Jane Iredale IN FULL BLOOM

Reklame

Jane Iredale IN FULL BLOOM

Økologisk makeup er jeg glad for. Ikke-økologisk makeup er jeg OGSÅ glad for. Jeg bliver DOG mere og mere glad for produkter, der tager miljøet og sig selv alvorligt. Jeg ved, at Jane Iredale har været på markedet i mange år, og har mange faste brugere. Min hjerteveninde elsker Jane Iredale, og har i mange år brugt produkterne – med stor glæde.

Jeg er tilløbende fan. Hun er hardcore, og har været med fra starten. Dengang kunne hun kun købe Jane Iredale få steder, sådan er det ikke idag. Idag (udover en del forhandlere) kan Jane Iredale også købes online, på bla deres egen hjemmeside.

AUTORISEREDE ONLINE FORHANDLERE

BLIDE KYS

Min venindes yndlings-lipgloss er fra Jane Iredale. Puregloss hedder den, og jeg har fået nogle stykker af hende – og synes også den er dejlig. Den smager godt – og sidder flot.

Den koster kr 205

In full bloom

Looket “In Full Bloom” består af fem af de fineste produkter. Der er tre læbestifter, en blush og en øjenskyggepalette.

  • De tre læbestifter; Naturally Moist Lipstick – tre nye farver: SAKURA /abrikos-letlyserød – ELLEN /stærk forårskoral – Stephanie / kold nude – de sidder længe på uden at føles udtørrende – er cremede – smager af bær – flot rosaguld emballage – magnetisk lukning – pris kr 260
  • Den fine blush er så skøn. Den koster kr 275 / mat støvet rosa – god til forårets klare lys – AWAKE hedder den – ligner den naturlige rødme (orgasme-kind siger jeg bare – blidt… <3)
  • og så er der paletten med øjenskyggerne / pris kr 430 – fem flotte matte skygger – nemme at arbejde med – rosaguld emballage – medfølgende supergod applikator /de fem farver: mat lyserød (den runde) + mat råhvid + mat taupe + lys mat rødbrun + mat grålig varm brun
  • Så komplet og fint et look – måske kan I bruge nogle af komponenterne??? I hvert fald kan de købes i butikkerne NU /medio marts

Følg evt Jane Iredale på Instagram; @janeiredaledanmark

I har set mig bruge looket dagligt på IG, så nogle af jer har set, hvad produkterne kan gøre. De er nemme at arbejde med, og de kan spiffe det råkolde vinterlook op til forårs-kådhed – meget nemt. Især vil jeg anbefale blush’en AWAKE og læbestiften ELLEN.

Knus fra Ibbe (look’et kan købes online og hos Jane Iredale-forhandlere i hele landet)

6 Comments
  1. Rigtig god søndag og tak for deling 🙂
    Med en del allergi og en ung datter med kræft er det netop godt med øko og så ovenikøbet med så smukke farver 🙂

    1. Tusind tak for din hilsen og god bedring med din elskede pige 🙏🏽💪🏿💪🏿💃🏿👌🏾

Leave a Reply

Your email address will not be published.