Giveaway med økologi

Reklame

Giveaway med økologi

Hey, I skal forkæles med økologi. Jeg har fået fat i fire lækre produkter fra Green People, som en heldig vinder får. Nu skal I bare se;

I kan vinde;

GREEN PEOPLE AGE DEFY+ PURIFY AND HYDRATE CREAM CLEANSER (150 ML kr 259)

GREEN PEOPLE AGE DEFY+ CELL ENRICH FACIAL OIL (30 ML kr 320)

GREEN PEOPLE AGE DEFY+ LINE ERASER LIP AND EYE SERUM (10 ML kr 199)

Green People serum – fugtende og glødgivende. kr 410

Samlet værdi kr cirka 1.200

De fire produkter stammer alle fra Green People’s 35+-serie.

Der er tale om en rensecreme, en plejende serum-olie, en øjencreme (der også kan bruges omkring læberne) og en fugtgivende serum..

En af jer kan vinde sådan et flot sæt. Hvem skal det være???

For at deltage skal I blot skrive en kommentar herinde, hvor I deler en natur-oplevelse I har haft. I kan evt fortælle om en smuk sommerfugl I har set, en fin sangfugl I har hørt, et flot træ I har set, en gåtur med hunden i skoven I har haft – eller lign.

Jeg trækker en heldig vinder den 25.maj. Alle med dansk postadresse kan deltage. Ønsker at læse om jeres naturoplevelser af hele mit hjerte. I kan deltage på Facebook også, der skal I poste et billede af en naturoplevelse og sætte et par ord på..

I kan lige få en af mine;

idag var jeg på gåtur med Fjolle og mødte en kær ven, der havde en hund, da jeg havde Blop. Hun inviterede mig med hjem i sin have, så jeg kunne se hendes flotte Akelejer. Hendes hund døde i 2014 – et år før Blop. Det er naturoplevelse for mig, der gør mig glad. Vi har en fortid SAMMEN med vores hunde (Blop og Shiba). Vi kunne se på blomster, og vi kunne putte minder om vores hunde i himlen ind som bisætninger i samtalen. Rørende og poetisk = naturoplevelse.

Green People

Green People er en ØKOLOGISK serie med hjerte. Jeg elsker Green People. Hende der ejer GP er så sød, og hun har en kær hund (som jeg er forelsket i). Jeg har brugt produkterne igennem mange år.

Green People’s hjemmeside er så fin. Den er helt klart et besøg værd.

Jeg ønsker jer alle held og lykke

Møs fra Ibbe

118 Comments
 1. Vi har puttet kartofler i en spand, og de er nu på vej op med mange skud. Dem kan jeg sidde og glo på, og tænke om det virkelig skulle blive små lækre sommer kartofler til mig <3

 2. Da vi sidste gang var ude at køre i et naturområde og så fire rådyr, der stod og spiste græs. Vi var meget tætte på hinanden, men de kiggede bare på os og spiste derefter videre.

  1. Holdt dejlig fødselsdag for vores datter ved Skovtårnet ved rønnede. Havde picknick kurv med og så masser af mus der pilede over skovbunden.
   Super oplevelse og en fantastisk natur ved Skovtårnet.
   Kh Louise ❤️😘

    1. De bedste oplevelser i naturen er med mand og barn i skoven, og så tænde bål. Intet bedre og mere afslappende💗

 3. Shelterovernatning med mine børn for første gang <3

  Fantastisk at falde i søvn og vågne til havets lyde sammen med dem.

 4. Vi var for 14 dage siden på sheltertur ved Møns Klint – dejlig bålmad og masser af hygge i den smukkeste natur – jeg deler et billede i kommentarfeltet <3

 5. Mine børn går i en institution der hedder Moseskellet. Den har virkelig fokus på at børn skal lære at bruge, respektere og forstå naturen. De har bistader, månedens dyr tema og ikke mindst, køkkenhaver og er omringet af skov, marker og en lille mose. I disse dage har de om dyr som både er piger og drenge… så for tiden er lommerne fyldte med snegle og regnorme – jeg elsker det, for det betyder de har det fantastisk. I går havde min søn Buster taget et sneglehus med i seng. I morges var det væk… her til aften sad der så en lille snegl på natbordet og kiggede på os.
  Jeg lære virkelig nye ting om dyr og naturen via mine børn hver dag.

