Ole Henriksen relancerer sin hudplejeserie

Sponsoreret

Ole Henriksen relancerer sin hudplejeserie

“Ingen får for meget af Ole Henriksen, og hvis nogen gør, så er det bare helt ok, for Ole H klarer sig bare han har Laurence, sit smil og sin hudplejeserie”…
I fredags var vi inviteret til relanceringen af Ole Henriksen’s hudplejeserie. Det foregik i Kgs.Have i det smukke Orangeriet.  Det var så smukt at træde ind i Ole’s Univers, hvor alt var sat smukt op med flotte blomsterdekorationer – på såvel alle borde som på vores arme… (se fotos nederst)
Ordene øverst blev sagt af en af de fremmødte, da vi stod og talte om, hvor heldige vi var, at vi var inviterede. Der er en pointe i det hun sagde; Ole Henriksen klarer sig – altid, fordi han er super sej, intelligent, positiv, i synk med sin krop, empatisk og en rigtig dygtig forretningsmand. 

Hans udstråling og energi er vidunderlig. Alle bliver draget af ham. Øjnene hviler på ham, når han træder ind i rummet, og Ole H’s øjne hviler på ALLE. Han er så dygtig til at favne bredt, og vise ægte interesse. Vi kan alle lærer af Ole Henriksen.

Selve dagen

Vi er der for at hylde ham og hans nye design samt byde velkommen til nye produkter i serien. Ole fortæller os ivrigt om de nye produkter, om beslutningen om at relancere Ole Henriksen i nyt design (mere skandinavisk – nordiske modeller – mere Ole’s ophav). Alligevel ender det med at Ole også hylder alle os der er mødt op, og takker os for at vi skriver om hans produkter – og bakker ham og hans hudplejeserie op. Alle står smilende og tager imod hans ord, og jeg ved, at jeg i hvert fald, følte mig RØRT, MØDT og SET.

Sådan er Ole Henriksen. Han giver komplimenter, og han oser af selvværd, gode værdier og ægthed.

Livet bliver bare en stor smule bedre, når man kigger ind i Ole’s øjne – og får to store kys – lige på trutmunden 🌸❤️🌺 Især når øjnene genkender og stråler. Sådan mødte Ole Henriksen mig (ALLE) til eventet. TAK OLE.

Ole Henriksen i nye klæder

Jeg har tippet jer om Ole’s nye klæder på FB. I havde også bemærket den nye emballage derude i handlen. I var enige med mig; det er nemmere at overskue nu, hvor der er fire farver/serier:

grøn Balance 

pink Nurture

orange Truth 

blå  Transform 

Fælles for hele serien er THE OLE GLOW. At der kan arbejdes hen mod den glød, som er så essentiel for hele Ole’s filosofi om flot hud; den skal have THE OLE GLOW. Når I nu går ud i butikkerne og møder serien, så lov mig at opsøge en Ole Henriksen-kyndig ekspedient, der kan tage jeres hånd og guide jer. De nye produkter i serien er jeg igang med at teste, og jeg har armene oppe – af glæde og god fornemmelse.

I de kommende uger vil jeg tippe jer om gode Ole Henriksen produkter, som jeg kan anbefale. Følg med på min FBside under videoer, dér vil jeg bla uploade nogle stykker…

#olehenriksen #hjertemand #tillykkemedrelanceringen

#oleglow #hyggemaske #theoletouch #lahmekommunikation #saetherbeauty 

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.