Hjemme-manicure på den helt rigtige måde

Picture

Reklame

Hjemme-manicure på den helt rette måde

Om manicure derhjemme… 
Hvordan “klipper” du dine negle? Bider du dem af? Bruger du en tre i ener? Har du en gammeldaws neglesaks? Der er mange, der sender mig PB om neglepleje på FB eller pr mail. Jeg når ikke at svare på alle jeres dejlige hilsner, men jeg er så ydmyg og taknemmelig for jeres tillid. Denne post er et FÆLLES SVAR på en masse forskellige spørgsmål om neglepleje, for når det kommer til negle, skal vi huske, at det ikke kun er det vi spiser og vores hormoner der definerer neglens tilstand, det er i høj grad andre faktorer.
 
Jeg lavede en video til min ven Birthe Due. Hun ejer Herôme Danmark. Jeg har kendt hende i mange år, og jeg har nærmest fået Herôme-negle-ekpertisme ind med “materialistmælken”. Der er sket meget på de år, men er der noget der ikke har ændret sig, så er det Birthes humor. Læs hendes svar til mig på videoen, jeg sms’ede til hende, herunder, og få samtidigt svar på, hvorfor det er en rigtig, rigtig dårlig idé at bruge en tre-i-ener til at ordne negle.
 
Birthes svar pr.mail til mig imorges:
 
“Det var s’gu da ikke 1.april tænkte jeg,  og hvis jeg ikke kendte til  Ib´s  humor og store viden indenfor neglepleje, ville jeg have råbt på både lugtesalt og ILT!
Hvordan kunne hun holde masken da hun sagde 3 I ÉN?     
Er sikker på hun var meget spændt på min reaktion.

Jeg er helt klar over IB godt ved, at det kan man absolut ikke, man ødelægger neglekanten så den åbner sig, og neglene begynder at spalte  Hun stillede mig sikkert
det spørgsmål, pga. hun selv modtager mange spørgsmål omkring det.

Jeg har derfor vedhæftet et link, der tydeligt fortæller hvordan man filer sine negle korrekt.

Hovedoverskrifter er: BRUG ALDRIG  SAKS  eller 3 I ener til dine negle, brug aldrig skarpe genstande på dine neglebånd. Skær og klip dem aldrig.
Du risikerer varige skader i neglehuset og neglebåndene vokser sig kun endnu tykkere og grove  for at beskytte neglen mod  infektioner.

Brug heller ikke rosenpinde til neglebåndene . De fleste ”hakker” små huller i neglehuset og derved opstår der riller i neglene.
Jeg anbefaler Cuticle Softner Pen der er monteret med en filtspids, så du ikke skader neglebåndet. Der er samtidig en meget blødgørende
olie i,  baseret på avocado , som løsner fastgroede neglebånd på neglen indenfor ½ minut, ELLER Nourishing nail oil der har en neglebåndsstick
i stedet for børste. Den er også rigtig nem at anvende, til at skubbe neglebåndene på plads – uden at lave skader.

Kære Ib, tak for latter i hvedagen. Jeg håber du og dine læsere finder gavn af mine råd”
 
Det gør vi Birthe. Tusind tak – og det var altså også rigtigt svært at holde masken, da jeg lavede videoen.
 
LÆS MEGET OM NEGLE OG DERES LIV HER – hvor linket til Birthes gode råd om den bedste måde at file negle på er.
Og Birthe har helt ret, jeg får rigtig mange spørgsmål om neglepleje på bloggen og på Facebook, og jeg ville drille Birthe lidt – og samtidigt håbede jeg på at få et råd fra den negleekspert herhjemme, som jeg véd har viden og erfaring i særklasse. Det fik jeg.
 
