Vind Clinique produkter for 3.055 kroner

REKLAME (sponsoreret af Clinique)

Vind Clinique produkter for kr 3.055 til tør hud

Kære venner, jeg har sådan glædet mig til at præsentere jer for denne fine giveaway, hvor een heldig hudpleje-entusiast vinder ni Clinique-produkter, der er targeted til tør hud, med pigmentpletter, med tendens til at rødme og er moden/voksen…

Ja, det er total “copycat”, for I vinder et sæt med disse ni produkter, der er målrettet til mig og min hud. Jeg har svaret på nogle hudplejespørgsmål, og derefter har Clinique handpicked disse ni produkter til min hudtype #SUNDHUD.

I kan vinde disse ni produkter:

Even Better Glow kr 275 (bedste foundation, jeg længe har brugt)

Facial soap kr 175 (mildt renseprodukt, der renser så behageligt)

Clarifying lotion 1  kr 175 (Clinique’s ikoniske “tonic”, der fjerner døde hudceller – ganske blidt).

Even Better serum Dark spot corrector kr 655 (eminent serum MOD pigmentforandringer med synlig effekt)

DDML fugtcreme kr 195 (basispleje med ren fugt til tør hud)

Moisture Surge spray kr 225 (opfrisker på spray – skøn fugt – bruges when ever ovenpå makeup sågar)

Moisture surge overnight mask kr 330 (kan bruges hver nat som sidste produkt – ovenpå natplejeproduktet Smart – eller efter behov)

Smart dagcreme spf 15 kr 495 (skønneste dagcreme med faktor, der holder huden plump all day og som er så god at komme foundation ovenpå)

Smart natcreme  kr 525 (behagelig og delikat natcreme, der arbejder med hudens struktur og fugtbalance, mens vi sover)

ALLE PRODUKTER UDEN PARFUME. 

I anledning af december og Clinique

… kan I vinde dette flotte sæt; een heldig vinder løber med alle ni produkter.

 • Det eneste I skal gøre for at vinde er, at skrive en kommentar, hvor I deler jeres yndlingsprodukt fra Clinique med os alle i kommentarfeltet ( mine to er Even Better Glow foundation og Moisture Surge – kan ikke kun vælge en favorit – og det er okay, hvis I heller ikke kan)
 • Jan the man trækker en heldig vinder den 7.december.
 • I må meget gerne følge IbbyheartFacebook og MakeupandfunbyibInstagram (dog ikke et krav for deltagelse)
 • I kan deltage på Facebook også, og dermed få to lodder i puljen (et her med en kommentar og et lod ved at deltage på FB)
 • Alle med dansk postadresse kan deltage

Tak til Clinique

Tak til Clinique for forkælelse af een heldig læser af Ibbyheart. Jeg er så stolt af denne giveaway, og så stolt af at Clinique har lyst til at lave sådan en flot giveaway med mig (og jer)…

Lov mig at kigge med hos Clinique DanmarkIG og FB, der er sjovt at være og de har tit gode fif, konkurrencer og tilbud kørende.

#sundhud #hudpleje #tretrinssystem #udenparfume #allergitestet #clinique @Cliniquedanmark

222 Comments
 1. Hold nu fast for en LÆKKER giveaway ❤🎉👌
  Mit ynglingsprodukt fra Clinique er den fantastiske Superbalanced makeup foundation. Den giver den flotteste og mest ensartede hud, samtidig med at den har en perfekt dækkeevne, uden at føles tung og “masket” . ELSKER den 😘 Clinique Happy til mænd, er jeg også VÆLDIG begejstret for, når min mand tager den på 😜
  Rigtig glædelig jul og krydsede fingre og tæer herfra 🎄🎁🎅🏻🤞🏻

 2. Jeg elsker clinique og er dybt afhængig af de lækre produkter. Jeg forlader ikke huset uden clinique’s concealer.
  Ønsker dig og alle dine følgere en dejlig december ❤️

 3. Biy pigment drops – genialt produkt der forvandler din yndlings dagcreme til den fineste bb creme/foundation afhængig hvor mange drops du kommer i – giver den fineste hud 😊

 4. Even Better glow er et fantastisklækkert produkt, jeg kan heller ikke vælge.

  Rigtig glædelig december

 5. Min hud har ændret sig helt vildt de sidste fem år. Før i tiden var jeg til den olierede side. Så der var det STAY matte foundation og 3 trins systemet.
  Nu er det helt klart moisture surge sprayen. Især i løbet af vinteren hvor der bare er for meget radiator til at min hud synes det er sjovt.