 6. Jeg får den smukkeste natur oplevelse hver gang, jeg går ud af min hoveddør. Jeg bor nemlig på heden og med skov omkring, så her er der fasaner, agerhøns, ræve, rådyr og alverdens fugle. Jeg ser de smukke dyr hver dag og det er en kæmpe oplevelse, at komme så tæt på dem. Elsker dyr og at bo her😄

 7. Jeg er så heldig at bo herude på landet. Her vågner naturen rigtigt op lige nu! Ugler, solsorte, flagermus og, ikke mindst, det kære andepar, der har udset sig vores have og marker som deres nye residens. De er virkelig kære, som de vralter afsted, side om side 💕 Min mand har filmet dem gå ned til gadekæret med deres to ællinger. Jamen altså! 😍 For ikke at tale om de akelajer, der skyder op allevegne… Rapsmarkerne og rødbøgen imod den blå, blå himmel… Syrenernes duft, aaah, liljekonvaller. Ibbe, det er for svært at vælge!😅💜

 8. GP er et skønt mærke – har en dagcreme og har tidligere haft en anden creme derfra 👌
  Jeg får masser af naturoplevelser i øjeblikket, da jeg stort set hver dag går lange ture med min lille datter i barnevognen – og jeg har nydt at se foråret langsomt springe ud og alt blibe grønt! Også ture i skoven er det blevet til…og i fredags både hørte vi en spætte og så et par glade egern. Jeg elsker når små øjeblikke i naturen går helt ind i kroppen, skuldrene sænkes, vejret trækkes dybere og smilet kommer frem 🌳

 9. Det er et par dage siden, da jeg satte mig ud ved skovkanten og har nydt aftenskolen, da jeg fik selskab af en ræv. Den sat sig circa 10 m væk fra mig og stenede mod solnedgangen lige som jeg gjorde.

 10. Sikke. En dejlig oplevelse du har haft.
  Jeg har gået en lang tur med mine 5 børn i alderen fra 6 til 17 år. Først gennem skoven og på legeplads. Derefter på stranden og kaste med sten i vandet.
  Kan lige love for der var tissekø på toilettet da vi vendte hjem igen.

 11. For et par uger siden, på en af mine lufteture med Barney, så jeg to harer hoppe rundt ude på en af markerne tæt på hvor jeg bor. De virkede så fredfyldte, og ligeglade med at vi kom gående. Det var så fint og livsbekræftende 🥰

 12. Jeg har øm krop efter mange timers havearbejde – elsker at arbejde derude – det giver mig fornyet energi.

 13. Jeg elsker naturen. Vi bor med skoven som nabo, og har sommerhus et stenkast fra vandet. Jeg elsker roen i naturen. At gå en tur med hundene langs vandet ved sommerhuset elsker jeg. Kaste pinde ud som Laika springer efter, mens nova holder sig langt væk fra vandet 😍

 14. Jeg har altid været nature piger. Jeg husker med glæde hvordan min far tog mig of mine søstre med ud I nature med en Lille sammenfoldelig botanik lup, som jeg stadig har, og har brugt og bruger, sammen med mine drenge. Hvordan han lærte os planter of blomster navne … Hulrodet Lærkespore, Hejrenæb, Følfod, Hyrdetaske, engkabbeleje… De dejligste minder fra mange botanik ture med gammelmanden, alias min far. ❤️ Jeg har altid elsket at være ude i nature, og da vi i går var ude at gå for første gang, efter 70 dage I absolut lockdown, kunne jeg have rullet mig som en kåd hund i græsset. Det var …. Så vidunderligt. 😁😁😁😁🥰🥰

  1. Det giver så god mening og jeg ville gerne ha set det – altså dig rulle. Jeg har det sådan med mos – jeg ku godt rulle mig i mos

 15. Jeg er så heldig at bo på Bornholm, hvor naturen byder på mange smukke oplevelser. F.eks er der en sø ved Gudhjem som hedder Gråmyr og om sommeren blomstrer de smukkeste nøkkeroser i flere farver i søen. Det er så fint et syn.
  Jeg har også oplevet en “Bambi” som var legesyg og ville lege med min lille hund. Helt fantastisk ❤️💚

 16. Fantastiske Island 🇮🇸❤️. Specielt en tur med slædehunde oppe nordpå.
  Den rå natur og specielt forholdet til de islandske heste er helt unikt.
  Det ultimative var dog at se deltagerene “vokse” med opgaven og overskride grænser.
  Hvis ikke vinteren var så barsk, var Island et sted, jeg ville elske at bo ❤️🇮🇸🐴.

 17. Jeg er så heldig at have udsigt Over Aarhus bugten og noget af det smukkeste er at se solen på vej op over horisonten når himlen er klar blå og solens stråler glitrer som guld henover den samtidig med at de spejler sig i vandet.
  Når min dag starter så smukt, ved jeg, det bliver en dejlig dag.

 18. Godaften,
  dejlig serie fra Green People, den gad jeg godt prøve 🙂
  Sød naturoplevelse du og Blop har haft og god ide med at ville høre naturoplevelser 🙂
  Jeg har oplevet dyr gøre helt anderledes i denne coronatid:
  En dag jeg skulle i hestestalden lød der en masse ballade på loftet, jeg måtte op og tjekke og en stor smuk svaneand var kommet derop og hvordan ved jeg ikke, men den blev bange for mig og fløj og fik smadret et vindue.
  Dagen efter var der en fasan i stalden, den blev også overrasket over at jeg kom, så den tog farten gennem et andet vindue, den må være kommet ind af en stor kattelem, men jeg har aldrig før oplevet dyr komme ind i stalden udover hestene og katte og enkelte svaler.
  Og så dog for sidste år så jeg en stor ugle i stalden som var på jagt efter svaler.
  Pas på du og dine i denne tid og nyd naturen 🙂

 19. Ville Lige en tur forbi havnen og kigge ud over fjorden i Vejle, så dukkede der Marsvin op, fantastisk syn.

 20. Havde en smuk oplevelse sidste sommer med mine dværg syrener. Da jeg gik i haven og nærmede mig syrenerne blev de levende, hundrede af smukke sommerfugle lettede fra syrenerne og fløj rundt om mig. 🦋🦋🦋. Ville ønske jeg kunne sætte den lille video ind jeg tog og vise dig det. 😃

 21. Et solsortepar har bygget rede i blomsterkassen under mit stuevindue, så solsortemor ligger og kigger ind af vinduet mens hun ruger 🌞

 22. Jeg har under corona fundet mit nye yndlingssted at gå ture – nemlig i skoven! Det har jeg ikke gjort før men nu kan jeg næsten ikke undvære mine ture i den fri natur. Sidste gang satte jeg mig på en bænk og nød stilheden, da der lige pludselig kom en lille skovmus forbi. Den stoppede op og kiggede på mig med store øjne i flere sekunder før den igen pilede afsted.

 23. Uuh der er så mange.. Men for et oar uger siden landede en lækker humlebi på min søn og vi endte med at samle blomster til den så den kunne sidde og suge nektar i hans hånd 🙏❤️

 24. Jeg har haft rigtig mange gode naturoplevelser, og en af de gode var en gåtur langs havet på Langeland, hvor vi har sommerhus. Vi endte i en ret øde skov, som bare var helt fortryllende. Lige inden vi gik ud af skoven igen, opdagede vi nogle store, gamle træer, hvor folk havde indgraveret deres initialer mv samt årstal. Der var indgraveringer helt tilbage til 90’erne i hvert fald. Så selvom skoven var dejlig øde, så var der alligevel vidner om andre mennesker og fælleskab. Det lunede i disse coronatider.

