Origins maske med kokos

Reklame

Origins maske med kokos

Er der noget, jeg ved om jer mine følgere, så er det, at I er glade for Origins. Derfor må jeg fortælle jer om denne maske, som jeg fik sendt til test. Den koster kr 180, er der LIGE NU – og er I til KOKOS-duft ? (ligesom mig), så er den en SIKKER VINDER.

Det er en limited edition-maske, der er spækket med kokos og hjælper dig med at få genskabt hudens “sundhed”. 

Masken giver nemlig masser af fugt og næring. Huden bliver blød MED GLØD. – Fugtmasken er til alle hudtyper og hudnuancer. Den er spækket med essentielle fedtsyrer fra kokos samt A- og E-vitaminer og “mætter” og lindrer med sin fugtgivende virkning. Huden føles simpelthen godt gennemfugtet og ser friskere ud. Jeg bruger den til natten eller som en maske – et godt lag i 10 minutters tid, og så fjern med lunkent vand.

Jer der elsker kokos OG Origins må bare eje denne, og jer der har lyst til en lækker fugtmaske med spark i til træt vinterhud, vil også elske denne. Den hedder GLOW CO NUTS HYDRATING COCONUT MOISTURE MASK. Konsistensen er tæt og let – hvid – nem at fordele og trænger ind og tryller.

Dette var serviceinfo fra Ib. Kan købes i Matas og Magasin (online i hvert fald). Møs fra Ibbe (husk den er der så længe lager haves – SÅ DET ER NU NU NU, den skal skaffes)

Origins produkter er formuleret med planter og ingredienser fra jorden og havet af højeste kvalitet, kombineret med sikre, rene alternativer og avanceret videnskab. Origins fremstiller produkter ved hjælp af en kombination af vedvarende ressourcer, vindenergi og miljøvenlige produktionsmetoder.

1 Comment
  1. Den går jeg ind og køber idag. Jeg holder så meget af Origins og kokos, og dig. Tak for top top tip Ibbe

Leave a Reply

Your email address will not be published.