 6. Jeg elsker clinique. Skal jeg være den heldige vinder af bare én konkurrence i år, så lad det være denne 🙏🏼😍
  Et af mine yndlingsprodukter er Even better serum. Den har gjort mine pigmentforandringer i ansigtet mindre synlige, og gør at jeg ikke bruger nær så meget ansigtscreme.

 7. Moustering surge.. Stiftede bekendtskab med den i foråret.. Aldrig har min hud haft det bedre og nu er flasken tom

 8. Åh, det er lækre produkter!

  Jeg bruger mange af deres makeup produkter og mit yndlings, som jeg køber igen og igen er deres Stay matte sheer pressed powder. Og så har jeg lige for første gang købt deres Beyond perfecting powder foundation and concealer og den er også ret så god!

  Deres hudpleje har jeg ikke prøvet meget af, så det vil jo være fantastisk at vinde denne lækre pakke og prøve de forskellige produkter.

  Glædelig 1. søndag i advent til jer alle 🙂

 9. Moisture Surge Extended Relief Gel Creme 💦 Den er let og absorberer hurtigt ind, og så giver den god fugt til mine tørre vinter kinder 😊

 10. Clarifying lotion 1, som jeg kan tåle, mine Papay og Sugar Pop læbestifter og så elskede jeg Pore Minimizer 💖💖

 11. Jeg har desværre aldrig prøvet deres produkter før, men Smart natcreme lyder lige som noget min askepot-hud ville elske.
  Krydser fingre for at søde Jan the man trækker mit navn, så jeg kan få glæden af alle de lækre produkter! 🍀🍀🍀

 12. Clinique dramatically moisturizing different cream. Lækker , men de andre produkter er nu også ret fede.🤞🎄❤️

 13. Moisture surfe 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 I love it… moden hud, pigment, tørre pletter osv osv 😏😁 har fået min søster og datter til at købe den, de looover den også 😘🎅🏻🙏🏻

 14. Jeg kender ikke Clinique og deres produkter. Men jeg har tør hud som dig ibbe, så deres produkter må være som vand på Saharas ørkensand, og sådan føles min hud pt. Jeg vil elske at vinde denne Giveaway ❤️

 15. Uha der er mange gode produkter😆 Foundation Beyond Perfecting og take the Day off er blandt mine yndlingsprodukter 😍👍🏻😍

 16. Mit yndlings produkt er Clinique ‘all about eyes serum’ super lækker depuffing eye massage rollon – såååå god

 17. hold da op hvor er det en overdådig flot gave – det er helt sikker lige noget for mig har runder de 57 med tør hud, pletter og div rynker m.m som følger med alderen 😉

  mit yndlingsprodukt er Even Better Clinical Dark Spot Corrector en lækker og effektiv og mild serum som Minimerer synligt pigmentforandringer, mørke pletter 😀

  jeg vil blive lykkelig for den flotte gave så jeg kan få lidt mere ensartet hud og føle mig pæn og lækker igen 😀

  Glædelig jul til dig og din familie 😀

 18. Åhh jeg kan ikke leve uden acne solution spot – den redder mig hver gang!!!

  Og waaauuuuuuwwwe for en lækker omgang forkælelse.

  Glædelig 1. søndag i Advent 🎄🎅

 19. Uhmm, Jeg elsker Cliniques produkter ♥ Én af favoritterne er Clarifying Lotion og så High Definition mascara – som selvfølgelig ikke er hudpleje – men uhmm 😀

 20. Jeg har altid været glad for cliniques øjenskygger 🙋☺️ Rigtig glædelig jul ❤️✨🎅🏻

 21. Jeg har ikke prøvet meget af cliniqes produkter . Men deres solcreme er fantastisk.

  Den her giveaway ville ellers passe mig glimrende. Jeg har tør hud, pigment pletter og ikke mindst tendens til rødme – jeg er 49 år og alt det her overgangsalder halløj påvirker min hud som jeg ellers passer og plejer.

  Så den vil være kærkommen her hos mig.

 22. WOUW!!!! Det er det vildeste jeg har set længe. Wouw, det er lige alle de produkter jeg trænger til. Jeg er en COPYCAT 😉
  Mine absolutte favorit er Moisture surge overnight mask og Even better dark spot corrector. Nøj, hvor jeg håber ham julemanden kigger forbi mig.

