Kalahari, Ni’mat og Blop

IMG_9979.JPG

IMG_9980.JPG

Kalahari og Ni’mat

Idag har været en af de gode dage. En smuk dag. En af de der dage, hvor jeg vågner op, tænker “okay, det gør ondt i dag, spasmerne har holdt mig vågen i nat, ryggen driller, og det er vådt og koldt derude”. Jeg står op – jeg træner – går ud med hundene – og jeg smiler – senere vil jeg gerne afsted ud i livet….

Jeg var inviteret til en presseevent med Kalahari (det syd-afrikanske mærke, som jeg holder så meget af). Vi skulle møde op og ha’ en behandling i altid pragtfulde Ni’mat og hører om nyheder fra Kalahari.

Det var så skønt. Så berigende. Så varmt og rart.

Jeg bed smerterne i mig. Nød det hele og lærte meget nyt. Alt sammen noget jeg gerne vil dele med jer – senere.

Grunden til lige netop denne blogpost er egentlig i en helt anden boldgade. For jeg blev så rørt idag. I hjertet. I sjælen. De andre inviterede var creme de la creme af pressen (journalister fra @beautyblog (yndlings hundestjerne), @ILoveBeauty, LIV, Familie Journal, IN etc) og enkelte bloggere ( @pudderdåserne og @impressionpr). Seks af de skønne kvinder, i vores lille forsamling af cirka 20, kom hen til mig og spurgte til Blop. Tænk at de havde læst om min tid med min gamle hund lige nu. De havde læst. De havde en holdning. Den delte de med mig. De krammede mig og de kerede sig. Selv en af kvinderne , som jeg ved ikke er dyremenneske, kom hen til mig og sagde “han er ikke død vel? ham Blop – vil bare lige høre…”. Det er s’gu da kærlighed midt i Buddha’s, Kalahari og Rooibos te.

Jeg glæder mig til at dele min begejstring for Kalahari og Ni’mat med jer i den kommende tid. Indtil da plejer jeg bare lige min ryg og min gamle hund.

Jeg er så glad for at være blogger. Jeg er så glad for at være hundeejer. Jeg er så glad for, at jeg tog afsted idag, selvom gulvet og en yogamåtte lokkede mig ihærdigt om at blive hjemme. Nogle gange giver det altså bare en god fornemmelse i kroppen at trodse hjernens smertesignaler og bare tage del i livet, en bid af livet, derude, hvor vi alle engang imellem har dårlige dage, når vi vågner…

I dag ville jeg ha’ den bid. Det fik jeg. Det er jeg taknemmelig for nu.

HER forhandles Kalahari  HER kan du tjekke Ni’mat’s Univers ud

HER forhandles Kalahari online i DK

PS: Jan hentede mig lidt senere end aftalt, så jeg nåede at gå en lille tur langs Søerne efter eventet. Mit gamle hood. Ren idyl, svaner og løbere. Jeg elsker København – og svaner …

IMG_9978.JPG

 

4 Comments
 1. Hej! Vad roligt att läsa att du var nöjd! Var verkligen trevligt att ha en sådan glad tjej som dig på behandling ,
  Hoppas vi ses igen. Med vänliga hälsningar Beatriz kosmetolog ni’mat

  1. Beatriz – du var så dygtig, så sød og så entuisiastisk
   Vi ses helt sikkert igen
   Knus Ibbe

Leave a Reply

Your email address will not be published.