Pink ønsker lige nu

 

Pink ønsker lige nu

Jeg går også rundt med ønsker. “Jamen Ib får du ikke alt muligt tilsendt?”. Nej, det gør jeg ikke. Jeg får en smule tilsendt, og noget af det tester jeg, resten ryger til veninder, venner, familie og velgørenhed. Noget af det kan jeg slet ikke bruge, vil jeg ikke bruge, og så kan jeg heldigvis bare lade være med det.

Jeg køber stadig selv en hel del af det, jeg anmelder herinde. Jeg er stadigvæk en ikke-kommerciel blog, og skal derfor aldrig skrive om noget, jeg får tilsendt – for penge. Jeg tjener ingen penge på at blogge. Punktum.

Hvis jeg har en forudgående aftale om at omtale et produkt, så står der “sponsoreret” øverst. Det er aldrig en aftale om løn/penge/rejser og andet.

Så jeg går også rundt og ønsker mig sommer-lækkerier, som jeg ikke har råd til, men som jeg drømmer om. Her er nogle af min sommer-drømme-ønsker;

Pink, feminin parfume

En krydret og blomstret duft til en feminin, sensuel og selvsikker kvinde.  Det er miiiiiig. Narciso Rodriguez hylder sådan en lækker kvinde (miiiiig) med en unik blomst: fleur musc. Det er mødet mellem en krydret blomstret buket og et sensuelt hjerte af musk. Yndefuld og sensuel, “fleur musc-kvinden forener naturlig skønhed med elegance og en selvsikker udstråling”.

Jeg duftede til den hos Stine i Matas i Frb.C, og jeg faldt pladask for den. Desværre havde hun ingen prøver, så jeg badede mig i den oppe i butikken, og den sad på hele dagen – og var så lækker og fræk. Jeg har ejet ALLE de andre Narciso parfumer. Tilbage har jeg kun denne her nu…

Fleur de musc fås i 30 ml til kr 440

Solbrille fanatisme

Så ønsker jeg mig de her solbriller fra Fendi

Våde drømme om Stella

Jeg ville kun gå i tøj fra Stella Mccartney, hvis jeg var rig. Punktum. Jeg elsker hendes stil og alt det hun er og står for. Jeg ville elske denne badedragt.

Jeg har også brugt POP op, så jeg ønsker mig en ny POP, for hvor har den været skøn at bruge.

En ny pink lak

Kunne være denne fra Tom Ford, Indian pink. Wawawuuu.

En sommerlig highlighter

Da har jeg haft kig på denne her fra Bobbi Brown. Den er så smuk altså. Den ville passe så fint til mig.

sidst men ikke mindst, så ønsker jeg mig lidt mere værktøj, der vil lette min ugentlige rengøring af mine makeuppensler;

1 Comment
  1. De er da totalt nice de solbriller. Kan godt forstå du ønsker dig dem ☀️🤽🏻‍♀️🕶. Du forkæler Jan the man lidt her i foråret, så ryger der nok en solbrille på næsen af dig her til sommer 😜

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>