 23. Jeg kan ikke huske hvad den hedder men en creme der er grøn som gør min hud ikke ser så rød ud, elsker den😊

 24. Er fuldstændig pjattet med Clinique ❤️

  Mine yndlings skifter men den faste er altid min pudder Almost Powder som er en skøn mineralpudder som efterlader ansigtet naturligt 😍 Den skjuler perfekt ujævnheder og de små pigmentpletter man får med alderen 🤪

 25. Åh må det blive mig, så vil jeg ikke ønske mig mere i år😘
  Mit bedste clinique produkt er clarifying lotion 1 🍀🍀🍀🍀

 26. sikke en gave – har haft clinique i flere omgange. Moisture surge spray og maske er et storhit her. bedste foundation fra dem jeg har prøvet var pore minimizer som desværre ikke laves mere, den smeltede simplethen perfect på min hud. Det må de gøre igen, kan du hilse 🙂

 27. WAUW SIKKE EN LÆKKER JULEGAVE ;-). JEG ER VILD MED VILD MED CLINIQUES HUDCREMER, så glæder mig til at prøve sættet af 😉

 28. Jeg elsker deres redness solutions, har den som flydende pudder med farve og den gule til at dække mine til tider røde kinder.
  Krydser finger. 😊

 29. Wup wup en præmie.. Er selv glad for moisture surge masken, og så er jeg meget glad for chubby sticks både til øjne og læber…

 30. Jeg har faktisk aldrig prøvet Clinique, men jeg har hørt så mange gode ting om det! Og nu hvor vinderen trækkes på min fødselsdag, så håber jeg, at jeg er heldig 🇩🇰

 31. Jeg har i nogle år efterhånden brugt Smart serum og dagcreme, og det var været med til at give ro til min hud.

 32. Jeg er meget glad for flere af Clinique produkter 😃😃
  Jeg har altid deres 3 trins rense serie hjemme har prøvet andre produkter,
  Men det fungere absolut bedst med 3 trin 😃😃
  🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

 33. Jeg har aldrig prøvet clinique så ville jo blive ellevild hvis jeg vandt sp vild en præmie med clinique! har hørt meget godt om deres 3-trins system. Krydser fingre for Jan the man endelig fisker mit navn op til denne fantastiske præmie.Min hud er faktisk tør og har tendens til rødme rosacea. så lyder spændende med disse produkter:-) <3

 34. Jeg har ingen favorit, men måske jeg får det, hvis jeg er så heldig at vinde. Har til gode at få prøvet deres produkter 🙂

 35. Hold op hvor er det da en lækker gevinst 😍
  Kunne da være så lækkert at bliver forkælet her i denne kolde tid.
  Jeg har brugt Clinique i mange år, idet min mor bruger Clinique så virkede bare narturligt at jeg vælger det samme mærke, da jeg jo var vant til at afprøve nogle af hendes produkter 😉
  Hmm… jeg har svært ved at vælge er favorit produkt, men er specielt glad for Turnaround overnight radiance moisturizer ❤️

 36. Har ikke meget erfaring med Clinique…. Havde engang en shampoo der var god, og så har jeg en læbestift som er fin
  😊
  Glædelig 1.advent 🎄🎁♥️🎅

 37. Jeg elsker – elsker – deres anti blemish serie, sommer god til min rosacea hud. Deres øjencremer er også geniale, men min yndlings er moisture surge overnight mask

 38. Clinique har så mange lækre produkter, så det er svært at vælge én ud 🤔 Men Even Better Glow gør en kæmpe forskel.👍 🌲🤶

 39. Jeg er rimelig ny i Clinique verdenen, men jeg har forelsket mig i den lyserøde fugtserum, den er bare SÅ god for min hud 🙂
  Og så krydser jeg fingre for at jeg med denne pakke kunne begive mig ud i endnu mere Clinique-lækkerhed!

 40. ✨ Clinique var de allerførste produkter, jeg begyndte at bruge, og jeg er stadig fan. Jeg elsker alle deres produkter, men Even Better Clinical Dark Spot Corrector and Optimizer er SÅ fantastisk og effektiv ✨ Rigtig glædelig jul søde Ibbyheart 💖✨🎄✨💖

 41. Min favorit er Smart dagcreme spf 15 – det er da en super gave du disker op med, håber du selv får dejlige gaver til jul.

