Urban Decay og pudder, der lyser ansigtet op – naturligt

Spnsoreret* (dvs sendt til test)

Urban Decay og pudder, der lyser ansigtet op – naturligt

Hvis jeg siger FIREBALL, hvad siger I så?

Nanna elsker Urban Decay øjenskygger. Hun har så mange af dem. Det har jeg også, men Nanna har flest. Vi har altid været vilde – begge to – med FIREBALL. Fordi den simpelthen er så smuk – så fin – så unik – so one of a kind. Den er så flot alene på øjenlåget, sammen med eks.vis grønne og brune nuancer eller som det frække tvist i et look.

Der er også FIREBALL læbestiften fra UD, men den er jeg ikke hooked på. Den er for lys til mig. Nu kommer… Da da da, Fireball som pudder…

Naked Illuminated Fireball

Kultfarven skulle da også komme som shimmering powder for face and body. Det er da klart. Den changerende pink-ferskenfarvede nuance kan så meget. Det er en bagt pudder med lette, helt fine lysreflekterende partikler, der giver huden glød og liv.

Brug den til;

  • at highlighte kindbenene
  • at highlighte kravebenet
  • blend den med en creme og påfør på ben og arme for sommerglød
  • øjenskygge-sjov, den kan sagtens bruges som let “løftende” og opfriskende skygge på og ved øjnene
  • at highlighte under øjenbrynet
  • at fremhæve din smukke brystudskæring

Gave

Giv den i gave til en veninde og se hendes smil – og glæde (i hvert fald – hvis hun er til slige lækkerier). Den koster kr 200. Kan kun købes online hos Urban.Decay.dk  (hold øje inde på siden, den er på vej)

OM URBAN DECAY

Historien om Urban Decay starter i midten af 1990’erne. På daværende tidspunkt var pink, rød og beige dominerende på skønhedsmarkedet. Lilla eller grønne negle var ikke moderne!

Som modsvar til dette farvemonopol tog Sandy Lerner, David Soward og Wende Zomnir en modig beslutning og lancerede i januar 1996 mærket Urban Decay. Den første kollektion bestod af 10 læbestifter og 12 neglelakker. Inspireret af storbyens puls valgte Urban Decay produktnavne som Roach, Smog, Rust, Oil Slick and Acid Rain.

I dag frister Urban Decay med en bred vifte af innovative makeupprodukter. Der er øjenskygger med masser af farveintensitet og 24/7 Glide-On Eye Pencils og bestseller-palletterne Naked.

Jeg var fan fra slutn. af 90’erne, hvor jeg fik venner til at købe UD til mig i USA. Da var de meget PRO VEGAN – og er det stadig med de fleste af deres mange produkter. De er gode til at oplyse om et produkt er 100% vegansk eller ej. Det kan jeg virkelig godt lide. Der falder svar prompte, hvis man kontakter dem via deres hjemmeside.

Another new powder

Naked Skin The Illuminizer Translucent Pressed Beauty Powder

Skøn all over face pudder fra Urban Decay, der omgående lyser op og giver huden en strålende glød. Påfør pudderet i hele ansigtet for at få smuk, glødende hud, eller brug den på områder, som du gerne vil fremhæve for at få en mere markeret effekt. Farven er så fin og naturlig, så man ikke ligner en diskokugle. Det er den smukkeste af slige produkter, jeg har ejet – nogensinde. Den er så smuk, og jeg vil anbefale den til mange (især dem, der bruger makeup hver dag, og lige mangler dét produkt, der er prikken over i’et for ypperlig makeup, der ser naturligt ud).

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>