Topsmart Spray On Topcoat fra Herôme

IMG_2731

Topsmart Spray On Topcoat fra Herôme

I kender mig. I ved, jeg helst vil have at man blot kunne dyppe neglene i en From-the-future-kasse, og så var der lak på. Derfor elsker jeg alle “gadgets”, der forkorter min neglelak-påførsels-rutine. Det gør Herôme’s Spray On Topcoat. Den køber jeg hver gang, jeg har tømt en…

Jeg  kommer min underlak og to lag lak på. Jeg rejser mig op, sørger for at tørretiden er overholdt. Jeg holder den ene hånd ind over en håndvask, og sprayer med den anden Spray On Topcoat på neglene. Efter et minut er der succes.

Helt tør. Jeg mener helt tør er overfladen.

SÅ nupper jeg en Kleenex og gnubber let på neglen – badabum – og der er shine. Holdbarheden er rigtig god. Faktisk vil jeg anbefale jer alle at prøve den. Den er god til det naturlige Jennifer Aniston-look, til glimmerfest-looket og til det vampede røde look. Den giver shine til det hele.

Er der nogle catches?

Nej, faktisk slet ikke. Selvom huden rammes af produktet, har det ingen påvirkning. Den er utrolig handicapvenlig, da den ikke kræver præcision. I love it.

Ingen holden tungen lige i munden, der sprayes og derefter gnubbes/poleres der med en Kleenex (toiletpapir duer også). Aldrig har du sparet så meget tid på lakering…

Bare neglelak engang kommer på spray.

Så jeg kunne slippe for at sidde der med min kognetive udfordringer af hænder der ryster og øjne, der strejker. Indtil den tid kommer vil jeg med største glæde bruge Spray On Top Coat fra Herôme. Den er uundværlig…

Bonusinfo:

Jeg er vild med færre lag, for jeg er ikke fan af det look, hvor lak-lagene er tykke. Jeg synes, at det ser en kende komisk ud. Derfor er jeg stor fan af spray-lag.

Jeg køber den hos Herôme.

Møs fra den svedende Ibbe

OM

HERÔME SPRAY ON TOP COAT:

“Beskyt din lakering på 1 minut med langtidsholdbar effekt. Aldrig har det været nemmere/hurtigere af afslutte sin lakering til perfektion. Denne innovative SPRAY ON TOP COAT ikke blot beskytter din lakering, den sørger også for at din lakering tørrer på 1 minut og efterlader dine negle skinnende blanke. Huden uden om neglen bliver ikke påvirket! Skal først anvendes når din lakering er færdig.

Aldrig har du prøvet en så unik beskyttende Top Coat, og aldrig har du sparet så meget tid på lakering.”

 

2 Comments
  1. God aften.
    Jeg har faktisk engang købt neglelak på spray, da jeg er en klovn til at lægge alm neglelak på. Skønt tænkte jeg, men den spray var vist ikke helt gennem tænkt, ellers kunne jeg ikke finde ud af det. Har faktisk ikke set den i butikker siden. ;O)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>