 42. Moisture surge face spray er GENIAL når man står i aorcondition dagen lang. Er nu også ret glad for Lash building primer under mascara:-) Glædelig December Ibbe:-)

 43. Uiiiii, luksus! Jeg er helt enig med “Moisture surge”. Købte en lille prøve på den på et tidspunkt, og var hooked! Den gør bare så meget godt, og frisker ansigtet så dejligt op 🙂 og og og… deres mascara og og.. SÅ mange dejlige produkter 🙂

 44. Er vild med og afhængig af deres mascara der kan vaskes væk med lunken vand nem at fjerne uden sorte rande under øjnene og uden at gnubbe for meget blot en vatrondel med lunken lidt varmt vand

 45. Jeg er fuldstændig pjattet med Smart serien❤️ Før jeg begyndte at bruge Clinique og deres Smart cremer og serum, var min hud altid tør med sarte røde kinder. Aldrig har min hud har det så godt❤️

 46. Jeg elsker Cliniques ikoniske skintonic, så skøn. Og sikke en overlækker give away, mange af produkterne drømmer jeg om at prøve engang jeg får råd😊 Håber I får en dejlig advent🕯

 47. Elsker Moisture Surge, det er som at give ansigtet et stort glas vand. Total redning i denne radioator-tid,som er hård ved huden. Ellers er jeg også glad for Cliniques milde grønne ansigtsvask. De må være mine favoritter.

 48. Jeg ELSKER moisture surge, take the day off make up fjerner, clarifying lotion 2.
  Har langt flere favoritter:)
  Bruger helst selv clinique produkter, da de bare VIRKER!

 49. Det allerbedste Clinique produkt jeg har prøvet, var en lille prøve på noget anti redness halløj. Jeg har ikke rigtig kunne finde den igen desværre. Clinique er fantastiske produkter, så det er en vild fed give away!

 50. Mit yndlingsprodukt fra clinique er BIY pigment dråber, som jeg blander i min dagcreme. Simpelthen et genialt produkt.
  Jeg er 55 år ung, og produkterne i gevinsten kan helt sikkert gøre underværker for min vintertørre hud. 😉🤞🏻❤️🤞🏻❤️

 51. Kan ikke leve uden 3 trin… vender altid tilbage hvis jeg “snyder” og prøver noget andet. 🎁🙏🏻😊

 52. Kan desværre ikke skrive ynglings produkt på.da jeg aldrig har prøvet det.
  Men har problemer med pigment pletter og tør hud efter fødsel. Så det kunne være man skulle prøve

 53. Jeg har ikke bare et favorit produkt, men mange … Hvis jeg skal et er jeg specielt glad for overnight masken.

 54. Faktisk er mange af mine yndlings clinique perodukter i den give away. Mest yndlings er nok moisture sourge er også glad for chubby sticks til læberne. Kh Pernille

 55. Følger Clinique, og er så glad for mærket. Den gang jeg havde forskrækkelig cystisk acne var jeg afhængig af deres foundations, de ende den gang som fandtes i nuancer for bleg men ikke helt pink hud (medicinerne tvang mig væk fra solen) alle andre foundations og concealere var enten pink/blålige eller solbrændte farver. Deres løse pudder var min følgesvend i livet den gang og virker endnu. I dag er jeg særdeles glad for den pink fugtmist og smart serum samt fugtmasken fra den opstrammende serie i den firkantede dåse.Det er dejlig produkter som levere og som vækker mange gode minder. Altid fin og vejledende personale i de hvide kittler. Har altid været glad for mærket og denne præmie ville redde julen for mig! 😉

 56. Jeg er ret så vild med Moisture Surge👍 Men er generelt vild med Clinique ‘ produkter❤️ Håber jeg bliver den heldige 🍀🍀

 57. Min favorit er uden tvivl smart dsgcremen, den føles lækker på huden, og er ekstra glad for at der er spf I. Jeg er ikke så god til at huske solcreme uden for de varmeste solskinsdage.

 58. Øv …. Jeg kender ikke produkterne fra Clinique (endnu) …. Hm Hm og hvorfor gør jeg egentligt ikke Det? Er 43 år – og er da ikke ligefrem nybegynder. Never mind – jeg er nemlig frisk på at lære Clinique at kende ♡
  I øvrigt 1000 tak for de fine, sjove, søde videoer på INSTA.

