Badeanstalten med hvid the

Badeanstalten med hvid the

Badeanstalten. Minder mig om Badehoteller. Både om dem vi så på TV2 med Julia Lahme og også tv-serien Badehotellet. Dengang havde de sikkert franske, fine sæber liggende ved håndvasken. Det er bestemt også fint. Min egen mormor og oldemor købte fine, dyre håndsæber (Majasæber, Fidjisæber etc) og lagde på fine håndsæbebakker ved håndvasken. Ingen flydende sæber der…

Flydende sæber er blevet in. Jeg bruger billige og dyre. Denne kalder jeg mellemprisklasse. Den koster kr 99 for 300 ml. Badeanstaltens flydende håndsæbe med hvid the. Jeg kan godt lide Badeanstalten. Produkterne fås hos mange forskellige forhandlere. Se dem HER. Jeg har købt Badeanstalten online hos Magasin HER, nemlig deres håndsæbe med agurk og mynte. I love it. Jan too.

Badeanstaltens flydende sæbe med Hvid The er uden syntetiske vaskestoffer. Den indeholder blot helt rene forsæbede olier (kokosolie), der virkelig skummer dejligt. Det er en sulfatfri flydende sæbe. Wup WUp.

Badeanstaltens flydende sæbe med Hvid The giver et fint hvidligt skum ved vask, og efterlader hænderne silkebløde og duftende meget rent af “friskhed”. Den anden, jeg har prøvet, og købt i Magasin med agurk og mynte, dufter kraftigere. Nyheden med Hvid the er mildere i duften, men effekten og drøjheden er den samme. Så skøn. Så ren.

Badeanstaltens Flydende Sæbe med Hvid The er i handlen nu.

Har I prøvet nogle af Badeanstaltens produkter? Jeg er især vild med at alle produkterne er produceret i selveste Nordjylland, og at priserne er til at have med at gøre. Produkterne, især alle sæbe-produkter, tager sig så smukt ud på badeværelset.

Forhandlernummer 98 77 05 88

Mere om firmaet kan læses HER, hvor Helene fra Pudderdåserne har set fabrikken og talt med Iben…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>