Klar parat LEV med sund fornuft og ingen forbud

Fjolle kan dufte flødeskum Jeg kender følelsen hahaha

Sådan her gør jeg – sund fornuft og ingen forbud

Jeg prøver da igen. Jeg skal jo være lidt lækker til Danish Beauty Award i april. Jeg skal også til Kreta til sommer og i bikini/badedragt og drøne rundt med vores barnebarn.

Jeg kan da sagtens have en stor røv og vom, men det er sgu mere det der med at have ben der virker, balance der er god og bedre hjernefunktion. Alt det bliver bedre, når jeg er sundere og uden FOR MEGET SUKKER OG GLUTEN. Det er egentlig ret så nemt…

NU

Så det skal ske nu. Jeg vil have et tydeligere CENTRALANSIGT. Jeg vil – og jeg kan. Jeg vil ikke slå mig selv i hovedet over den sidste måned.jeg fejlede noget (influenza) og jeg fejlede. Det er okay. Jeg er okay. Jeg er jo altså ikke total usund og ude a synk. Jeg er bare bevidst nu, om at jeg skal skifte tilbage på sporet med mindre sukker og sundere kost. Jeg skal spise mindre portioner. Jeg skal spise flere grøntsager. Jeg skal kun være 👯 fræk een gang om ugen. Jeg skal planlægge mig ud af dødvandet med bare at lade stå til og nyde for meget…

Jeg gør det een uge af gangen

Jeg starter Idag. Min frække dag denne uge bliver på søndag. De andre seks dage er jeg sund og opmærksom på ALT JEG INDTAGER. Der vil da være nydelse, men det frække sker kun på søndag – og det er brunch med Mette på Østerbro og sushi med Nanna om aftenen. Hvor er det dejligt. Jeg er heldig.

De andre dage bliver også gode med to veninde besøg med god SUND MAD og ingen slik men grøntsager og lidt dip som snacks. De vil bakke mig op, og ellers må de selv medbringe slik. For Jan prøver også at være sundere. Hans bukser strammer lidt, og det “er lidt irriterende med forkert tøjvask” citat Jan… Hahaha

Planlægning

Planlægning og tilbage på mindre sukker. Denne gang UDEN FORBUD. En af mine hjerteveninder, der kender mig rigtig godt, sagde “tror sgu du blev så syg med dobbeltinfluenza, fordi du og din krop egentlig hader forbud. Så hellere hold dig til lidt af det gode og hverdagene går du all in på med sund fornuft uden forbud”. Hun får sgu lov til at få ret, og det elsker hun, og så er alt jo i skønneste orden.
Altså SUND FORNUFT UDEN FORBUD

Det er min leveregel i lang tid nu. Jeg kan lide det. Jeg synes, at disse ord springer ind i mit hjerte – uden smerte. Det er en god følelse.

Hvad er sund fornuft?

Ja, hvad er det egentlig – for dig??

For mig er det;

 • Ingen gluten i hverdagene
 • Ingen smør i hverdagene
 • Let morgenmad (tiden på dagen, hvor jeg kan spise mindst) med to slags grøntsager ( rugbrød med ost og rød peber og tomater eller lign)
 • Små portioner
 • Mange grøntsager – færre frugt
 • God te i løbet af dagen – og dejlig VAND
 • Koffein-fri kaffe med lidt mælk
 • Sund antiinflammatorisk aftensmad – een portion ( Jan tryller )
 • Ingen snacks efter kl 19 (kun engang imellem…)
 • Træning to gange ugentligt i center
 • Lange gåture hver dag
 • Balancetræning hver morgen inden gåturen med Fjolle
 • Mindre tid med mobil, TV og computer
 • Mere tid i naturen ( det bedste jeg ved – med hunde og venner – eller bare Fjolle og jeg)
 • Etc etc (har I gode råd?)

Her er jeg mandag morgen

Ingen forbud og sund fornuft. Tænke på at bygge min hjerne op med gode sager for den og for kroppen. Jeg gør det. Det bliver godt. Jeg deler med jer ind imellem. Melder ind og fortæller hvordan det går. Det er ikke for at tabe mig – det hele – det er primært for at holde balancen og skabe balance mellem frås/for meget og askese/for lidt…

Klar parat – LEV med sund fornuft og ingen forbud

8 Comments
 1. Søde….du skriver….” og jeg fejlede…”…Nej 🙂 Du fik ikke de præmisser og det resultat du regnede med – men alligevel har du jo et resultat – er blevet klogere, (måske) og det er da værd at tage med.
  For netop – slå ikke dig selv i hovedet.
  Balance synes jeg er et godt ord.
  Mine bedste råd er – at NÅR du vælger at træde ved siden af dine planer – så NYD det. Uden dårlig samvittighed. For nemlig ingen forbud. Derudover – som du selv nævner – Planlægning.
  ps…overvej en ny vaskemaskine.. Det er noget møg med dem der krymper tøjet (er det også dem der spiser strømper mon?)

 2. Jeg syntes det er en god plan, og det med en dag om ugen, hvor man nyder at være fræk, den er jeg med på. Jeg prøver med sunde og gode ting fra nu af…..
  Tak for råd :O)

 3. Du har altid været og vil altid være smuk og lækker, for du er om nogen beviset på, at sjælen stråler i øjnene. Når det så er sagt, så kender jeg ALT til ikke at føle sig lækker. For mig er følelsen af at være utrænet noget af det værste. Det handler ikke om sixpack og perfect krop men om at føle, at kroppen bliver brugt. Så motion er et kerneord for mig samt at mærke efter, hvornår jeg rent faktisk er mæt og sulten. Og hvornår spiser jeg, fordi jeg er træt, ked, frustreret eller bare fordi jeg keder mig? Jeg tror på, at alt er godt med måde❤️❤️❤️ Du vil altid, og jeg mener altid, være en helt ufattelig smuk kvinde!!

 4. Jeg bruger meget af det du skriver om, tak for din passion til livet ❤️😍❤️
  Varme hilsener fra
  Sol Lykkehaab ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>