Sampar og J Lo Glow

Sampar og J Lo Glow

Jeg har ejet tre Sampar-produkter. Nu fire. Jeg har købt det franske mærke med Eiffeltårnet på emballagen, Sampar, hos Sephora, og hver gang været blæst tilbage af et dygtigt personale, der vidste, hvad de talte om. Lille Ib har engang testet et Sampar-produkt for mig. Hun gav det fem stjerner ud af seks mulige (SE HER)

Denne her vil jeg anbefale til alle, der ligesom jeg, elsker J Lo Glow. I ved, den der sun-kissed hud, der “shiner”af strand og glød. Det er meget befriende at have den type hud i freakin’ marts – i Danmark. Det er som om, at jeg bliver en kende friskere, når jeg går forbi et spejl. “Who is that sunkissed girl in the mirror? It’s Ibbe”.

Jeg bruger den på fugtmættet hud, ovenpå min dagcreme. Et tyndt lag. Jeg kommer en mineral pudder henover, kun lidt, og afslutter med lidt Sampar Golden Glow på kinderne. VOILA. The J Lo Glow.

Røven (eller popo’en), taljen, får jeg aldrig, men J Lo Glow kan opnås med den her. Den koster kr 220 fro 30 ml og fås hos Sephora.

Ved brug opnås en gradual-kind-of-tan – uden brug af selvbruner. Golden Glow løfter naturligt melanin op i hudens overflade og giver efter 14 dages brug en helt naturlig glød i huden. Det er så pænt altså…

SAMPAR Golden Glow er en fugtrig creme, der øjeblikkeligt varmer  hud-tonen op og resulterer i et lækkert glowy look. Den tintede formel er beriget med “Goldescent-mineraler”, der er koncentreret i reflekterende lyspartikler, der giver et naturligt tanned finish til huden.

Læs meget mere om Golden Glow HER

BONUSINFO: Den sidder så flot. Holder hele dagen. “Kødpølsedanskere” (som mig) har glæde af J Lo Glow, om det er en Selvbruner, Solpudder eller Golden Glow. Det er min mening, og med den rette dosering kommer det til at se naturligt ud. Bed evt om en lille prøve, når du er hos Sephora, eller bed en af de ansatte om at vise dig effekten ved korrekt brug. Som sagt kr 220 for dette lille vidunder. Imens vi venter på solen … (og faktor 50!) …

1424248301-sampar

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>