Kvinde kend din krop, pink power

Kvinde kend din krop, pink power

Når jeg ikke passer godt på den krop, jeg kender så godt, min egen, så har jeg det værre end hvis jeg passer på den. Jeg har fundet disse fire pink power værktøjer til at styrke min krop. Måske min erfaring kan inspirerer jer? Her kommer lidt ord om de fire produkter:

  1. HARITEA Lime, Chamomile og Rosehip. Indhold: Kamille* (20%), æble*, hvid hibiscus*, kanel*, lakridsrod*, citronmyrte*, lime* (5%), hyben* (5%), ingefær*, muskat*, citronskal*, appelsinskal*, sort peber*, kardemomme*, nellike*. * = Økologisk. Smagen er mild og effekten af ro og rarhed er go’. Jeg har købt 10 pakker i Netto til kr 15 stykket (16 tebreve pr pakke). Så kan jeg bruge dem til gaver (så fin emballage – tjek linket), og selv nyde en god kop te (til en skøn pris), lige når jeg vil.
  2. PUKKA Womankind te, en af mine yndlings Pukka-teer.  Jeg føler, at den gør lidt ekstra for mig. Womankind te er en unik blanding af urter og blomster, som er specielt tiltænkt kvinder. Den indeholder blandet andet tranebær, rose, vanille og shatavari (indisk aspargesrod). Shatavari er en kendt plante indenfor Ayurveda og bruges ofte til kvinder. Oversat fra Indisk betyder Shatavari: „kvinden med de 100 ægtemænd“. Teen har en fin rubin-rød farve. Helt fri for koffein. I love it. I Matas har de tre for 100 kroner af Pukka te-pakker. Jeg kan også anbefale denne og denne. Pr pakke kr 38 20 breve i hver. Jeg har fået dette tebrev af min hundeven Didde, har selv købt utallige.
  3. PUKKA Womankind Cranberry, Womankind med tranebær er udviklet efter Ayurveda* – (*den oprindelige indiske livsfilosofi og medicinske tradition). God til at forebygge og lindre blærebetændelse. Indeholder økologiske ingredienser; Tranebær, Shatavari og Aloe Vera juice. 30 kapsler (575 mg pr. tablet) rækker til 15 dages forbrug ved et dagligt indtag på 2 kapsler. Tages før et måltid morgen eller middag. Husk masser af vand, gerne lunkent vand med friskpresset citron. Jeg tager sådan en kur/tur med tranebær engang imellem, og har kun haft blærebetændelse en gang i mit liv. HUA. Jeg fik disse tranebærkapsler anbefalet af en zoneterapeut. Hun havde ret. De er super.
  4. Pure Biotic Kvinde 50 Milliarder, de her tager jeg også periodevis for bedre tarmbakterieniveau, gode bakterier i skeden og blæren. I kan læse mere om dem HER. Varm anbefaling herfra. Renew Life har et fremragende kosttilskuds-udvalg. Nanna og jeg har testet deres DETOX-piller, og de virker efter hensigten. Læs mere om dem HER.

OBS: Husk jeg blogger af lyst og ikke for at tjene penge. Derfor er ordene om produkterne mine. Mine meninger, mine ord. Jeg må skrive, hvad jeg vil.  Brug mine ord og erfaringer, hvis I vil. Frit land. Frit valg.

Har I spørgsmål om produkterne? – så kan I bare spørge mig. Jeg svarer gerne – i såvel kommentarfelterne som privat via mails eller messenger.

Skærmbillede 2016-09-06 kl. 17.08.44

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>