Som jeg skrev til Birthe, som svar på mailen om nyttig negleviden: 
“Birthe, alle ti negle er filet med Herômes glasneglefil nu. De er korte og flotte, og kun Jan og hundene var  lidt trætte af, at de sad i skyer af “neglesne” igår aftes. Jeg vidste bare, jeg havde gang i det helt rigtige, og at når jeg gør som Birthe siger, så skal det nok gå alt sammen. I aften skal jeg pleje neglebåndene, imens jeg ser tv, og bagefter skal jeg nusse Fjolle og kysse på Jan med olie udover hele stuen – i blandet pels (hundepels oveni købe)t……
 
Gå ind på Herômes hjemmeside lige HER , og gør dig selv en stor tjeneste og invester i glasneglefilen, negleolien og cuticle softner pen (+andet du må finde absolut nødvendigt
– hvad med den lak, der gav mig Jennifer Aniston-negle? Den er lige HER )
 
 
PS: Jeg har ingen øknomiske interesseer i denne post. 
Jeg har ingen indtægt, ingen affiliated link. 
Det er all heart.
 
 
https://www.ibbyheart.com/jennifer-aniston-negle/
12 Comments
 1. Jeg bruger kun en tre-i-en til at klippe mine negle og de fejler altså ik noget 😛 Tror det er meget individuelt om de kan klare det eller ej. Dog klipper jeg dem kun når jeg har lak på, da jeg har læst og oplever at de er nemmere at forme og ikke flækker på siden… eller hvad man nu skal sige 😛

  1. Kære rijah
   What ever works skal vi s’gu gøre, men jeg ved ik’, hva’ Birthe siger??? Jeg klipper da også tånegle med en tre i ener – til gengæld bruger jeg en mega god en af slagsen og de er da heller ikke grumme og grimme de negle dernede – udover at det er tånegle!!! tihi Men jeg ved, at klipper jeg med tre i ener så flækker mine negle – no questions asked – det gør de. Så mine negle er gladest for fil og filning! i kun een retning
   Tak for comment Maria
   Ib

  2. Kære rijaH … Ingen regler uden undtagelser – folk må naturligvis gøre som de har lyst til. Jeg blev blot spurgt om den korrekte måde at tage længden af sine negle. Mange der henvender sig til mig og spørger ind til,hvorfor deres negle flækker – fortæller – at de klipper neglene eller filer med engangsfil e.l. uden at forsegle neglekanten efterfølgende. Jeg er glad for du ikke har fået ødelagt dine negle 🙂
   Bedste hilsner Birthe Due

   1. Jeg filer aldrig mine negle, det har jeg ikke gjort i flere år, de bliver kun klippet ned omkring hver anden uge med en tre-i-ener, så det er nok den behandling som virker for dem 😀
    Det er jeg også 😉 Kh Maria

 2. Heidi, jeg er en gammel kunde der følger dig. Du lærte mig Herome at kende tilbage i 1994 og jeg har brugt det lige siden og gjort det du lærte mig med den blå hærder og en neglebuffer og en god neglefil. Jeg har aldrig problemer med mine negle og alle komplimenterer dem altid. Jeg tænker altid på dig og dine gode salgsteknikker dengang – og nu. Jeg savner at se dig, men jeg nyder at følge dig herinde og er vild med dine videoer. Tak for det du gør og den du er.
  Hilsen Jytte fra Kronprinsensgade, hende du også solgte masser af Clarins til. Clarins bruger jeg stadigvæk.

  1. EJJJJJJ, Jytte, nu bliver jeg helt bevæget. Dejlige Jytte – åh hvor jeg også savner dig og alle andre søde og trofaste kunder. ÅH Jytte, håber du har et dejligt liv. Skriv endelig til mig privat på heidiankersen@gmail.com – så ku’ det være vi sku’ ta en kop kaffe på La Glace???

 3. Aj hvor pudsigt du poster det indlæg i dag -har netop været udenbys for at købe Herôme nail perfekt anti aging:-). Fik at vide af Matas-pigen, at der skal overlak på??? Gør du det? Fantastiske anbefalinger og lidt dyr blog at følge- love it!,! ;-)))) tak

  1. @maj-britt Ej, hva’ var det for en Matas du handlede i? Jeg bruger nogle gange overlak over den, nogen gange står den alene med to lag og andre gange bruger jeg Nail Whitener ovenpå. Det er vist et spørgsmål vi lige må sende videre til Birthe også??? Birthe hva’ siger du her?
   tak for comment – go’ glad aften
   Ib

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>