 25. En gærdesmutte har bygget rede under taget på vores overdækkede terrasse lige uden for terrassedøren, tror ikke den har tænkt på trafikken frem og tilbage. Nu har den boet der et stykke tid og har vænnet dig til os, det er så hyggeligt, glæder os til små fugleunger som kommer😊😉

 26. Min største natur-oplevelse er mine 3 uger i Kenya, hvor den ene uge var at bo i Masai Mara blandt alle de fascinerende dyr. Vi havde vagter med, så vi sov godt i teltene 🙂 Oplevelsen med. at se de vilde dyr i fri natur er fantastisk. En tur jeg gerne vil på igen.

 27. Vi har i Middelfart de dejligste områder med dyr, så der går jeg en del ture. Både alene og sammen med familien.
  Det bedste er tidligt om morgenen, når der eller ingen andre mennesker er. Ned til skoven ved Hindsgavl og så turen ved stranden i skoven i det tidlige, stille morgengry og se solen 🌞 stå op og mærke den varme.
  Dejligt ❤

 28. Vi har været en del gange på naturlegepladsen ved Kjærsgaard Mølle/Klosterheden. Smuk natur, ro og mulighed for at børnene brændte krudt af.
  Havde en mindre god naturoplevelse i haven i går, hvor en stor torn røg ind i mit ben (læg) – Det gjorde pænt Niller-naller at trække den ud og i dag måtte jeg til lægen for at få en stivkrampevacc nation 🙈 Nu kan jeg gå i gang med at fjerne tjørnegrene. Suk!

 29. Har mange naturoplevelser hver dag, – fordi jeg har øjnene med mig, – netop for at suge det hele til mig. En af mine dejlige oplevelser var to egernunger der legede i et træ, og hoppede derfra over på et garagetag, – og tilbage til træet, rundt og rundt. SÅ skønne at se på, og smukke, kan KUN gøre mig i godt humør at få lov at opleve det, – og så var det ovenikøbet tæt på. Min dag var reddet 🙂

 30. Eftermiddagskaffe i solen på terrassen i dag med min yngste datter inden hun skulle tilbage til efterskolen efter to lange måneder hjemme. Så bliver det ikke bedre ❤️i

 31. Jeg spillede stigegolf i haven med min datter, da der pludselig sad en fugl i æbletræet med et helt ferskenfarvet bryst. Vi havde ikke set den før og var meget fascinerede af den. Den fløj over i blommetræet og sad og spiste det nederste af blomsterne, så det dryssede ned med blomsterblade under træet.
  Da den var fløjet slog vi op i fuglebogen og så det var en dompap.

 32. I dag har jeg set 3 døde fugleunger på jorden- gøgen havde skubbet dem ud af reden !

 33. Jeg går tur hver dag ved strand og kigger efter hjertesten 😍 Jeg har en del nu i alle afskygninger.
  Turene i sol og vind kræver en god ansigtspleje – jeg vil elske st vinde og prøve det for første gang ❤️🙏

 34. I onsdags var jeg på en fantastisk skøn vandretur på smukke Tunø, Sammen med dejlige vandrevenner. Skøn dag i godt selskab og smukt vejr, knap 20 km i fødderne, blev det til.
  Især blev jeg fascineret af de mange små fugle som havde reder/huler og helt sikkert masser af små unger, inde i skrænterne❤️
  Første dag udenfor min Corona-bobbel, så turen blev nydt ekstra…. det blev torsdag så ikke… AV AV AV, min gamle krop 🤣
  Men pyt, alt koster. Turen var de smerter værd ❤️

 35. Vi har en fantastisk sø 3 km fra vores hus. Det er en fugle sø og det vrimler med dyreliv. Og fra en herregård der ligger op til området har man valgt at lade kvæg, får og geder gå frit omkring. Det er et skønt naturområde midt i Odense. Vi går derud 4-5 gange om ugen. For det er ikke kun naturen der trækker. Det er også en tidslomme med sjæle ro og overskud. Glisholm sø. ❤️