 59. Smart night er min favorit for tiden. Den er guld værd – jeg ved slet ikke, hvordan jeg overlevede uden den!

 60. Det eneste jeg bruger fra Clinique lige p.t. er deres renseserie, hvilket jeg egentlig er rimelig stor fan af 🙂

 61. Take The Day Off Cleansing Balm er fantastik til at fjerne makeup skånsomt. Det er en rigtig mild men effektiv produkt, som er især god til tør hud. Varmt anbefales.

 62. Kære Ib
  Sikken da en helt fantastisk give away! Trillion tak fordi du (og Clinique) deler den med os 🎅🏻 Jeg har i mange år sværget til et andet mærke men nu har jeg prøvet flere produkter fra Clinique og jeg er helt solgt!! Jeg er helt enig med dig i at Even Better Glow er verdens bedste makeup. Men også Smart natcreme kan jeg ikke leve uden. Masken er på ønskesedlen i år. ååååh hvor jeg håber at Jan the Man finder mig i bowlen 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Dejlig december og jul til dig søde Ib og til Jan og den lille firbenede 🐶 kram Susanne

 63. Hold nu op hvor er det bare en vild konkurrence 👏👏👏
  Mit yndlings clinique er nok min concealer. Den skjuler alle nattens vågne timer helt perfekt 👍

 64. Der var engang; dengang jeg havde penge nok og boede i lejlighed alene uden børn, hvor jeg havde råd til luksus som clinique, at jeg brugte det. Og jeg er næsten sikker på, at mit yndlingsprodukt var moisture surge, men som sagt, så er det så længe siden, at det er svært at huske. Jeg var også vild for cliniques deo, som jeg glad gav væk i gave til folk, jeg holdt af.
  Nåmen det korte af det lange er, at jeg ville blive så glad, så glad, hvis Jans fingerspidser ville blive tiltrukket af min, lige netop MIN seddel, fordi de måske kunne mærke, hvor meget min som-sædvanligt tørre hud har brug for det. 😁

 65. Årh hvor luxux 🙏 Min yndlings er Cliniques moisture surge intense og så den der balm som er en form for polyfilla til ansigtet 😂 Kan ikke huske hvad den hedder 😘

 66. Glædelig 1.advent Heidi,
  dejlige produkter fra clinique, deres overnight mask er super:-)
  Jeg hilser en dejlig julestemning.

 67. Er generelt vild med Clinique’s produkter, og min absolutte favorit er deres duft “Aromatic Elixir”, som de sidste 25-30 år altid har stået i mit toiletskab <3

 68. Viiiiildt! Så vildt, kan godt forstå at du har glædet dig, Ibbe.
  Mine ynglingsprodukter er claryfiyng tonic og Moisture surge, og jeg tror jeg har gendøbt nok omkring en 5-6 gange af hvert produkt. Jeg er fan 😍

 69. Jeg ville blive MEGET taknemmelig og super glad, for at vinde de skønne produkter fra Clinique.😍
  Moisture surge er jeg glad for. Men er sikker på at jeg kunne blive stor fan af mange produkter fra Clinique, når først de er prøvet. ❤😘🍀

 70. Mit ynglings produkt er er helt sikkert; Moistrure surge overnight mask.
  En vildt lækker give away, med de lækreste produkter.
  Vil være fantastisk at vinde.

 71. Even Better serum dark spot da den har været vidunderlig for min hud og også moisture surfe som redder mig gang på gang. Even Better glow har jeg stadig til gode men med dine varme anbefalinger tør jeg godt prøve😉.

 72. Sikken en fantastisk gave du gar fået lov at give👍👍👍💖💖💖 mine to absolut favorit produkter er mascara High impact og parfumen Aromatics det bliver bare ikke bedre 💖💖💖 håber godt nok jeg er heldig at vinde denne helt fantastiske gave 🎁 ha en rigtig dejlig 2. December uge💖💖💖

 73. Mit yndlingsprodukt er nok Smart Custom-Repair Eye Treatment men de laver altså også nogle virkelig lækre masker ❤

 74. Elsker foaming sonic facial soap – det er den virkelig lækker fyldig vaskesæbe. Fungere også super godt uden sonic 👍🏻🤗
  Krydser finger for at jeg vinder 🤞🏻❤️

 75. Jeg har flere favoritter fra Clinique. Jeg bruger Moisture Surge Intense dagligt om vinteren. Jeg elsker deres Pop lip læbestifter og deres High Impact Mascara har jeg købt mange gange i årenes løb. Den vender jeg altid tilbage til. Tak for en rigtig fed give away :-*

 76. Der er rigtig mange lækre produkter 🙂 Long last lipstick er ét af dem 🙂 Dejlig give away – tak til Ib <3 og Clinique 😉

 77. Clinique clarifying lotion clarifiante 2

  Så lækkert og opfriskende i den daglige hudpleje rutine.

