Kan det tænkes, at kolesterol kan sænkes?

RØDE RIS wuhuuu

Reklame

Kan det tænkes, at kolesterol kan sænkes?

Jeg har fået svar idag. Jeg turde næsten ikke kigge. Jeg var så nervøs…

Jeg fik konstateret forhøjet kolesterol i forsommeren, og min læge sagde “jeg er nødsaget til at sætte dig på medicin, hvis ikke du får dit kolesterol ned – så forhøjet er det. Jeg giver dig chancen for at gøre noget, og så ses vi medio august, og så er du den seje fra Ankersen, der har fået dit kolesterol sænket. Du ved, hvad du skal gøre”. Så sendte han mig hjem, og jeg stod med “stafetten”, og jeg havde ikke løbesko på, og anede ikke, hvor målstregen var henne…

Reg’Activ

Jeg ville ikke ende med piller fra lægen. Jeg gider ikke statiner*. Min læge havde givet mig en gave; tid til at finde svaret selv. Så jeg søgte på Google, og jeg søgte indeni efter alt det jeg i forvejen vidste. Jeg ved nemlig en del om kolesterol (da vi altid har været obs på det i min familie, siden min mor døde i 1988 – med forhøjet kolesterol over 11).

En af mine skønne helse-forbindelser hørte mig fortælle min nød om det høje kolesterol, og hun anbefalede mig, at jeg skulle tage to kapsler af Reg’Activ i et par måneder – og så mente hun, at mit kolesterol ville være normalt igen.

Sammen med hendes råd og Reg’Activ har jeg dagligt spist 10 pekannødder, mindre mættet fedt, flere kostfibre, flere bær etc (prøv at søge kolesterolsænkende kost på Google og RØDE RIS)

Resultat

Igår fik jeg taget blodprøver hos min læge, og idag var der svar; “DIT KOLESTEROLTAL ER HELT NORMALT NU – 4,5 mmol”.

Jeg tudede af glæde. Tænk, hvad vi selv kan gøre? Hvor er det fantastisk. Jeg er så glad for, at min læge lige slog koldt vand i blodet, og at han havde tillid til, at jeg selv kunne finde en vej tilbage til et fornuftigt/normalt kolesteroltal (så jeg ikke skulle på statiner).

Kan alle så bare gøre det, jeg har gjort???

Mange kan da prøve, men jeg ved ikke (for jeg er ikke læge), om det vil virke.

Jeg ved, at det har virket til fulde for mig.

Mht Reg’Activ, så giver det god mening, at den har god effekt. Prøv at læse om røde ris, deres gavnlige effekt på kolesterol – og vid, at de er nemme at få fat i i Matas eller helsekostbutikker.

Tak fordi I har været så søde til at spørge mig undervejs. Jeg har glad for, at jeg har delt endnu et af mine “slagsmål i livet” med jer.

Jeg har vunder kolesterol-kampen – i denne omgang.

Knus fra Ibbe

PS: Har I fået tjekket jeres kolesteroltal for nyligt? Det er en god idé at gøre det.

*https://hjerteforeningen.dk/2013/01/derfor-kan-du-risikere-at-faa-muskelsmerter-af-statiner/

11 Comments
 1. Åh du er jo en gave til mig👏
  Har fået konstateret forhøjet kolesteroltal og her kom en måde at gøre det på.
  Vil nemlig ikke spise dem fra lægen.

  Jeg skal straks i Matas og så skal de pakkes i kufferten til Italien

  Mange store knus💙💙

 2. Det var interessant læsning og det skal jeg undersøge nærmere 🙂
  Jeg havde forhøjet, fik piller herfor, får i dag særligt medicin, så vil gerne ud af det.
  Tak for info og en dejlig sensommer til dig 🙂

 3. Hvor er det positivt læsning. Og sikke en god læge du har.

  Ville ønske at vores lægestanden og alternativ behandling ville arbejde bedre sammen.

 4. jeg er lige nysgerrig med hensyn til de røde ris, hvor tit spiste du dem en eller flere gange om ugen, og hvor meget:)

  1. De røde ris er i kapslerne ❤️❤️❤️ men spiser også røde ris engang imellem ❤️❤️❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>