 36. I går var jeg på gåtur op på gammel gravhøj nord for Roskilde, sammen med min datter . Var en pragtfuld udsigt og elsker når man kan se langt

 37. For nogle år siden, var vi på vej til Hamborg på motorcykel og et stykke fra grænsen,kom en stork flyvende og jeg siger at den var tæt på, så tæt at man næsten kunne røre ved den, den tog turen lige hen over hovederne på os, glemmer det aldrig ☀️☀️☀️

 38. Bedste naturoplevelse for mig er hvert år at plukke en buket liljekonvaller præcis ved denne tid- de dufter som min mor gjorde da jeg var barn. Kh Pernille

 39. I disse Corona tider går jeg hver dag (næsten) kl 11.00 en tur med en veninde. Vi går den samme rute og ser/oplever hvordan træer, blomster, søen og fugle forandre sig. Vi går i solskin, støvregn, storm og naturen er forunderlig og dejlig i alt slags vejr 🌞💦🦆🌿
  Bagefter er det dejligt med en kop kaffe og måske lidt hjemmebag

 40. Det må være da vi sejlede ved Romsø og nogle marsvin svømmede ved siden af båden et godt stykke tid, det var så hyggeligt og en stor oplevelse for børnene

 41. Jeg var ude i haven hele dagen i fredags hvor jeg, med hjælp fra min mor, er ved at anlægge 100 m2 eng, med masser blomster til bier og opholdssteder til insekter ❤️☀️🐞🐝

 42. Efter min svigerfars død tømte vi hans hus og tog nogle af de fine planter med fra hans have.
  En stor havehortensia, en stor træpæon samt en mega gammel vin.
  De er alle nu plantet i vores have, og trives fint. Træpæonen er lige på nippet til at springe ud nu, og vinen er også på vej; dog lidt langsomt.
  Farfars bed hedder det nu hos os. Et dejligt minde.

 43. Nyder når jeg lige kommer op på badebroen havet efter en dukkert og kan stå og se ud over havet med sitren og varme i kroppen.

 44. Efter jeg for 4 år siden måtte sige farvel til min elskede Victor (PBGV) har jeg fortsat med at gå tur hver morgen da jeg elsker naturen. Jeg er så heldig at jeg stadig møder Victors hundevenner, og har altid en godbid med i lommen. Og da jeg elsker hunde valgte jeg i en periode IKKE at tage godbidder med pga corona. Og alle de skønne hunde jeg mødte – uden godbidder – blev så skuffede 😉 Nu har jeg igen lommerne fyldt op, og uddeler igen godbidder, klap og snak med de dejlige hunde jeg elsker at møde på mine gåture

 45. Sad den anden dag inden de andre var stået op, og nød solen stod op, da der kom en skovskade forbi og spiste ihos os i haven 🥰 nøj en skøn oplevelse, så flot. ❤️

 46. Naturoplevelser er der masser af.. en af de mere eksotiske er fra New Zealand hvor Klara og jeg var på Tur hvor vi sejlede på en flod hvor en del af Ringenes Herre blev optaget, og fordi der var meget vand i floden kunne vi fylde drikkedunkene med vand som var 2 timer gammel – det havde en fantastisk smag❤️

 47. Når jeg går min tur i nabolaget, ser og høre jeg altid alverdens fugle og somme tider er der helt stille og så nyder jeg bare vind, sol og det at være

 48. Den skønneste naturoplevelse jeg har haft er uden tvivl min vandring på Caminoen sidste sommer. 900 km til fods gennem den smukkeste natur 👣😊🙏🏼 kæmpe taknemmelig for den oplevelse ❤️

 49. Jeg bor SÅ smukt, med marker til alle sider. Kan næsten ikke vælge – måske forleden hvor 9! dådyr passerede tæt på – eller i sidste uge da den smukkeste regnbue viste sig på himlen eller da rovfuglen dykkede efter en harekilling eller den dag for nogle år siden da en kæmpe sværm bier satte sig i en gigantisk klase omkring dronningen i et lille træ vi har ved terrassen. Vi ringede efter en biavler der kom og hentede dem. Det var en utrolig oplevelse.