  Jeg har i rigtig mange år brugt type 2 og egentlig er den god til mig. Men jeg tror det nok er på tide at skifte til serien for tør hud.
  Min hud har jo ændret sig betydeligt gennem de mange år, nok ikke samme hudtype jeg har som 54 årig, som jeg havde for 20 år siden 😊

 78. Lækker gave…….
  Mit ynglingsprodukt fra Clinique er Redness solutions Makeup SPF15 30 ml 😍

 79. Mit favoritprodukt fra Clinique er helt klart “clinique superdefense” med spf 20. Jeg får både min spf og fugt til huden. Den er helt klart essentiel for mig her i vintermånederne <3

 80. Moisture surge er så absolut min yndlings👏👏🙌💝og hvor ville min hud være glad hvis Jans fingre trak mit navn😍💋

 81. Lækker gave. Jeg elsker deres Even better moisture Renew maske, den giver fugt og samtidig giver den mig en fantastisk udstråling ⭐️⭐️🎄

 82. Helt sikkert Moisture Surge sprayen – den er ret så genial og min hud elsker den når jeg er på farten 🙂

 83. Jeg har aldrig brugt eller prøvet Cliniques produkter så ville være fedt at få lov til. Det lyder til at Moisture Surge er et fantastisk produkt som ville passe perfekt til min hud 😍

 84. Dejlig konkurrence!
  Clinique er hudpleje produkterne for mig.
  Har brugt dem i mange år og vil ikke undvære..
  Aldrig har min hud haft det bedre, som efter jeg begyndte med clinique! 😃

 85. Jeg har 2 yndlingsprodukter. Men må indrømme at jeg ikke har prøvet alle deres produkter, så der kan være produkter der er potentielle ydlingsprodukter 😀
  Og det kunne være fedt at vinde præmien, så jeg kan afprøve alle de lækre produkter <3
  Især kunne jeg tænke mig at prøve Even Better serum Dark spot corrector <3
  Mine 2 favoritprodukter er pt Facial soap og Even Better Glow <3

 86. All time yndlings makeup fjerner er Take The Day Off Makeup Remover og dejlig fugt til ok pris er Moisture Surge Extended Thirst Relief 🎀🤞🏻
  Kh Rikke

 87. Må sige at jeg har prøvet Egen Better glow af min veninde da vi skulle gøre os lækre til Robbie Williams og jeg må sige, damn det så godt ud👍😉 det vil være over forventning at vinde sådan sæt. Håber at I alle er kommet godt i gang med dec måned👍🎅

 88. Denne pakke er som målrettet til min hud, jeg har simpelthen så tør og trist hud, den er sart og rød, og faktisk ikke rigtig til at styre i kulden.☃️ Jeg brugte meget Clinique i mine yngre dage, men af en eller anden årsag, har jeg ikke brugt deres produkter længe, bortset fra mascara, som er den bedste i verden til sarte øjne.🙌🏼
  Jeg håber at vinde, så min hud måske endelig kan blive fin ⭐️

 89. Yippie en lækker og fantastisk præmie. Jeg krydser både tæer, fingre og øjne for at jeg bliver den heldige.Mit yndlingsprodukt er even better dark spot corrector. Jeg er over 50 og min hud er ikke som den var engang. Hurra for at blive ældre.

 90. Hold.da.op! Hvor er det fantastisk, at du tager dig tid til at organisere alle de giveaways hele tiden. Det må du bruge en del tid på…
  For et stykke tid siden købte jeg Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate, og det er jeg altså ret glad for. For den hud, du beskriver, er nøjagtig ligesom min. Og særligt her om vinteren er det altså en lidt åndssvag hud at rende rundt med… Så jeg krydser også fingre her! 😊

 91. Jeg har alle dage været pjattet med deres tre trins system og derudover de rollers til øjenområdet. I det hele taget har jeg langet ufattelig mange af deres produkter over disken i min tid som Matas pige – især øjencremerne var svært populære, og det vidner om kvaliteten;-)

