SKRÆMMENDE GOD HALLOWEENCHOKOLADE

Reklame

SKRÆMMENDE GOD HALLOWEENCHOKOLADE

GIVEAWAY til både børn og voksne

(værdi pr sæt kr 305)

Efterhånden har Halloween-traditionen bidt sig godt fast herhjemme. Jeg kender i hvert fald nogle stykker, der elsker Halloween (bla vores ældste barnebarn). Jeg har også en veninde, der altid laver slikposer til når ungerne ringer på (hun bor i Jylland, der er flere trick or treat-unger – tror jeg).

Det gælder både hos børn og voksne med Halloween-succesen,  for hvem holder ikke af (u-)hygge og søde sager i smagfuld kombination … YEAH. Jeg gør…

Hotel Chocolat har sagerne

Årets flotte Halloween kollektion fra Hotel Chocolat (I har måske spottet det allerede, i butikkerne eller online?) er som altid loaded med kranier, flagermus, spøgelser, hekse, fræk og god chokolade i luksusklassen krydret med Halloween-temaer.

Giveaway præmien (værdi kr 305) består af:

 • Et flot chokoladegræskar – i 40% ren mælkechokolade
 • 16 (u)hyggelige chokoladefigurer (flagermus, spøgelser etc) i ren mørk chokolade indeni flagermusfiguren Wingston the Bat
 • De fineste horrible Halloween-bidder fyldt med bl.a. græskar og saltet karamel fra en klassisk æske, der beviser, at Halloween også kan være en stilren tradition for voksne ganer (jeg ku’ godt denne æske – og har allerede være igang – og maven sang – af lykke (for chokolade er ikke slik som i alt muligt tilsat E-numre-halløj – jvf Fra overvægt til ligevægt)

Hvordan Ib?

Der er to præmier i spil. Der trækkes to heldige vindere i efterårsferien. I skal skrive en kommentar ved dette indlæg, hvor I fortæller, hvad god chokolade gør for jer? Bliver I glade? Gladere? Friskere? Er det forkælelse? Ren nydelse? Frækt??? …

Jeg lover jer; Hotel Chocolat er SÅ GOD chokolade – simpelthen smagfuldt og mums.

For mig er Hotel Chocolat;

FREMRAGENDE  ·  LÆKKERT  ·   DELIKAT  ·  REN NYDELSE  ·  SOM AT BLIVE AET KÆRLIGT AT INDTAGE  ·  EN LUKSUS-FØLELSE – GOD CHOKOLADE GØR MIG MOMENTVIS LYKKELIG, BUM.

Hvad er det for jer? Svar på det og deltag i denne særlige Halloween giveaway.

I kan også deltage på Facebook ved opslaget, og dermed få to lodder i puljen. Dér skal I svarer på et andet spørgsmål…

Alle med dansk postadresse kan deltage.

Vinderne findes onsdag den 17.oktober, så vinderne kan nå at modtage de lækre Halloween-chokolade-lækkerier fra Hotel Chocolat- inden UHYGGEN, spindelvæv, blodige plast-masker, kranier, spøgelser og andet “sjovt” vælter ud over lille Danmark.

Viser lige til slut et udvalg af alle de andre lækre Halloween-sager, I kan få hos Hotel Chocolat*** i denne tid.

*** I kan handle Hotel Chocolat online (ja også til DK). I kan besøge butikkerne, som I finder på bla FBsiden. Jeg er så heldig at have een helt tæt på I Frb Centret. Jeg kan også tage ind til byen – Østergade 13, hvor udvalget er endnu større. Bor I i Århus, er der også en Hotel Chocolat, og sågar i Roskilde (på Ros Torv)…

61 Comments
 1. Hotel Chocolat “faldt” jeg over for nogle år siden … mums! Det var en lækker dessert til påskefrokosten 😉

 2. Elsker chokolade; det gør mig glad og afslappet, får mig til at føle mig forkælet ud over alle grænser, ren nydelse.

 3. God chokolade er som fløjl på tungen 😍😍😍😍 mums . Har desværre ikke prøver Hotel Chocolat før .

 4. Rigtig god chokolade smelter på tungen og giver velbehag, fordi det er nok med ét stykke for at få tilfredsstillet den søde tand😊

 5. Wow en lækker giveaway. Jeg elsker virkelig chokolade, men helst rigtig god chokolade.. 😉 og hvor er de altså fine.

  Kunne være fedt at vinde, så der kunne være lidt ekstra godter på kærestens fødselsdagsbord 🤩

  Kæmpe chokolade krammer Jeanette Henriksen

 6. Chokolade hjælper helt sikkert på nåde mine smerter og mit humør😃…… Det kommer jo resten af familien tilgode😉😃

 7. Chokolade er godt i selskab med en god kop te. Sænker lige pulsen, når der er brug for det, hvilket ikke er sjældent.

 8. Chokolade er for mig ren velvære og luksus. Det er som at få et kram af en god ven. Jeg ELSKER det ❤️❤️❤️

 9. Hej Ib
  Kender ikke Hotel Chokolat – endnu 😆 Men jeg eeeeelsker chokolade så vil føle mig super forkælet hvis jeg vandt. Passer til en dejlig aften under et tæppe og med en god bog 🤗

 10. De laver bare den bedste chokolade hos Hotel Chocolat. Håber på at blive den heldige. Jeg bliver nemlig glad ved smagen af god chokolade og den rigtig gode slags er samtidig forkælelse af sjælen.