 50. Elsker når vi tager vores dejlige båd en tur i bølgerne 🛥 med hele familien Smider Anker og spiser frokost 🛥

 51. Da jeg var en lille pige og boede hjemme på gården, stod jeg en morgen og ventede på skolebussen ; hen ad landevejen kom en ræv løbende. Den stoppede op, og stod og kiggede på mig længe. Så løb den lille stille videre, helt roligt. Glemmer det aldrig. På en måde var den slet ikke bange, bare nysgerrig. Den var SÅ flot 🤗

 52. Åh det ville jeg blive glad for at vinde, elsker økologiske produkter der kan noget og min hud trænger efter stress osv..❤️🍀🙏🏻
  Kh Berit

 53. Mine bedste naturoplevelser i disse dage er Naturpark Mols Bjerge som jeg bor i, her er smukt og grønt og gøgen kukker ☀️

 54. Jeg må nok erkende, at en af de største og vildeste naturoplevelser jeg har haft var, da jeg under min uddannelse til pædagog var et halvt år i praktik i Ghana. Vi var på rundrejse i landet og oplevede regnskove, jungle og ikke mindst Safari. På vores Safari kom vi meget tætte på de smukkeste elefanter, geparder, sjove aber og vortesvin. Massevis af smukke fugle. Jeg har MANGE fotos af disse smukke skabninger og jeg elsker stadig at bladre mine billedalbum igennem og mines en storslået rejseoplevelse.

 55. Mit yndlings sted at gå har det sidste år været på Oringe i Vordingborg.
  Man går langs vandet i skov og der er rådyr og indhegnede får, fiskehejre og andre smådyr.
  Lige nu blomstrer ramsløg med sine hvide runde toppe.
  Det er så smukt et sted.🤩

 56. En skøn naturoplevelse da jeg sidste weekend løb en skøn morgentur i vores sommerhus område og en fin flok bambier lige løb ud foran mig. Det var smukt og sødt

 57. Jeg lever heldigvis i naturen, så hver dag i de skifte årstid har sin charme, og gå med hunden, nyde solen gå ned over en rapsmark. Eller sove under åben himmel, med et bål og bølge klukken og dele have en hund, der gider og putte i soveposen.

 58. Jeg har siden jeg var barn drømt om, at opleve Grand Canyon.

  Jeg lider af MCTD og ikke troet det var muligt med så lang en rejse men har de seneste år fået nyt medicin som giver mig mindre smerter og flere muligheder.

  Det var så stort at opleve solnedgangen sammen med min familie.

 59. Min lille hilsen til dig, sødeste Ib ….. en super hyggelig tur idag med mit lille barnebarn i barnevogn i skoven i Espergærde i det skønneste vejr. For 1. gang kørte jeg hende omgivet af fugle pip og med hunden Bobby, som mødte sine skønne hundevenner. Det gav mig glæde langt inde i mit ❤️ En oplevelse jeg kan leve længe på.
  Godt jeg havde godbidder med I lommen i dag – jeg var omgivet af de skønneste hunde. Knuser A

 60. Løber ved vores strand og vold hverdag , og der ser jeg et svanepar 😍😍elsker vores strand/ vold vi bor så dejligt ❤️

 61. Elsker duften af de skønne syrener, hunden og jeg hver dag passerer på vores gåture 😀

 62. Gik i plaksende regnvejr på Kærlighedsstien i Odense sammen med min mand og datter. Vores sko er endnu ikke tørre… Men det var SÅ dejligt!

