Matas selvbruner NYHED

ABM_1420881856

“Matas selvbruner NYHED

Jeg skulle egentlig ind og nuppe Nordictan selvbruneren, som jeg havde savnet så forfærdeligt meget. Den havde de så ikke i min lokale Matas, men til gengæld stod deres egen selvbruner og gloede på mig – “hey den er sgu’ da ny, og den ligner jo en tro kopi af Nordictan, så mon ikke det er det samme..?”.

Kan I huske jeg skrev, at Nordictan selvbruneren er mega drøj? Det trækker jeg i mig. Der er til max 3-4 gange i en flaske. Det ER billigere end solarie og spraytan, men samtidig findes der også andre selvbrunere på markedet til samme pris der varer meget længere.. Til gengæld vil jeg påstå at de ikke er ligeså brugervenlige.

Matas Selvbruner Spray er Svanemærket, alkoholfri, uden parabener og med E-vitamin og pentavitin (Pentavitin er et fugtkompleks, der binder sig til keratinen i huden for at holde hudens fugtniveau i balance). Væsken er vandig og kommer ud af en spray. Jeg anbefaler at benytte en selvbruner-handske (det sagde Ib, at jeg skulle, og hun havde ret, igen, ih). Det gør det ekstremt nemt at fordele produktet bedst muligt. I sprayer bare på selve handsken og fordeler det hen over kroppen. Hvis I vil spraye på selve kroppen, er det vigtigt at stå et sted, der kan tåle, at der kommer selvbruner over det hele, som feks badeværelset (men det kræver rengøring bagefter).

Jeg gav den først et lag (se billede, jeg havde sat en tapestreg så du kan se forskel), og dette var resultatet efter tre timer. Flot naturlig glød. Men så ivrig og nysgerrig, som jeg er, tænkte jeg at den godt kunne få et lag mere (se billede 2). Farven (med to lag) er dyb og flot, men en smule orange – så for fremtiden vil jeg nøjes med et lag. Produktet er fuldstændig lugtfri, og væsken trænger ind med det samme og smitter ikke af, så ikke noget med at rende rundt i sort tøj hele dagen. Jeg har ingen striber på kroppen med denne type selvbruner.

Flasken er næsten identisk med Nordictan, dog havde jeg lidt problemer med spray styrken et par gange. Det er samtidig også svært at se hvor meget produkt der er tilbage, da væsken bliver trukket op i flasken (trykluft ) og etiketten hermed skjuler det. Jeg havde også problemer med at låget på flasken røg af konstant.

Matas Selvbruner Spray kan fås i alle Matas butikker og koster 79,95 for 200 ml.
Nordictan Selvbruner Spray fås på nettet og i udvalgte Matas butikker og koster 89,95 for 200 ml.

Hvilken en er bedst? Svært at sige – væsken og effekten er stort set den samme. Nordictan indeholder dog hverken E vitamin eller pentavitin, tilgengæld er Matas’s flaske en kende træls. Kender jeg dog mig selv ret vil jeg ende med at købe Matas’ egen, fordi den bare er nemmest at få fat i.”

Anmeldelse af Ibbyheart’s faste gæsteblogger Nanna, der hader gradual tan (som er det jeg elsker, hvor du langsomt bygger farven op). Nanna har fået “forbud” af mig (hæhæ) mod at tage solarium. Så blev hun sur, men nu er hun glad, fordi hun har fundet Matas Selvbrunerspray. Jeg må se at få den prøvet…

 

 

3 Comments
  1. Tusind tak for en overskuelig anmeldelse ! Jeg stod netop og var i tvivl om jeg skulle bruge nogle af mine matas point på lige denne selvbruner da jeg lige er løbet tør for Nordictan 🙂 nu er jeg ikke i tivl mere, rigtig dejligt – men jeg syntes da Nordictan holdt i godt og vel en måneds tid?? Jeg sprayede ikke nødvendigvis hver eneste dag, men jeg kunne godt finde på at tage to lag på, på samme dag. men okay, jeg er så også en lille prut på 156cm så hvem ved, måske er det derfor ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published.