 92. Jeg kender ikke Cliniques produkter særligt godt (andet end af omtale) men ud fra din beskrivelse er jeg sikker på at smart natcreme vil blive et hit hos mig 🙂

 93. Hej Ibbi. Min all time favourite er Moisture surge overnight mask, den giver mig max fugtighed om natten og jeg vågner med fugtmættet babyhud (jeg er 44) 🙏🏻 Jeg bruger overnight mask efter/ovenpå min a vitamin creme. Jeg er også ret stor fan af Cliniques superdefence CC creme med SPF 30. Og så er der alt deres lækre make up 🙏🏻❤️ Jeg er evig fan og har altid Clinique i min toiletskuffe og i min make up pung. Glædelig mandag ❤️😘🎈 Hilsen Karina E

 94. Woooow super skønt❣️ Mit produkt er helt sikkert Deep Comfort Body Lotion ❤️ Vil ELSKE at blive den vildt heldige – er også kommet i den modne alder hmm 😉

 95. Uhh vil SÅ gerne vinde denne fantastiske præmie til min datter. Hun bruger kun Clinique, og ikke andet, da hendes hud kun kan “lide” produkter derfra!

 96. Jeg har desværre ikke haft muligheden for at prøve deres produkter endnu – men det ville jeg da helt klart se frem til, hvis jeg vandt.
  God jul!

 97. Moisture surge har jeg prøvet i form af en lille prøve.. Den var vild lækker.
  Har desværre aldrig prøvet de Andre, men ville få være for vildt at vinde disse lækre produkter👏❤

 98. Holy moly, yes please!! Er du vimmer hvor ville jeg knuselske den præmie. Lige noget for min sprøde vinterhud. Pick ME please 😀

 99. Min favorit foundation – og den eneste, der kan gå en hel dag med møder og hektiske aktivitet – er Redness Solutions Makeup SPF 15. Den fåes i farven Alabaster, som er lig med næsten gennemsigtig 😂😂

 100. Har altid elsket Clinique og elsker super defense creme, den nye favorit er dog den du just har anbefalet nemlig Comfort On Call Allergy Tested Relief Cream. Den er bare mums 🙂 🙂

 101. Det er ikke nemt, så jeg bliver også nødt til at nævne to. Mine Clinique favoritter er Moisture Surge Intens og Smart Smart spf 15 😊

 102. Ynglingproduktet fra Clinique er: Min Lash Power Mascara 🙂 MEGET svær at undvære!!! Rigtig god adventstid og en fantastisk konkurrence :O Håber!!!! <3

 103. Mit yndlings Clinique produkt er Clinique Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream. Det er den mest lækre øjencreme, som jeg til dato har prøvet. Den er lidt i den dyre ende, men min 46-årige hud elsker den, og den er drøj i brug.

 104. Er rigtig glad for Even Better glow! Hvor er det bare for vildt med denne flotte giveaway! 😍😍😍

 105. Der er så mange skønne produkter – mit klare favorit mærke. Er helt vild med den nye foundation Even Better Glow, og Moisture Surge serien er helt uundværlig hos mig.

  Glædelig december 🙂

 106. Jeg elsker at bruge Aromatic Elexir og får altid at vide at jeg dufter så dejligt.
  Jeg kunne godt tænke mig at prøve andre Clinique produkter.

 107. Uh en lækker præmie du har på højkant. Jeg har kun prøvet cliniques concealer. Den er til gengæld rigtig god

 108. Mine favoritter er Clinique Smart Custom Repair Eye Treatment og Clinique Smart SPF15 Moisturizer.
  Indimellem prøver jeg andre mærker, men vender altid tilbage til Clinique <3
  Det vil være en fantastisk julegave at vinde denne lækre giveaway 🙂

 109. ville være en drømmegave med denne forkælelse, deler og følger og ønsker glædelig december

 110. Lækker lækker præmie. Er stor fan af mærket og dets produkter. Jeg er særlig glad for All About Eyes.

 111. Wow hvor er det den vildeste lækreste luksuspræmie,årh hvor ville det være skønt at vinde;-)
  Jeg har en natmaske fra Clinique som jeg er meget glad for;-)

 112. Jeg elsker Clinique generelt fordi deres produkter ikke indeholder parfume. Jeg kan ikke tåle parfume. Men jeg er blevet rigtig glad for deres pep start 2 in 1 exfoliating cleanser.

