Matas solstriber og Matas Natur

Matas Natur – et udvalg

Annonce (et udvalg sendt til test – har selv købt selvbruner)

Matas Natur og Matas solstriber

I har set mig bruge nogle af Matas’ solstriber igennem mange år – efterhånden. Da jeg var lille brugte min mormor Matas Citronolie med faktor 2. Yes. Hun blev meget brun – og meget rynket. Jeg har også flotte rynker, men de skyldes så meget mere end solen – og i hvert fald ikke måden jeg dyrker solen på – som voksen. For idag passer jeg altid på min hud – i sol – og sne. Altså jeg har faktor på hele året i ansigtet, og jeg bruger minimum faktor 30 i ansigtet altid. På kroppen bruger jeg nogle gange faktor 15 – men oftest faktor 30…

Matas har solstriber

Matas har et BREDT sortiment af solprodukter. Udover solstriberne er der også nu kommet en Matas Natur-solserie. Den er bærer af Den Blå Krans, er Svanemærket og indeholder nogle økologiske ingredienser (som eksvis jojobaolie og havreekstrakt). Hele Matas Natur-sol-serien er uden parfume – og har en god bæredygtig palmeolie-certificering. Der er fem produkter i serien; Sollotion krop spf 15 og spf 30, ansigtssolcreme spf 15 og spf 30 samt en lækker, kølende aftersun. Hele serien er vegansk.

Jeg har testet et lille udvalg i serien, og det er dejlige produkter med meget pleje. Solprodukterne er nemme at smøre ud. De er rige i konsistensen og egner sig godt til tør hud. Aftersun uden parfume er ikke lige mig, men jeg gav den til en veninde, der elsker ALT uden parfume (fordi hun ikke tåler det), og hun siger “den er ganske god”.

Solstriberne

Her må I ind i butikkerne og se sortimentet. Det er helt vildt. Der er solsprays, sololie, sollotions, after sun bodybutters, kokos sollotion, selvbrunermousse etc etc. Der fås en solcreme til alle i Matas’ stribe-sortiment, og der er både produkter med og uden parfume – noget for enhver smag. Lov mig at melde retur, hvis I finder – eller har – en favorit. Jeg vil gerne inspireres…

Matas ansigtselvbruner med hyalyronsyre og E-vitamin

Her vil jeg gerne inspirerer jer;

med Matas ansigtsselvbruner.  Den så jeg i min lokale Matas, og tænkte; “den må jeg da prøve til 30 kroner”. Den giver ikke ret meget, men lige den lille naturlige glød, så selv lys hud vil kunne bruge den – uden at blive gullig i huden. Jeg skal bruge den aften og næste morgen, for at få lidt farve, der ser flot ud. Den er meget drøj – og den skal på ren hud. Vent 10 minutter med andet produkt over. Lad den lige fæstne sig.

Tip til manden; Hvis I ikke har råd til (lyst til) at købe James Read’s nye selvbruner til manden (som er genial), så kan denne her godt stå sin test på ham den kødpølsefarvede i sofaen. Ja, Jan har testet, og han fik lidt farve – og så helt frisk ud. Hahaha…

Selvbruner ansigtscreme Matas
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>