Selvbruner fra Nordictan

Nanna er tilbage. Helt brun og lækker efter en dejlig sommer

Læs hvordan hun er blevet brun i hendes flotte anmeldelse af en helt herlig dansk selvbruner, der ikke lugter og ikke striber…

Take it away Nanna:

“Jeg har aldrig rigtig brugt selvbrunere – for det er jo sådan noget med orangefarvede ben, striber og lugten af gnu. Derfor gik jeg i solarie omkring hver 2. uge for at få den der lækre brune glød. Det gør jeg aldrig, aldrig mere efter at have opdaget dette fantastiske produkt (og efter Ibbe skælder mig ud “gå aldrig mere i solarie Nanna).

NordicTan er et danskejet firma der fremstiller både selvbruner-engangsservietter samt en selvbrunerspray, som jeg anmelder i denne post.

Der er flere grunde til at jeg elsker Nordic Tan Selvbruner Spray
– Lugtfri

– Ingen alkohol
– Ingen parfume
– Ingen parabener
– Drøj i brug
– Den er svanemærket
– BILLIG! (89 kroner)

Spraymisten er SÅ lækker, og sprayer blidt og mildt. Man sprayer direkte på kroppen, og fordeler så selvbruneren ved hjælp af en fordelerhandske (eller gummihandsker) VIGTIGT, da produktet har samme konsistens som vand, og derfor løber ned af kroppen). Man kan også spraye direkte på handsken og derefter fordele.

Produktet er meget nem at fordele, netop pga den vandige konsistens – og selv om jeg egentlig var selvbruner-jomfru, da jeg første gang prøvede produktet, så fik jeg hverken striber eller hvide pletter.

I løbet af fire timer udvikler farven sig. Farven er hverken orange eller gul, men fuldstændig som den glød man har fået, hvis man lige har været to uger i udlandet.

www.nordictan.com kan man læse meget mere om produkterne, de har bla også en del tips samt video til påføring af produktet. De mange tips SKAL læses inden brug. Det er meget vigtigt for det bedste resultat (siger Ib også).

Nordic Tan Spraymist fås i de fleste “Matas’er” til 89 kr, og så har du altså til mange mange gange!”

TAK NANNA

Tak for en flot anmeldelse Nanna. Jeg har ofte anbefalet bla konfirmander denne selvbruner, da den er god til prisen og giver så fin en farve. Jeg elsker også, at den ikke lugter, men det jeg elsker allermest ved din anmeldelse er, AT DU ALDRIG MERE VIL GÅ I SOLARIUM.!!!


3 Comments
  1. Jeg er dig meget taknemmelig Heidi for at du fik mig til at stoppe med solarium for et år siden. Din skræmmekampagne har gjort min hud så flot. Tak og James read selvbruner bruger jeg med stor glæde. Knus Helle hils dine hunde

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>