OGX – i Danmark – og det går godt

 

OGX – i Danmark og det går godt

Anmeldelse af Ibbyheart’s faste gæsteanmelder Nanna, der har det flotteste hår, der altid sidder så flot, selvom hun ikke styler det. Nanna er stor fan af TRESemmé. OGX er i samme priskategori.  Nanna, take it away girlfriend:

Nanna siger – om OGX

Har I prøvet OGX? Det er den serie ude på hylderne, der ser så lækker og farvestrålende ud.

OGX laver lækre produkter med masser af eksotiske og nærende ingredienser uden pjat og uden sulfater (og så med en spot on lækker emballage). Thick & Full collagen Shampoo og Balsam. 385 ml – pr stk cirka kr 89 – LIGE NU PÅ TILBUD I MATAS (spar kr 30)

Til tyndt og flysk hår, som vi skandinavier kender det. Serien er bygget op omkring hvedeproteiner, der styrker håret, Kollagen der giver volumen – samt Biotin.

Jeg har dog faktisk ikke typisk skandinavisk hår, men mere tykt og bølget. Denne serie fungerer dog stadig rigtig godt til mig. Den tynger ikke mit hår og min hovedbund holder sig faktisk fedtfri en dag mere – end jeg er vant til.

Min mand dufter KONSTANT til mit hår nu, mens det er nyvasket – og jeg synes virkelig også, at det er en fornøjelse når duften spreder sig ude på badeværelset.

OGX – skøn shampoo til en god pris

 

Men ØV manner, hvor er det ærgerligt at OGX har lavet deres emballage således, at der ikke er forskel på shampoo og balsam, bortset fra skriften. Jeg er altså nærsynet, og når jeg står derude om morgenen helt groggy, så er det lige træls nok at få fat i den forkerte.

Yderligere så er deres balsam meget tyk i konsistensen (drøj), hvilket jeg faktisk synes er lækkert – men det gør altså, at den er svær at trykke ud af flasken. Jeg må stå og trykke den op i hjørnet på kabinen for at få det ordentligt ud. Ikke ret fedt.

Også olie

Thick & Full Biotin & Collagen Weightless Healing Oil. 118 ml for cirka kr 89

I denne serie er der også en oliespray, der er monster lækker! Den kan bruges i fugtigt eller tørt hår og den tilfører shine samt nærer.

Jeg bruger den altid efter jeg har håndklæde tørret mit hår, sprayer let over hele håret og reder det igennem. Den fedter overhovedet ikke, men gør bare at mit hår ligger sig ekstra pænt når det er tørt. – og så dufter den jo selvfølgelig lige så dejligt som shampooen.

Varm anbefaling til OGX fra Nanna”.

Ib har også prøvet

IB SYNES’: Enig med Nanna i det hele. Især med mine spasser-hænder er balsam ret uhandig at få ud af flasken. Tricket dertil, som jeg har opfundet (i stedet for væg-skub) er, at jeg har en vaskeklud med i badet, og når jeg presser på flasken og holder med klud, så kommer det ud…

Jeg var til en event med Eva K. Hun havde brugt serien med kokos, og den duftede så godt, at vi var flere tøser, der stod med næserne i hendes smukke hår. Den er jeg blevet fan af, og jeg køber den, når den er på tilbud, som nu i Matas…

OM OGX: “Et af USA’s og Storbritanniens hotteste og bedst sælgende hårbrands. Af serier på hylderne herhjemme kan bla nævnes; Biotin og Collagen til tyndt og fint hår; Keratin til skadet og flyvsk hår, Argan Oil of Morocco til tørt og svækket hår, Coconut Milk til normalt hår samt Lemon Highlights for et solkysset look. Alle shampooer er formuleret uden brug af sulfater.”
For yderligere info ring til tlf. 53 610 610

Skærmbillede 2015-09-26 kl. 20.24.07

1 Comment
  1. Har godt set dem og måske de skal testes til mit umulige hår 🙂
    Det lyder til, at være et lækkert produkt…
    Rigtig god lørdag til dig 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: