Yves Rocher, Fem udvalgte mascara,blush,solpudder,øjenskygge og serum

skaermbillede-2016-10-08-kl-15-26-45

 

Yves Rocher har gode nyheder fremme nu, jeg har udvalgt fem;

YR Serum Double Action Essence ELIXIR JEUNESSE:

Denne serum er skøn – til prisen. Jeg synes, at den er i kategori med en Biotherm serum. Forurening, træthed, stress er alle faktorer, som fremskynder hudens ældning. Ekstrakt af aphloia genkendes nemt af huden, og agerer mod de negative påvirkninger, som fremskynder ældningen. Ja tak da. Dette sker takket være en dobbelt effekt; den reparerer og beskytter huden mod forurening. Flakon med pipette. Nem at bruge. Trækker hurtigt ind og dufter dejligt.
Hvordan: Påfør nogle dråber morgen og aften, før dag- og natcreme. Pris kr 219 (spar kr 210 netop nu, normalprisen er nemlig 429 kroner)

Ib sys’: Dejlig serum. Hvis huden har brug for et boost. God til prisen. Især til voksne.

skaermbillede-2016-10-08-kl-15-28-09

YR Mascara Mascara Vertige Longueur – 01. Noir:

Denne mascara er beriget med elemigummi, som forlænger, bøjer og fikserer vipperne for længde og definition. En meget smal og fin mikrobørste fanger selv de allermindste vipper for maksimal effekt.  Pris 119

Ib sys’: Lige mig mascara med slim børste og til at bruge. Jeg bruger den med Clarins’ fix-ting over for ellers sætter den pandaøjne efter et par timer på mine gamle øjenlåg, men wow den gør vipperne smukke, lange og fyldige.

19324Solpudder Illuminating Powder Duo – Cuivre:

En pudderduo med fine glanseffekter. En perfekt kombination af to nuancer for et smukt resultat: en perlemorsskinnende nuance og en med kobberglimmer.
Påfør pudderet med lette strøg på pande, kindben, hage og næsetip for et solkysset look. Pris kr 129

Ib sys’: Køb den. Den forlænger sommeren og er så fin. Limited Edition. Skynd jer.

29430

Single øjenskygge Botanical Color Eyeshadow:

Denne lilla øjenskygge er så fin (63 Violet Iris mat). Der er tale om de nye pigmentrige øjenskygger med en let pudderformel, som er nem at tone ud. Vælg blandt 60 skønne, pigmentrige nuancer med tre forskellige effekter: blød og mat, subtilt skinnende eller smukt glitrende (i navnet findes effekten).

De har en let pudderformel, som er nem at tone ud for smukke, forførende øjne. Pris kr 89

Ib sys’: Kig forbi sitet og se alle de fede farver. Har I lyst til nye skyggefarver, så er det et godt bud på kvalitet til god pris at købe et par stykker.

01074Blush Botanical Color Blush 02 Rose camélia

Dejlige rouger i nuancer, der er inspireret af rosenblade, og som giver et frisk og smukt look. Fås i 10 nuancer, som alle indeholder ekstrakt af hybenrose og er inspireret af rosernes smukke, fløjlsagtige kronblade. Pris kr 109

Ib sys’: Kig igen forbi sitet og se de ekstremt flotte (og vilde) farver. Jeg anbefaler den i ser på billedet. Den er perfekt til den kommende tid, hvor lyset udenfor ind imellem er nærmest blåt (vinter). Passer til alle hudtoner.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>