Trylleri fra Sephora – efterårsnyheder

Sponsoreret* (*dvs produkterne er modtaget ved en event)

Trylleri fra Sephora – efterårets nyheder (første runde)

Selvfølgelig vil jeg gerne vise jer de her produkter – efterårs-nyheder i Sephora. De er nemlig yderst brugbare – og af rigtig god kvalitet. Der er kommet fire nye paletter fra Sephora. Jeg har fået to af dem. De andre er en BLUSH palette og CONTOUR palette (se nederst i blogposten). Jeg skal helt klart have tjekket BLUSH paletten ud, men jeg synes, at den ligner Smashbox’s en del, og den har jeg allerede. TIP: Hvis I mangler en god blushpalette med fire skønne farver, så koster den nye fra Sephora altså blot kr 140. Vi skal vist alle på jagt…

Jeg starter lige med at tippe om en palette, der kun findes i et begrænset antal. Den er fra Make up For ever

Make up For ever-palette

ARTIST FACE COLOR (LIMITED EDITION) Limited Edition Trio Palette Jessie J. Er den ikke bare smuk? Denne palette er kræs for kendere. Farverne er rørende perfekte til rigtig mange hudtoner.  Det er min – helt egen. De tre farver kan købes HVER FOR SIG, og sættes i en fin palette. Se det hele i en Sephora-butik, så forstår I. Det er så lækkert.

Først er der (fra venstre mod højre) Shimmery champagne – highlighter

Så kommer Chamois – bronzer – i en af de pæneste toner, jeg nogensinde har mødt

og tilsidst blushen;  Peachy pink.

I kan derfor sagtens købe præcis samme kit – der står bare ikke Jessie J uden på:)

Så er der de fire nye Sephora-paletter

Must-Have Face Palette – Color Correction Face Palette

Grøn modvirker rødmen, lilla genopliver en glansløs hud, beige udjævner din hudtone og aprikos skjuler mørke områder. Med disse fire, cremede farver og en god makeup børste, kan du trylle din hud endnu mere fin. Prisen er skøn; kr 140. Kvaliteten er god, skønne, cremede konsistenser.

Jeg vil vise jer i en video en af dagene på FB, hvor nemt det er – både at bruge KUN DEN som hudens farve – eller sammen med en foundation. Glæd jer.

 

Must-Have Face Palette – Strobing Face Palette

Strobing handler om at highlighte “gode punkter” i ansigtet. I stedet for at tilføje skygge, fokuserer denne trend kun på at highlighte. Her i er fire, skinnende puddere, der spænder lige fra beige til pink og indeholder shine for at reflektere lyset bedst muligt. For det bedste resultat, benyt en god highlighter brush. Konsistenserne er fjerlette og nemme at tone ud med.

 

Must-Have Face Palette – Blush Sculpting Palette kr 140

Denne palette indeholder fire smukke blushes i pink nuancer Must-Have Face Palette – Contouring Face Palette kr 140

Skab volumen, fordybninger, skygge og lys med denne four-shade palette, der er designet til at redefinere dine ansigtstræk. Er farverne ikke fine?

Det var første runde

Første runde med inspiration til et kig forbi Sephora og de fede efterårs-nyheder. Der kommer flere runder, SÅ fede er nyhederne. Jeg har ikke fået dem alle tilsendt, slet ikke, men I skal have dem at se, som jeg er vild med, til inspiration.

På min videoside på FB, kan I i den kommende tid dagligt få fede og sjove makeup-tips. Det bliver så sjovt, og jeg garanterer, at mange af produkterne, jeg benytter, er nyheder – eller GODE GAMLE sager…

Ses vi? Det håber jeg. I finder videoerne på Facebook.

Møs og god dag til jer fra Ibbe

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>