nok blive spændende. Jeg kaster videoerne op på min Youtube kanal, der er under genopbygning, men stadig er aktiv.

Tak til Johanne, tak for tips og tak for grin og venskab.
Tak til jer alle, der sendte hilsner og spørgsmål.
I ved jeg elsker dialog. Det gør Johanne også.

Det er ikke sidste gang, jeg laver “sjov” med Johanne.
Jeg elsker mit bloggerliv.

BONUSINFO:
Jeg har brugt ghd eclipse styleren til at glatte mit hår. Der er den fremragende, også.

Følg Johannes blog HER og HER

Bruger i også glattejern, stylere, fladjern og krøllejern? 
Har i nogle gode tips?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>