  Kærlig Hilsen Stine

 63. Min største og vildeste naturoplevelse stammer fra Yosemite sidste år. Mine forældre, min kæreste, vores datter og jeg var sammen ude og se det. Kort før ankomst fik vi besked om, at der var lukket pga. Vilde vejrforhold. Vi tog en overnatning og dagen efter var vi så heldige, at vi alligevel blev lukket ind. Det var en kæmpe oplevelse at befinde sig midt i Winter Wonderland, når vi lige havde været i Sunny Los Angeles. Desuden var jeg ret langt henne i min anden graviditet, og visheden om, at det blev vores sidste ferie som familie på 3, gjorde også turen helt særlig❤😊

 64. Jeg har været på vandretur med min veninde Birgitte til 7års søerne,
  Men en stor naturoplevelse at se træer, strand store skrænter, øer midt i store søer, som forsvinder, og området er som ørken / savanne indtil søerne kommer igen 🌱🙏❤🥰👍🙏🌱

 65. Den bedste natur oplevelse jeg nogensinde har haft var i Bolivia, hvor jeg var i en naturpark hvor en edderkoppeabe kom og satte sig ved siden af mig .. elsker dyr og det var en stor oplevelse især fordi den satte sin hånd på mit ben . 🙂 lidt efter trissede den afsted igen
  Krydser fingre 💜😍🤞🍀

 66. På en cykeltur med min datter og søster ser vi 4 dyr i hjørnet af en Mark. Jeg er sikker på det er fugle, de insisterer på det er rådyr, og udtaler sig om “jeg sku altid er så klog”….. Til min store glæde spreder de 4 vidunderlige terner deres vinger og flyver op over træerne…. Jeg fortæller med Storr fornøjelse og når min søster og datter er i nærheden,”ved i godt at rådyr kan flyve”??? 😂😂😂🙃💪🏻

 67. Idag har jeg været på en lang gå tur på 2 timer med min elskede pan ❤️❤️ Han elsker skoven og åen og han fik masser af svømme ture ❤️❤️ Vi elsker det hele er grønt og smukt med masser fugle lyde ❤️❤️ Naturen er vores et og alt ❤️❤️❤️ Mange knus og tanker herfra pan og jeg ❤️❤️❤️

 68. Det er når vi i naturen med madpakke og børnebørn.Særlig ved vandet hvor man får blæsten i hoved.Så en go creme betyder alt.

 69. I sidste uge, var jeg så utrolig heldig – at for første gang høre -OG se- ikke én men to fantastisk smukke skovskader. En utrolig sky fugl, der har et vidunderligt repetoire af lyde. Jeg følte mig som verdens heldigste – og havde som sædvanlig ikke mobilen med til at dokumentere 🤦🏽‍♀️

 70. Jeg har været ude og spille golf i den flotte danske natur. Smuk med fugle på himlen og hare på fairway🇩🇰

 71. Hej Heidi.
  Min elskede mand og jeg, vi er 66 og 72 år, altså pensionister. Sidste forår startede vi med at tage på madpakketur, når vejret er til det. Pyt med blæst, men regn tolererer vi ikke. Vi har kørt rundt i Himmerland, hvor vi også bor, men vi er SÅ forbavsede over, hvilken smuk natur vi har i Danmark. I år har vi været afsted 3 gange, og det er bare SÅ hyggeligt. Vi elsker hinanden og nyder den dejlige natur. Knus fra Dorthe.

 72. Jeg elsker at ‘vælte ud’ af sengen, tage tøj på og køre til Bagsværd sø tidligt med min hund Fie (japansk spids) inden alle løbere, cyklister osv. kommer.
  Så går vi der og kigger på søen, solen og på det hele vågner.
  Det er virkelig skønne morgener 🌞🦮

 73. Lækker giveaway 👏

  Jeg var ude at gå igår i det lækre solskinsvejr og gik blandt andet ud til Nørreskoven – kan du huske vandet ved restaurant Parken – der så jeg de smukkeste små svane unger 🥰 så bliver jeg altså så glad helt indeni ♥️

 74. Gad jeg virkelig godt vinde🤞🏻🤞🏻
  De bedste natur oplevelser er mine gå ture med mine fantastiske piger hvor vi nyder alt fra lyde dufte og naturen på de forskellige årstider🌞

 75. Jeg nyder mine daglige gåture med hunden og har altid været udemenneske og lægger mærke til hvordan træer og planter ændrer sig på daglig basis. Jeg elsker denne årstid hvor alting springer ud og udvikler ud i alle muligt smukke nuancer 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>