Maui i håret – og en giveaway på Facebook

Sponsoreret

Maui i håret – og en giveaway på Facebook

Fordi Maui Moisture er en helt ny serie i Matas, og KUN fordi det er SÅ lækre produkter, så tipper jeg lige om en giveaway på Facebook

I kan IKKE deltage herinde. I kan deltage på min Facebookside. De af jer der ikke har Facebook, kan så ikke deltage, men I ved, at der kommer andre gode giveaways her på selve bloggen.

I kan vinde

Derinde kan I vinde tre lækre hårprodukter, shampoo, balsam og styling. Serien hedder Maui Moisture. Maui Moisture er vegansk. For mere info se Matas’ hjemmeside. Der er to sæt i spil. Vinderne trækkes den 21.januar.

Det var bare lige det, jeg gerne ville sige til jer.

Stay kind og husk dette; jeg har været på Maui – og det er det smukkeste, jeg nogensinde har set. Jeg havde Jan med. Vi var begge meget slanke, og jeg kørte bil, og vi så hvaler helt tæt på – i det fri – i havene omkring Maui. Så deeeet.

Møs fra Ibbe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>