Paperback, film og tilbage til Glasslottet

Sponsoreret

Paperback, film og tilbage til Glasslottet

Jeg læste Glasslottet hos Dorte i Esbjerg. Jeg anmeldte den på min bogblog. Min bogblog findes ikke mere, men jeg skriver stadig om bøger hist og pist.

Glasslottet bliver i denne uge udgivet i paperback til kr 149,95 på Forlaget Hr.Ferdinand – den 18.10 2017

Det er så fin en bog, og jeg glæder mig sådan til at se filmen. Ja, bogen er blevet til en film, der snart har premiere i Danmark (16/11.2017)

Jeg ved bare, at jeg kommer til at hulke…

Glasslottet

Glasslottet udkom i 2005. Den er oversat til over 20 sprog. På dansk udkom bogen første gang i 2011 (de var i 2012, jeg læste den i Esbjerg). Find den ude i butikkerne i slutningen af ugen, hvor den kommer til kr 150 i paperback. Den er simpelthen så dejlig, god, fin, medrivende, chokerende, inderlig, ægte og “genudsendelsesværdig”.

I kan læse meget mere om bogen, handlingen og forfatteren på Politiken.dk

Jeg holder mest af Informations ord, der lød; “Intet er så sjovt, som når nogen fortæller noget frygteligt på en morsom måde, og det gør Jeannette Walls. Glasslottet er én af de sjældne bøger, man begynder forfra på, når man lige har læst den. Det er en morsom, varm og vanvittig bog om en opvækst i 1960’ernes og 1970’ernes USA i en familie af sociale nomader eller, på amerikansk, hvidt rakkerpak…”

LÆS DEN VENNER – og se filmen. Jeg kan næsten ikke vente – og især fordi bogen rørte mig – og filmens to hovedrolleindehavere er to af mine yndlings-skuespillere; Naomi Watts og Woody Harrelson.

#glasslottet

5 Comments
 1. Tak for tippet om bogen og filmen:-)
  Forsiden minder så meget om min egen barndom:-)
  Hilsner og et smukt efterår!

 2. Yep, den bog er skøn. Den egoistiske skøre mor, der spiser chokoladen selv og tror hun er en spændende bohemetype, men i virkeligheden vanrøgter hun sine børn. En bog, man husker. Jeg skal se den film!

 3. Jeg har også læst denne fantastiske bog, den er på en gang chokerende og rørende. Der er så meget kærlighed og samtidig så meget vanrøgt i den fortælling. Det er helt klart en film som jeg bare må ind og se,tak for at du gjorde mig opmærksom på at den kommer på film.
  Har du set at hun også har udgivet et bog om sin mormor, der hedder “utæmmet liv”. Den ligger på min reol og venter på at blive læst. 😉

 4. Jeg var til en pressevisning af filmen i søndags og den var virkelig god – især Woody spiller fantastisk.
  Den er dog ikke så barsk som jeg husker bogen.
  Glæd dig!
  Kh
  Salli

 5. Tak for anbefaling Heidi. Den ser så god ud. Vil skynde mig at få fat på bogen,.. Bare den trailer greb mig om hjertet. Ser ud til at blive en smuk og stærk film.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>