 11. Jeg elsker lækker chokolade at lade den smelte på i munden. Og jeg vil nyde at vinde og kunne forærer mine kære god kvalitets chokolade. Det er det bedste.

 12. Jeg elsker god chokolade, og spiser kun god chokolade, men har endnu denne til gode, så vil da super gerne vinde.

 13. Mums. Chokolade for mig er noget nær den ultimative nydelse som er godt for sjælen. Det er selvforkælelse på en helt almindelig onsdag og kærlighed at byde sine gæster i form af lidt sødt til ganen 😉

 14. Chokolade gør mig og mine kidz så glade , for inderst inde har vi hjerter så søde og bløde som kakaosmør 💝🎃🎃😄

 15. Chokolade er min absolut yndlings “sød sag”. Hver eneste gang jeg får et stykke i munden, det smelter og det søde med det bitre med en evt. smagstilsætning blander sig i min mund, bliver jeg en lille smule lykkelig. Og det er HVER gang. Jeg gider ikke engang have dårlig samvittighed. Mit liv ville være fattigere, hvis jeg ikke fik chokolade. Jeg er vild med Hotel Chocolat’s altid kreative og sjove lejlighedkollektioner. Og jeg kender en lille pige, som vil ELSKE det hvis vi var en af de to heldige vindere. Vi krydser fingre her 🙂

 16. Jeg ÆLSKER chokolade!! Og jeg har for længst lært at den billige discountvariant INTET gør for mig. Jeg skal have kvalitet, for så smager det så englene synger – og jeg føler mig SÅ forkælet. Og uden dårlig samvittighed, i øvrigt 🙂 Og så skal det være lys chokolade, ikke noget 85% til mig 😉

 17. Chokolade er det sidste “søde” jeg vil undvære. Chokolade gør mig glad i låget, den kan løfte mig ud af trætheden efter en lang arbejdsdag. Det skal helst være mørk chokolade, min favorit er nok at chokoladeskildpadder. ❤️❤️❤️

 18. Chokolade gør mig total afslappet, der er ikke noget bedre end at nyde chokolade efter en lang dag på arbejde. Min datter har det på samme måde efter en lang dag i skole. Vi ville nyde det lækre chokolade sammen gennem hele oktober måned hvis vi var så heldige at vinde .

 19. For mig er lækker chokolade nydelse og forkælelse. Heller en god chokolade i små mængder end en masse af knap så god kvalitet.👻🎃🍫

 20. chokolade er øjeblikkelig glæde ❤️Jeg elsker elsker elsker chokolade og det samme gør resten af familien. Og mine to drenge på 3 og 7 år elsker halloween, så det ville være rent win-win med sådan en gevinst 🤞🏻

 21. God chokolade er fantastisk – man bliver glad, føler sig forkælet, og hvis det er ren mørk chokolade er det jo sundt 😉

 22. Gør mig glad og nyder det ekstra når kvalitet er iorden. Er som om det holder behov for andet slik væk

 23. God chokolade er for mig en himmerigsmundfuld, der fylder mundhulen med sødme, bitterhed, fedme og dufte af den lækre chokolade er fantastisk.
  Prøv at spise et enkelt stykke efter mindfullnessmetoden!
  Ren nydelse ! 😍🤞🤞🍀🍀🍀

 24. God chokolade er for mig det, der redder en dårlig dag. Det, som gør mig glad helt ind i sjælen. Det kan også virke stærkt vanedannende og forbudt, fordi det er så forrygende og den ultimative foekælelse. Jeg elsker chokolade. Og det gør min datter sjovt nok også😉

 25. Rigtig rigtig lækker chokolade som smelter på tungen og giver sååååååå meget lyst til et stykke mere😊

  Ja vi er ikke alle lige så standhaftige som dig søde Ibby😮😮😮😮

  Hvis jeg vinder skal mine kollegaer i børnehuset mælkevejen smage

 26. God chokolade er som god kaffe. Der er en helt verden til forskel i smag, konsistens og det giver en tilfredsstillende mæthedsfornemmelse, så man ikke behøver gnaske en hel plade.

 27. Jeg elsker den følelse af blødhed og syndig lækkerhed jeg får af god chokolade. Jeg har endnu Hotel Chocolat til gode, og ville elske disse super fine halloween-sager

 28. Jeg bliver bare glad i låget når jeg får lækker chokoalde.

  Der er da heller ikke noget bedre, end at sidde med sin dejlige kæreste, nyde en god film, hinandens selskab – og lækker chokolade.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>