Idun Minerals lækkerier

Relklame

Rosa, azur og jordfarvede toner fra Idun Minerals

Idun Minerals lækkerier

Idun Minerals forhandles bla af Matas (online). I “gamle dage” handlede jeg Idun Minerals på apoteket. Det stoppede da lovgivningen i apotekerland blev ændret…

Derfor må der shoppes en del online, når Idun Minerals skal hjem i makeuptasken.

Lipgloss

Der er lige lidt inspiration her;

AGNES (den fine lyse uden shimmer på fotoet), RONJA (nude med glimmer), CHARLOTTE (rosa med shimmer) og LOUISE (fin lys med glimmer). Jeg er så glad for Idun Minerals lipgloss’s. Jeg har fem varianter, og mine to favoritter hedder Josephine og Marleen. Prisen er kr 155,95. Den er smagsneutral, klistrer IKKE, og holder godt. Gode ingredienser; E-vitamin, jojobaolie og multebærolie.

PRØV DEM – der findes så mange fine farver. SE HER.

Læbestifter

Har I først prøvet en Idun læbestift, så køber man bare flere. Atter er de smagsneutrale (dog med en rar snert af multebær-duft/smag), og der er to slags; alm. læbestifter i intense farver, matte,  og der er creme læbestifter, der er blødere, med mere shine – mere cremede.

Neglelakker

Se lige disse tre fine farver. Jeg hoppede direkte på den lyserøde, da de kom med posten. Jeg tog bare et lag på, og det sad så pænt i to dage, så lagde jeg lad to på, og så havde jeg pæne negle i ialt 5 hele dage.

STJÄRNSAFIR – SOMMERLYSERØD, GLÆDE 

AZURIT – AZUR, SØD SOMMER, HAV, FERIE

AMETRIN

Idun Minerals forhandles bla hos Matas online.

Ekstra Tip

Jeg har selv testet den, og denne mascara, er helt igennem fantastisk. Tjek også blush’s fra Idun Minerals ud. De er så flotte (findes i 5 smukke farver)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.