Gider vi lange vipper?

Reklame

Gider vi lange vipper?

Jeg er nødt til at skrive om de der små hår midt i hedebølgen. Jeg får så mange gode spørgsmål om emnet. Jeg anbefaler alt fra M2Beauté til Apotcare’s Optilash. Jeg anbefaler også Gosh’s…

I det store billede må vi gøre op med os selv, hver og een, om det er så skide vigtigt, at vores vipper er buede og lange. Periodevist i mit liv betyder det noget.

Det gør ikke noget som helst for min vægt, min tøjstil eller mit selvværd, men jeg kan godt lide mig selv med lidt længere vipper, og DERFOR gør jeg det. Derfor bruger jeg M2Beauté, der indeholder prostaglandin. Jeg er nemlig ikke bange for stoffet. DOG er jeg ligeså opmærksom, som jeg er med alt andet jeg indtager, putter på min hud etc – jeg er opmærksom – bevidst…

Optilash

Jeg har gode erfaringer med Optilash, der ikke indeholder prostaglandin, men bla peptider, der forlænger vipperne. Dén bruger jeg, når jeg holder pause mellem brugen af M2Beauté. Alle jer der følger mig på Instagram ved dette allerede, da jeg har vist jer det gennem et godt stykke tid. Dét virker for mig. Optilash vedligeholder mine vipper, og så føler jeg, at de har godt af, at holde pause fra den vanlige vippeserum. Sådan gør jeg med det meste beauty-halløj i mit liv. Jeg tror, at det er godt at skifte lidt. Det siger min erfaring – OG MIN HUD…

M2Beauté

Når mine vipper skal have et “ordentligt spark”, der batter noget, så bruger jeg vippe – og brynserum fra M2Beauté. Det er bare, det bedste til mine vipper og bryn (og Revitalash virker for mig). Jeg så lige i Matas-avisen idag, at de fremover sælger produkterne til 599, og det var dælme på tide (ellers køber vi det hos andre – billigere).

Så jeg er godt klar over, at vippe- og bryn-serum ikke rykker på klimaspørgsmålet og skaber rent havmiljø eller fjerner alle despoter på denne jord, men hvis I GIDER LANGE VIPPER, så gør det!!!

Møs og pas på hinanden i varmen

Ibbe

VIGTIGT:

Sådan bruges vippeserum:

· Serummet påføres, som om du skal lægge en flydende eyeliner, langs med vippekanten. Den skal altså ikke på selve øjenvipperne.

· Den kan både bruges til de øvre vipper og de nedre, men jeg kommer kun serum på øverste kant.

· Brug altid oliefri makeupfjerner, da olie lægger sig som en hinde på huden og forhindrer serummet i at trænge ind. Det samme gælder for creme. Vær opmærksom på ikke at smøre creme omkring vipper og bryn.

· Lad serummet tørre i ca. 5 minutter, før du tager makeup på. Det gør produktet mere effektivt.

· Når resultatet er tilfredsstillende, kan du holde det ved lige ved at påføre serummet tre gange om ugen i stedet for hver dag.

· Jeg bruger for det meste vippeserum og brynserum om aftenen – men nogle dage bruger jeg det om morgenen.

– Nogle typer af vippeserum kan også anvendes på øjenbrynene andre skal købes seperat.

HUSK ingen olie omkring vipperne, når I investerer i sagerne <3

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>