Hvorfor eje en webshop?

Hvorfor eje en webshop?

Jeg spurgte Maria (hende jeg fortalte om, der forhandler Medisana i Danmark), hvorfor hun og hendes mand har åbnet en webshop?

Maria, hvorfor webshop?:

“Vi har længe gået og haft et ønske om at starte en handelsvirksomhed og da net-shopping er stadigt stigende tænkte vi det er en oplagt sted at starte. Ydermere bruges vores casmacare.dk også som showroom overfor kommende samarbejdspartnere og interesserede forhandlere. Så siden bruges til flere emner.
Det var desuden meget vigtigt for os at gøre webshoppen personlig. På dén måde at skille os lidt ud fra mængden af shops indenfor velvære og personlig pleje.
Vi har personlig service, det er os selv der svarer på kundernes mails med mere. Det er os på billederne, og vi virkelige mennesker fra Fyn. Dette gør vi for at give forbrugeren tryghed. Tryghed i forhold til at vide hvor “det” kommer fra, og det at kunne shoppe nemt, hurtigt og til fine priser. Der er tænkt på detaljer helt fra første besøg på casmacare.dk til du får leveret dine varer.

Niche

Vi ville gerne finde en niche – ikke i produkt-kategori, men i producenter og i kvalitet. Vi vil løbende gennem tiden komme med nye mærker på shoppen, og det vi primært kigger efter, når vi leder efter nye brands, er høj kvalitet, gode priser for kunden og at dét mærke ikke ellers har været nemt tilgængeligt i DK.Maria hvorfor Medisana?
Dette er vores første brand på siden og snart følger flere. Medisana er et tysk firma som har eksisteret i mange år. Det er et firma som løbende udvikler nye spændende produkter og deres kvalitet er helt i top. Det var det vi først faldt for. Der er på de fleste produkter hele 3 års garanti, og Medisana er et velkendt mærke i landene syd for Danmark. Kendt for kvalitets produkter indenfor sundhed, velvære og personlig pleje. Derudover er priserne yderst fordelagtige for kunderne på det danske marked, set i forhold til mange andre.
Jeg har en sundhedsfaglig baggrund fra medicinal- og skønheds-branchen. Dette gør, at jeg helt naturligt har en extra observans på kvaliteten i de produkter vi udvælger, de skal være det bedste af det bedste.
– Og vi har eneforhandling af dette mærke i Danmark.”

Tak Maria. Jeg skrev om varmeplaiden og den blev et hit hos jer…

Jeg er vild med denne webshop. Og tænk, jeg har ikke fået penge for at skrive dette. Jeg gentager, jeg har ikke fået penge for at skrive dette. Jeg kan godt lide Maria. Jeg kender hende gennem min veninde Gitte. Jeg kaldte hende altid Vichy-Maria, fordi hun engang var sælger for Vichy. Hun er empatisk og har integritet. Prøv at tjekke hjemmesiden Casmacare ud. Det kan være du kan finde julegaver derinde, eller juleønsker sågar. Jeg har skrevet en brødrister , en badevægt og et varmebælte på min juleønskeliste.

Jeg har flere ønsker derfra – og har heldigvis fødselsdag i januar <3

Møs fra Ibbe

Om_os2
Maria er i telefonen, hvis du ringer og har spørgsmål til produkterne.
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>