To trækninger; tre vindere af hhv Verso og Carven

SPONS

To trækninger; tre vindere af hhv Verso og Carven

Jeg har lagt disse to udtrækninger sammen. Jan havde helt styr på sedlerne, og han har fri idag, så han kunne nørde med mormors supperterrin og alle sedlerne imorges. Så dejligt, at han ville…

Først skulle Verso vinderen findes.

Vinderen af en af de lækreste serum’s, jeg har prøvet blev;

TINA FUR

TIllykke Tina, send mig din postadresse samt mobilnr til heidiankersen@gmail.com asap

Carven

Tid til Carven parfumeudtrækningen. Da skulle Jan lave to for en giveaway, da I kunne vælge, hvilken parfume I havde lyst til, for sådan er jeg bare …

LE PARFUM 100 ml går til; MARIA NORDSTRAND

L’ABSOLU 100 ml skal hjem til; METTE SCHRØDER

Tillykke til alle tre.

Husk at sende mig jeres postadresser, så jeres præmier kan finde vej til jer.

Tak

Forkælelse af jer er vigtig for mig. Ved I godt hvorfor? Hvad tænker I? At jeg synes, der ikke er andet sjovt i livet, jeg kunne give mig til? end bruge tiden på at sætte en giveaway op med alt, hvad det indebærer – af tid og kræfter – eller?

Jeg tjener INGEN PENGE på det. Jeg gør det. Jeg bruger min tid, fordi jeg synes, at det er fedt, at jeg via min blog nogle gange har muligheden for at forkæle mange. Jeg gør det IKKE for likes. Jeg gør det ikke for følgere, der kun kigger med for at vinde noget. Jeg  gør det, fordi det er meningsfuldt for mig at kunne forkæle og give – give tilbage.

I følger mig. I gør min verden bedre ved at være i den. Jeg nyder jeres selskab, og jeg nyder, at jeg kan sidde i min stue – og alligevel have KONTAKT MED JER.

Giveaways er min måde at sige tak på. Okay?

Tillykke kære vindere og tak fordi I læser med herinde.

Tak til Elements.Group for forkælelse af Ibbyheart’s læsere.

Please følg mig og med på Instagram – der er sjovt, spændende og skønt at være.

 

 

7 Comments
  1. Tillykke til vinderne, som helt sikkert bliver glade. Og tak Ibby – bare for at være dig. Du inspirerer mere end du aner og sætter dit præg. Både i tanker omkring eget sygdomsforløb og livet generelt. Og beauty, selvfølgelig.

  2. Du gør verden til et smukkere sted at være,eller ihvertfald Danmark. Smuk indeni,med et hjerte af guld over for medmennesker og hunde. Udenpå med alle dine lækre cremer,makeup og smukke udseende. Tak for din spændende blog. 😘😘😘

  3. Tillykke til de heldige. Og stor tak til dig for alt det du giver på bloggen, så meget af dig selv og så meget forkælelse.

  4. Kære Ibbe, tusind tak, hvor er jeg heldig! Glæder mig til at dufte lækkert. kærlig hilsen Mette Schrøder

Leave a Reply

Your email address will not be published.