 113. Man skulle næsten tro det var mig som havde svaret 😀. Mit ynglingsprodukt er Smart serum som jeg synes har udjævnet min hudtone og gjort mine pigmentpletter mindre synlige, også uden makeup. Så krydser mine fedtede fingre 😀

 114. Clarifying lotion og eventuelt better glow er meget skønne – men det er de fleste af deres produkter ❤️Håber jeg popper op af suppeterinen 🎅🤞

 115. I mange mange år har Clinique 04 mineral pudder fuldt mig og den skønne ansigtsvask er fast sortiment i mine daglige rutiner 💗💗 dejli jul til dig

 116. Jeg elsker den gule ansigtscreme og mascara til kontaktlinsebrugere.
  Denne serie passer perfekt på min tørre og rødmossede sensitive hud. I en alder af snart 40 og med 5 børn kan det gøre godt med lidt lækkert til huden.

 117. For at være helt ærlig, så har jeg faktisk ingen produkter fra Clinique – måske jeg kunne være så heldig ligefrem at VINDE det/dem ☺️

 118. Clinique’s chubby stick, som jeg bruger både til læber & kinder 😉
  High impact mascara
  Overnight mask 🌸🌸

 119. Hold nu magle… 😱😍😍 Det gad jeg sørme godt at vinde! 🙏🍀💕💫

  Jeg er vild med Cliniques produkter! Især Dramatically Different Moisturizing Creme, som er fast inventar på mit badeværelse, lige som deres duft “Aromatics In White” er det…

  Det ville være en drøm at vinde denne giveaway! 🙌

  Håber heldet er med mig 🤗 Det ku’ jo være… 🙈🙏🍀💕💫💫

 120. Ud af de produkter jeg har prøvet indtil videre er det facial soap der er mit yndlings produkt. Men jeg vil virkelig gerne prøve nogle flere af deres produkter 🙂

 121. Se det er endnu en fantastisk gave fra din side, jeg hepper på min rødmussede næse og knas tørre kinder vinder den forkælelse. Glædelig jul

 122. Mit total ynglingsprodukt fra Clinique er
  Even Better Glow 😍😍
  Tak til 😐Clinique
  Liket og delt
  🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄

 123. Mit favoritprodukt er Clinique Superbalanced Makeup Teint. Så god en foundation! (og ja, der er SÅ mange andre lækre produkter fra Clinique)!

 124. Jeg har brugt og elsket Cliniques produkter, siden jeg var helt ung, og de er stadig blandt mine favoritter. Det bedste produkt, jeg har prøvet til min hud, er Clinique Smart Custom-Repair Serum <3 Den eliminerede fuldstændig alle mine ujævnheder og fik min hud til at se og føles langt mere ensartet. Den dannede den perfekte base under min dagcreme og makeup, og så høstede jeg (og i sidste ende dette vidunderproduktet) ofte rosende ord, når jeg havde den på. "Hvor ser du godt ud i dag".. That we like! 😉

 125. Jeg er ret glad for Clarifying Lotion 1 og Dramatically Different Moisturizing Cream – de har været at finde i mit skab altid 🙂

 126. Argh… Bare et ynglingsprodukt???…😧 Det kan jeg altså ikke bare lige vælge, men Deep Comfort Hand and Cuticle Cream, Redness Solutions Soothing Cleanser og Moisture Surge-serien er stensikkert altid at finde på matriklen…😊 Håndcremen bruges især til natten, rensecremen bruger jeg om morgenen (og til makeupfjerner/aftenrens når kinderne hysser) og fugtserien kan jeg simpelthen ikke være foruden… 😉 Jeg krydser mine fingre…🤞🏻🤞🏻🤞🏻

 127. Jeg elsker Clinique, som virkelig er et af de eneste mærker der har gjort en synlig forskel på min tørre, sensitive, akne plagede hud med tendens til lidt børneeksem – mit yndlings produkt er den geniale Redness Solutions cleansing gel, som har gjort underværker!! Jeg krydser fingre og tæer for man kunne være heldig at vinde denne lækre give away! 🙈✨❣️

 128. Jeg har desværre ikke prøvet ret mange af Cliniques produkter. Men af de få jeg har prøvet, var jeg helt vild med Clinique Smart-Repair Serum. Vil vildt gerne prøve nogle flere, af deres lækre produkter. Så det ville da være en drøm, med den overlækre præmie 😍😍
  Rigtig glædelig december 🎄❤️🎄

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>